bobowa budowniczowa 04.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 A ja się grzecznie zapytam czy kuchnia się będzie montować w najbliższej przyszłości i bardzo, ale to bardzo chciałabym zobaczyć dokończoną podłogę w salonie i podłogę u dziewczyn Oczywiście wszystko mi się podoba...............nawet szarości do których nigdy nie byłam przekonana, a teraz okazuje się że moje ciuszki taki odcień przybrały . Tak jakoś ładnie uszyte no to szare kupiłam Jeszcze parę lat temu nawet bym na nie nie spojrzała No proszę jak się człowiek zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.02.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Cześć Anuś Co do kuchni, to sie będzie montować w przyszłości, ale czy w najbliższej, to nie wiem. Obecnie czekamy na kaskę, którą jest nam winien pewien ludź, ale o tym już rozpisywałam się u Ciebie. Podłogi też w powijakach, ale akurat one mogą sobie poczekać, bo jeśli chodzi o dół, to jeszcze nie minął okres leżakowania. Ja szarości generalnie bardzo lubię, z tym, że nie spodziewałam się, iż odważę się upiększać tym kolorem mieszkanie. A miały być kremiki...hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Co za ludź Kurde no................może go postrasz jakimś sądem Niecierpliwie czekam na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.02.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Nie, nie chcę sądów. Poczekamy...zobaczymy... Ta moja galeria jest totalnie beznadziejna. Nawet żadnych fot nie jestem w stanie wkleić. Tylko ciągle proszę o cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Edyś na szczęscie my jesteśmy cierpliwe i grzecznie poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nie, nie chcę sądów. Poczekamy...zobaczymy... Ta moja galeria jest totalnie beznadziejna. Nawet żadnych fot nie jestem w stanie wkleić. Tylko ciągle proszę o cierpliwość. Gdyby tak było to nikt by nie zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 no a my jesteśmy.... dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.02.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dzięki Wam, wierne kibicki, jeszcze istnieję. Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Na dodatek z wiosną w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.02.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Na dodatek z wiosną w podpisie A w temacie wiosny, wklejam jej trochę, jednocześnie sprawdzając w jakim formacie wklejają się zdjęcia, bo obraziłam się na fotosik i teraz kombinuję w empiku. http://www.empikfoto.pl/albumy27/386397/778509/previews/23846287_dscn3104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ale super fotka od razu się cieplej robi na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.02.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ale super fotka od razu się cieplej robi na duszy Cieszę się, że Cię rozgrzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Edyś a to Ty?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Pięknie wyglądasz Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.02.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Edyś a to Ty?..... Jo.... Monia, bo za przeciwsłoneczne się schowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Gadasz Fajna z Ciebie kobietka i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Edyś a to Ty?..... Jo.... aaaaaaa to bardzo fajnie wyglądasz :lol: i ta wiosna Ci pasuje.... ech.... oby do wiosny, oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.02.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 We wiośnie wszystkim do twarzy. JUż za chwileczkę...juz za momencik... WIOSENKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atom1 07.02.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 byle by do wiosny a od razu wszyscy poczujemy się lepiej Boże jak ja nie cierpię zimy wszystko tak się wlecze i odwleka w czasie ,ale u Edytki już wiosna na całego ,no fajnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.02.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 byle by do wiosny a od razu wszyscy poczujemy się lepiej Boże jak ja nie cierpię zimy wszystko tak się wlecze i odwleka w czasie ,ale u Edytki już wiosna na całego ,no fajnie. Pozdrawiam. eeeeeetam.... zima jest super... o ile jest ZIMA najtrudniejsze moim zdaniem jest to takie przedwiośnie.... kiedy jeszcze wiosny namacalnie nie widać, a po białej, pięknej zimie już ani śladu.... czyli właśnie taki luty i marzec.... a od kwietnia będzie już coraz lepiej... zatem oby do wiosny kochane, oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts