skorpionek1975 17.11.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Super, Za kilka tygodni będziesz biegać już po salonach Cudnie http://republika.pl/blog_st_3440146/4275467/tr/9ds5_1_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.11.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Hihihi... po salonach to ja już chodzę, Tylko wciąż wydają mi się taaaakie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 17.11.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Hihihi... po salonach to ja już chodzę, Tylko wciąż wydają mi się taaaakie małe. Nieprzejmuj się, podobno wszyscy tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.11.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Tydzień nieobecności i trzy dni czytania wątków, żeby być na bieżąco.No proszę jak pędzisz do przodu.Kanalizację pod podłogą to Ci majter układał czy hydraulik??Czy najpierw miałaś zagęszczany grunt, a później wykop pod kanalizacją, czy odwrotnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2007 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witaj Marku! Brygadę mam prima sort, więc robota w rękach im sie pali i idzie to dość szybko. Kanalizę układał mi majster (złota rączka ) po zagęszczeniu gruntu. Pogoda zapowiada się znośna i od jutra planowany jest ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 19.11.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Hihihi... po salonach to ja już chodzę, Tylko wciąż wydają mi się taaaakie małe. Edytko tylko Ci się wydaje że to wszystko jest takie małe , jak byliśmy oglądać Pistacje i kiedy jeszcze była bez okien wydała nam się strasznie małym domem wręcz ciasnym, kiedy znów pojechaliśmy ją obejrzeć i miała juz okna wszystko wyglądało zupełnie inaczej dom jest duży i przestronny , tak to juz jest ze się perspektywa zmienia. Marku WITAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2007 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Cześć Anatka! Wszyscy zapewniają mnie, że to tylko złudzenie. Mam taką nadzieję, bo inaczej chyba się pochlastam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.11.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Cześć Anatka! Wszyscy zapewniają mnie, że to tylko złudzenie. Mam taką nadzieję, bo inaczej chyba się pochlastam. Na wszelki wypadek, przed wprowadzeniem się posiedż z tydzień w najmniejszym zamknietym pomieszczeniu w obecnym domu. Po tygodniu jak wejdziesz do nowego, to ilośc wolnego miejsca wyda Ci sie ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2007 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Cześć Anatka! Wszyscy zapewniają mnie, że to tylko złudzenie. Mam taką nadzieję, bo inaczej chyba się pochlastam. Na wszelki wypadek, przed wprowadzeniem się posiedż z tydzień w najmniejszym zamknietym pomieszczeniu w obecnym domu. Po tygodniu jak wejdziesz do nowego, to ilośc wolnego miejsca wyda Ci sie ogromna Toż to ja już mieszkam jak w komunie. Ciasno jak diabli. Cholera nie wiem, czy będe umiała sie odnależć w tym nowym domu. Żebym sie tylko nie zgubiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Hihihi... po salonach to ja już chodzę, Tylko wciąż wydają mi się taaaakie małe. Nieprzejmuj się, podobno wszyscy tak mają. toć i prawda, ja jak zobaczyłam swoje fundamenty to się podłamałam trochę, ale wszyscy mi mówia,ze dużą chałupę stawiamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Cholera nie wiem, czy będe umiała sie odnależć w tym nowym domu. Żebym sie tylko nie zgubiła... Mapę sobie narysuj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2007 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Cholera nie wiem, czy będe umiała sie odnależć w tym nowym domu. Żebym sie tylko nie zgubiła... Mapę sobie narysuj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 21.11.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Albo kładź ziarenka po drodze, ewentualnie trzymaj się nitki Kurcze, śmiechy śmiechami, a ja sama w strachu teraz mieszkamy na trzydziestu paru metrach, co to będzie jak się przeprowadzimy? chyba będziemy wyścigi urządzać Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.11.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Aguś ja to już widzę siebie, jak przez pierwszych parę tygodni będę ze ścierą latać z góry na dół... Ale za jakiś czas przejdzie mi i na sofce będę się rozkoszować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 21.11.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 CZEŚC ŚLICZNOTKI. Jadę sprawdzić czy będzie beton na dzisiaj i czy jestem taką ciapą, że sam z dnia na dzień sam go nie potrafiłem załatwić. Cmoczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.11.2007 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 W tej chwili muszę gorąco podziękować tym, którzy trzymali kciuki za pogodę. Była prześliczna i dlatego przyczyniła się do dalszego rozwoju prac budowlanych. Jutro pewnie zamieszczę jakieś zdjęcia, bo jak na razie siedzę jeszcze w pracy i dziś już nie dam rady nic pstryknąć. Jeszcze raz dla wszystkich wielkie dzięki. http://smyki.pl/domeny/smyki.pl/hanulek/upload/dziekuje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ależ nie ma za co Jak zawsze do usług..POLECAMY SIE NA PRZYSZłOSC . Fajnie ,ze prace postepują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 A proszę bardzo - mogę potrzymać jeszcze Cały czas Cię obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 23.11.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Edytko przecież wiesz że wystarczy słowo a my już zamawiamy u matki natury najlepszą pogode.. nie chce nic mówić ale podobno jakieś ocielpenie nadchodzi Nam zostało jeszcze troche murowania, więc trzymam kciuki za wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.11.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Dziękuj nam dziękuj, bo tylko dzięki naszym modłom taka pogada. Bo nam tez zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts