monia i marek 25.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Że też tak daleko mieszkam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Że też tak daleko mieszkam... Oj..............zgadzam się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Że też tak daleko mieszkam... Oj..............zgadzam się z Tobą No i czego baby ryczyta. Przecież nie mieszkacie na końcu świata. I jestem pewna, że się do mnie wybierzecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Że też tak daleko mieszkam... Oj..............zgadzam się z Tobą No i czego baby ryczyta. Przecież nie mieszkacie na końcu świata. I jestem pewna, że się do mnie wybierzecie. No niby to nie koniec świata, ale tak wpaść na kawkę to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Chyba na kilka dni od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Chyba na kilka dni od razu No i od razu inna gadka. Takie podejście mi się podobuje,a tych kawek to na zaś się odoimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Edmarciu , to dużo drówka dla Taty - i siły na walkę z choróbskiem . Jak nam się nie uda w tym tygodniu , to się nie przejmuj , nasz najazd Cię nie minie - co się odwlecze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Chyba na kilka dni od razu No i od razu inna gadka. Takie podejście mi się podobuje,a tych kawek to na zaś się odoimy. i namacamy się tych Twoich kamieni na ścianach i desek na podłogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atom1 26.01.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam i ja także życzę dużo zdrówka dla taty i szybkiego powrotu do domku , a tak na marginesie to szkoda że mieszkam tak daleko bo chętnie bym zaprosiła na kawkę ,ale jak będę w Warszawie to na pewno zaproszę żeby choć trochę się odwdzięczyć za pomoc i cenne rady od Edytki . Pozdrawiam Ewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja też zostawiam życzenia zdrówka dla Taty!!!! Niech szybciutko wraca do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.01.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Edmarciu , to dużo drówka dla Taty - i siły na walkę z choróbskiem . Jak nam się nie uda w tym tygodniu , to się nie przejmuj , nasz najazd Cię nie minie - co się odwlecze..... amen.... ściana kusi, dechy też, że o kominku nie wspomne... ale zderówko nade wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.01.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dopiero teraz zobaczyłam dechy. Są cudne. Nie mogę się doczekać na efekt końcowy. Nie ja jedna zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Edyś jak zdrówko? witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.01.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 cześć kofane moje!!! Jeszcze raz dziękuje w imieniu taty. Czuję się ciutkę lepiej, ale to silne zapalenie i wciąż męczą go duszności. Dziewczyny, czy bardzo się obrazicie na mnie, jak tę wizytę przełożymy na inny termin? Ten szpital całkiem mi pokręcił plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 cześć kofane moje!!! Jeszcze raz dziękuje w imieniu taty. Czuję się ciutkę lepiej, ale to silne zapalenie i wciąż męczą go duszności. Dziewczyny, czy bardzo się obrazicie na mnie, jak tę wizytę przełożymy na inny termin? Ten szpital całkiem mi pokręcił plany. no czyś Ty oszalała.... pewnie, że nie... zadbaj o to co najważniejsze... a my Ci sięm zwalim na głowe przy najbliżeszj sprzyjającej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.01.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Nituś, ja bardzo chcem tego nalotu...baaaaaardzo. Ale kto by pomyślał, że tak mi się plany pokrzyżują??? Nie mniej jednak bardzo dziękuję za wyrozumiałość. Jesteś kochana...wielka bużka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Nituś, Jesteś kochana...wielka bużka. tak mi dobrze, tak mi mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.01.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Edmar no my się obrazimy , jak Ty nam będziesz takie pytania zadawała Zlot sie odwlecze , ale nie uciecze.Mnie masz jak w banku u siebie w odwiedzinach , przeca się niedłużko zacznę budować rzut kamieniem od Ciebie. Dobrze,że Tata lepiej , niech Go dokurują , bo same jakies zarazy latają w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.01.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dzięki dziewczynki za wyrozumiałość. Przez ten tydzień wracam mniej więcej o tej porze. Mam urlop, ale tak jakbym go nie miała. Mam nadzieję że chociaż do końca tygodnia uda mi się wyskoczyć do Wawki, w celu upatrzenia kafli do górnej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Edyś..... jak zdrówko jak samopoczucie jak budowa:) jak Ty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts