bobowa budowniczowa 30.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Dzięki dziewczynki za wyrozumiałość. Przez ten tydzień wracam mniej więcej o tej porze. Mam urlop, ale tak jakbym go nie miała. Mam nadzieję że chociaż do końca tygodnia uda mi się wyskoczyć do Wawki, w celu upatrzenia kafli do górnej łazienki. Co z tatą ? Byłaś u lekarza ? Kafle znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Cześć, Edytko Co nowego u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.01.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Jak to miło, że o mnie pamiętacie. Tata wczoraj wyszedł ze szpitala, bardzo szybko jak dla mnie. No, ale ponoć wszysto z płucami w porządku. Dostał nowe wytyczne co do leczenia cukrzycy i serca. Ma brać insulinę, ale nie wiem jak on to będzie sobie robił. A ze mną raczej ok. choć myślałam, że ten tydzień jak byłam na urlopie, to sobie trochę odpocznę, a tu lipa. Szpital zupełnie pokiereszował mi rytm dnia. Ale udało mi się wyskoczyć do Wawki i już ostatecznie wybrać kafle do górnej łazienki. Będą te co wybraliśmy już dość dawno. Myślałam, że może coś jeszcze innego upatrzę, ale albo za drogie, choć cudne niemiłosiernie, albo za duże kafle do mojej małej łazieni, albo się starszej niepodobała, albo młodsza miała fochy , więc pozostała ta, która im się na samym początku spodobała, czyli ta: http://www.opoczno.com/produkty_zasoby/1423.jpg KOLEKCJA FLOWER Z OPOCZNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 szarości.... jak miło bardzo się cieszę, że z tata lepiej i faktycznie zbyt wiele, to Ty z tego urlopu nie skorzystałaś , kobieto - oj nie skorzystałaś... ale mam nadzieje, że się jakos trzymasz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.01.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Eeee....trzymam się, a co mam innego robić. Przez ostatnie kilka lat, kiedy to planowałam kolorystykę mieszkania, nigdy nie brałam szarości pod uwagę. A w tej chwili mam szary gres na podłodze w kuchni, a do tego szara płyta aluminium między górnymi, a dolnymi szafkami szarą prawie czarną ścianę w salonie, czarną półkę pod kominkiem, i teraz szara łazienkę na poddaszu (dobrze, że trochę czerwieni w niej będzie). No i co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 bardzo ładna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 bardzo ładna łazienka Szkoda, że nie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.02.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 bardzo ładna łazienka Szkoda, że nie moja ale możesz zrobić na ten wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ja tam wiem, że szare z czerwonym dobrze gra... więc nasza Edys juz coś tak wykombinuje by było super dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Monia, tak niezupełnie. Przede wszystkim nie ten rozkład łazienki i nie te wymiary. Są jeszcze w tej kolekcji całe czerwone kafle, które to dziewczynkom się podobają, i pewnie też się tam znajdą. A poza tym te w kwiatki , na fotce powyżej, to dekory, więc będą w ilości ograniczonej, wiadomo z jakich powodów. Ale coś tam pewnie wymyślę. Tu wszystkie dostępne kolory http://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=267 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Słonko cieszę się, ze tatę wypisali, bo to znaczy, że zdrowieje łazieneczka..............mmmmmmmmmm..................pięknie się zapowiada. Już się nie mogę doczekać, jak będzie wszystko pieknie wyglądało A na prześwietleniu byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A na prześwietleniu byłaś [/b] Nie krzycz na mnie.....plosiem. Nie byłam jeszcze. Poprawiło mi się i wiesz jak to jest....jakby sprawy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A na prześwietleniu byłaś [/b] Nie krzycz na mnie.....plosiem. Nie byłam jeszcze. Poprawiło mi się i wiesz jak to jest....jakby sprawy nie było. No jak ładnie plosisz to nie bendem Wiem, wiem jak to jest Sama ma tak samo, że jak się polepszy to się zapomina, a potem jak wróci i żyć nie daje to się ratunku szuka Ale i tak uważam, że powinnaś pójść, choć więcej już dziury w brzuchu Ci wiercić nie będę Przecież Ty duża dziewczynka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Edytko cieszę się, ze tata juz wyszedł ze szpitala i że Tobie już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Byłam zyczenia zdrówka dla Ciebie i Twojej Rodzinki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Byłam zyczenia zdrówka dla Ciebie i Twojej Rodzinki zostawiam Baaaaaardzo dziękuję!!!! To miłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 I mnie jest miło zagladać do Ciebie o zdjęciach pamiętaj bo ja wzrokowiec jestem co teraz robicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 co teraz robicie ? Przez ostatni tydzień właściwie nic. Ostał mi sie na budowie jeden człowieczek, który głównie kładzi mi kafle, ale robi też wiele innych dupereli. Ostatnio był cały tydzień chory. Ale juz niedługo będzie się przymierzał do górnej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 mam wrażenie że pod koniec budowy wszystko zaczyna sie trochę ślimaczyć ale jak łazienki będa ................. to tylko patrzeć jak sie przeprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts