Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

A ja się grzecznie zapytam czy kuchnia się będzie montować w najbliższej przyszłości i bardzo, ale to bardzo chciałabym zobaczyć dokończoną podłogę w salonie i podłogę u dziewczyn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oczywiście wszystko mi się podoba...............nawet szarości :wink: do których nigdy nie byłam przekonana, a teraz okazuje się że moje ciuszki taki odcień przybrały :wink: . Tak jakoś ładnie uszyte no to szare kupiłam :roll: :lol:

Jeszcze parę lat temu nawet bym na nie nie spojrzała :oops:

No proszę jak się człowiek zmienia 8)

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Anuś :)

Co do kuchni, to sie będzie montować w przyszłości, ale czy w najbliższej, to nie wiem. :roll: Obecnie czekamy na kaskę, którą jest nam winien pewien ludź, :x ale o tym już rozpisywałam się u Ciebie.

Podłogi też w powijakach, ale akurat one mogą sobie poczekać, bo jeśli chodzi o dół, to jeszcze nie minął okres leżakowania.

Ja szarości generalnie bardzo lubię, z tym, że nie spodziewałam się, iż odważę się upiększać tym kolorem mieszkanie. :o :lol: A miały być kremiki...hmmmm... :roll: :lol:

byle by do wiosny a od razu wszyscy poczujemy się lepiej Boże jak ja nie cierpię zimy wszystko tak się wlecze i odwleka w czasie ,ale u Edytki już wiosna na całego ,no fajnie.

Pozdrawiam.

eeeeeetam....

zima jest super... o ile jest ZIMA :lol:

najtrudniejsze moim zdaniem jest to takie przedwiośnie.... kiedy jeszcze wiosny namacalnie nie widać, a po białej, pięknej zimie już ani śladu.... czyli właśnie taki luty i marzec....

a od kwietnia będzie już coraz lepiej... zatem oby do wiosny kochane, oby do wiosny :)