Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hihihi... po salonach to ja już chodzę, :lol: :D

Tylko wciąż wydają mi się taaaakie małe. :(

Edytko tylko Ci się wydaje że to wszystko jest takie małe , jak byliśmy oglądać Pistacje i kiedy jeszcze była bez okien wydała nam się strasznie małym domem wręcz ciasnym, kiedy znów pojechaliśmy ją obejrzeć i miała juz okna wszystko wyglądało zupełnie inaczej dom jest duży i przestronny , tak to juz jest ze się perspektywa zmienia. :wink:

Marku WITAJ :D

Cześć Anatka!

Wszyscy zapewniają mnie, że to tylko złudzenie. Mam taką nadzieję, bo inaczej chyba się pochlastam. :roll: :lol:

Na wszelki wypadek, przed wprowadzeniem się posiedż z tydzień w najmniejszym zamknietym pomieszczeniu w obecnym domu.

Po tygodniu jak wejdziesz do nowego, to ilośc wolnego miejsca wyda Ci sie ogromna :D

Cześć Anatka!

Wszyscy zapewniają mnie, że to tylko złudzenie. Mam taką nadzieję, bo inaczej chyba się pochlastam. :roll: :lol:

Na wszelki wypadek, przed wprowadzeniem się posiedż z tydzień w najmniejszym zamknietym pomieszczeniu w obecnym domu.

Po tygodniu jak wejdziesz do nowego, to ilośc wolnego miejsca wyda Ci sie ogromna :D

Toż to ja już mieszkam jak w komunie. Ciasno jak diabli. :evil: :lol:

Cholera nie wiem, czy będe umiała sie odnależć w tym nowym domu. :roll: :lol: Żebym sie tylko nie zgubiła... :wink: :D

W tej chwili muszę gorąco podziękować tym, którzy trzymali kciuki za pogodę. :D Była prześliczna i dlatego przyczyniła się do dalszego rozwoju prac budowlanych. :D

Jutro pewnie zamieszczę jakieś zdjęcia, bo jak na razie siedzę jeszcze w pracy i dziś już nie dam rady nic pstryknąć. :-?

Jeszcze raz dla wszystkich wielkie dzięki. :lol: :D

http://smyki.pl/domeny/smyki.pl/hanulek/upload/dziekuje.jpg