Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

Witam,

Po raz pierwszy wpadłam do Twojej galerii a tu już przeprowadzka na dniach :wink:

Ściana grafitowego kamienia robi wrażenie - gratuluję odwagi i zdecydowanych upodobań :D Jednak mam pytanie o ciemny kamień z którego jest wykonana półka kominkowa. Bardzo efektownie się prezentuje, czy to marmur? masz może zdjęcia z bliższej odległości? chętnie obejrzę :D

Gdybym miała miejsce na naświetle też wybrałabym takie drzwi zewnętrzne, ten motyw słońca, aż zaprasza do środka i ma bardzo sympatyczna symbolikę :D

Pozdrawiam,

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam wrażenie że pod koniec budowy wszystko zaczyna sie trochę ślimaczyć

ale jak łazienki będa ................. to tylko patrzeć jak sie przeprowadzisz :D

Ciagle się zbliżam do ostatniej prostej. :roll: Ale ta trasa okazała się bardzo długa. I co juz widzę światełko w tunelu, to zaraz znów znika gdzieś w otchłani. :roll: :wink: Mam jednak cichą nadzieję, że jednak nastąpi to w marcu, a do Wielkanocy to już myślę, że będzie ostateczny termin.

Witam,

Po raz pierwszy wpadłam do Twojej galerii a tu już przeprowadzka na dniach :wink:

Ściana grafitowego kamienia robi wrażenie - gratuluję odwagi i zdecydowanych upodobań :D Jednak mam pytanie o ciemny kamień z którego jest wykonana półka kominkowa. Bardzo efektownie się prezentuje, czy to marmur? masz może zdjęcia z bliższej odległości? chętnie obejrzę :D

Gdybym miała miejsce na naświetle też wybrałabym takie drzwi zewnętrzne, ten motyw słońca, aż zaprasza do środka i ma bardzo sympatyczna symbolikę :D

Pozdrawiam,

Witam....witam...witam :)

Bardzo miło mi Ciebie gościć. :)

Na kamień w tym właśnie kolorze bardziej uparł się małż niż ja. Mnie na jego widok aż zatykało i szczerze bałam się jak on będzie u mnie wyglądał. Ale myślę sobie....dobra szalejemy, :lol: no i jest...i zdecydowanie nie żałuję. :)

Co do półki, to jest to coś na pograniczu marmuru i granitu. :roll: Tak się wyraził pan kamieniarz. Nawet rzucił jakąś nazwą, ale ja nie pamiętam. :oops: W każdym bądź razie w necie ten kamień można znależć pod granitami.

To jest jedyne zbliżenie jakim w tej chwili dysponuję. Z tym, że tak naprawdę to nie do końca wyszły takie kolory jak w rzeczywistości.

http://images28.fotosik.pl/290/b383e9e46e8cc99b.jpg

Słoneczko na drzwiach mam nadzieję, że odegra symboliczną rolę. :D

mam wrażenie że pod koniec budowy wszystko zaczyna sie trochę ślimaczyć

ale jak łazienki będa ................. to tylko patrzeć jak sie przeprowadzisz :D

Ciagle się zbliżam do ostatniej prostej. :roll: Ale ta trasa okazała się bardzo długa. I co juz widzę światełko w tunelu, to zaraz znów znika gdzieś w otchłani. :roll: :wink: Mam jednak cichą nadzieję, że jednak nastąpi to w marcu, a do Wielkanocy to już myślę, że będzie ostateczny termin.

Edytko, pomysl ze jak juz sie wprowadzisz to tak będziesz się cieszyc, ze momentalnie zapomnisz o wszystkich kłopotach, partaczach, niezaplanowanych wydatkach itp.

Już bliżej niz dalej Kochana :D

Dzięki Monisiu. :)

Mnie też się podoba. 8)

Edyś... przecież to już na wyciągnięcie dłoni. Ani sie obejrzysz a będziesz jak na awatarku popijać u siebie drineczka 8)

Edytko, pomysl ze jak juz sie wprowadzisz to tak będziesz się cieszyc, ze momentalnie zapomnisz o wszystkich kłopotach, partaczach, niezaplanowanych wydatkach itp.

Już bliżej niz dalej Kochana

Tak, ja wiem, że to teraz człowiek jest momentmi rozgoryczony, ma chwile zwątpienia. Ale to wszystko jest do przejścia. Nie powiem, że mnie to nie wkurza, że jestem cierpliwa i jest mi obojętne, kiedy sie wprowadzę. Ale faktycznie juz bliżej niż dalej. :) Choć jeszcze wiele do zrobienia. :roll:

Kurczaki, Edytko ale się u Ciebie zadziało!!!! :o

Na co nie spojrze, wszystko prezentuje się bosko, szczególnie ta ściana...do tej pory zbieram zęby :lol: ciekawa jestem jak ogarniesz szarości, a zresztą jak ich nie ułożysz i tak będzie dobrze ;) wiem po swojej szarej łazieneczce :D

aaa nie wspomne że sie lekko przyczaiłam na te flowersy, ale odpuściłam..

Zdrówka Kochana!

Moja Droga mieszkamy już od października, niestety mamy mase rzeczy do zrobienia, nawet parter nie jest dokończony w 100% :roll: ale mimo to i tak jest super :D

Teraz działamy na poddaszu, profile,wełna, karton gipsy i te sprawy :lol:

jak już to zrobimy, biore sie za ściany, sama widzisz Kochana że czasu jak na lekarstwo :wink: nie wspomne o planowynym rozpoczeciu ogrodu wiosną :o :lol:

Witam....witam...witam :)

Bardzo miło mi Ciebie gościć. :)

Na kamień w tym właśnie kolorze bardziej uparł się małż niż ja. Mnie na jego widok aż zatykało i szczerze bałam się jak on będzie u mnie wyglądał. Ale myślę sobie....dobra szalejemy, :lol: no i jest...i zdecydowanie nie żałuję. :)

Co do półki, to jest to coś na pograniczu marmuru i granitu. :roll: Tak się wyraził pan kamieniarz. Nawet rzucił jakąś nazwą, ale ja nie pamiętam. :oops: W każdym bądź razie w necie ten kamień można znależć pod granitami.

To jest jedyne zbliżenie jakim w tej chwili dysponuję. Z tym, że tak naprawdę to nie do końca wyszły takie kolory jak w rzeczywistości.

http://images28.fotosik.pl/290/b383e9e46e8cc99b.jpg

Słoneczko na drzwiach mam nadzieję, że odegra symboliczną rolę. :D

Rzeczywiście niezwyky kamień, ma niesamowitą głębię. Chętnie obejrzę inne zdjęcia, jeśli będziesz coś miała w przyszłości :D