Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

Dzięki dziewczynki za wyrozumiałość. :) Przez ten tydzień wracam mniej więcej o tej porze. :-? Mam urlop, ale tak jakbym go nie miała. :roll: Mam nadzieję że chociaż do końca tygodnia uda mi się wyskoczyć do Wawki, w celu upatrzenia kafli do górnej łazienki. :roll:

Co z tatą ?

Byłaś u lekarza ? :roll:

Kafle znalazłaś?

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak to miło, że o mnie pamiętacie. :oops: :)

Tata wczoraj wyszedł ze szpitala, bardzo szybko jak dla mnie. :roll: No, ale ponoć wszysto z płucami w porządku. Dostał nowe wytyczne co do leczenia cukrzycy i serca. Ma brać insulinę, ale nie wiem jak on to będzie sobie robił. :roll:

A ze mną raczej ok. choć myślałam, że ten tydzień jak byłam na urlopie, to sobie trochę odpocznę, a tu lipa. Szpital zupełnie pokiereszował mi rytm dnia.

Ale udało mi się wyskoczyć do Wawki i już ostatecznie wybrać kafle do górnej łazienki.

Będą te co wybraliśmy już dość dawno. :lol: Myślałam, że może coś jeszcze innego upatrzę, ale albo za drogie, choć cudne niemiłosiernie, albo za duże kafle do mojej małej łazieni, albo się starszej niepodobała, albo młodsza miała fochy :o :x , więc pozostała ta, która im się na samym początku spodobała, czyli ta:

http://www.opoczno.com/produkty_zasoby/1423.jpg

KOLEKCJA FLOWER Z OPOCZNA :)

Eeee....trzymam się, a co mam innego robić. :lol:

Przez ostatnie kilka lat, kiedy to planowałam kolorystykę mieszkania, nigdy nie brałam szarości pod uwagę. :roll: :lol: A w tej chwili mam szary gres na podłodze w kuchni, a do tego szara płyta aluminium między górnymi, a dolnymi szafkami :o szarą prawie czarną ścianę w salonie, :o czarną półkę pod kominkiem, :o i teraz szara łazienkę na poddaszu (dobrze, że trochę czerwieni w niej będzie). :lol: No i co Wy na to? :lol:

Monia, tak niezupełnie. :lol:

Przede wszystkim nie ten rozkład łazienki i nie te wymiary. Są jeszcze w tej kolekcji całe czerwone kafle, które to dziewczynkom się podobają, i pewnie też się tam znajdą. A poza tym te w kwiatki , na fotce powyżej, to dekory, więc będą w ilości ograniczonej, wiadomo z jakich powodów. :(

Ale coś tam pewnie wymyślę. :lol:

Tu wszystkie dostępne kolory

http://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=267

A na prześwietleniu byłaś :evil: [/b]

Nie krzycz na mnie.....plosiem. :lol:

Nie byłam jeszcze. :oops: Poprawiło mi się i wiesz jak to jest....jakby sprawy nie było. :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No jak ładnie plosisz to nie bendem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wiem, wiem jak to jest :roll:

Sama ma tak samo, że jak się polepszy to się zapomina, a potem jak wróci i żyć nie daje to się ratunku szuka :wink:

Ale i tak uważam, że powinnaś pójść, choć więcej już dziury w brzuchu Ci wiercić nie będę :lol:

Przecież Ty duża dziewczynka jesteś :lol: :lol: :lol: :lol: