Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy ten śnieg nie ma co innego do roboty? :evil: :wink:

Ale w sumie co się dziwić, to dopiero luty. Jeszcze marzec może przynieść nam niemiłą niespodziankę.

Nie przepadam za zimą, chyba że tak na tydzień, góra dwa, z lekkim mrozkiem tak do -5 st. i z małym śnieżkiem. I tylko wtedy, gdy jestem gdzieś na wyjeździe. Bo inaczej to odpada. :-?

Efilko, a dopiero co Kruszka zerwała stokrotkę... :(

A jakie to tynki, wewnętrzne czy zewnętrzne? Bo jak w środku, to nie przeszkadza, z tym że jak byłoby już cieplej, to ładnie by schło. :roll:

Edyś wewnętrzne

no wiesz... jak mi przemarzną to odpadną a ma być do minus dziesięciu

Racja... w taki wypadku to nie ma co ryzykować. Zostaje mieć nadzieję, że mrozy nie będą trwały tak samo długo, jak będzie leżał śnieg. :roll:

Glamcia, znam ten ból, też swojego czasu musiałam zaprzestać robót, bo wyskoczył tak silny mróz, że nie dało rady stawiać ścianek fundamentowych. Pamiętam jakie to było irytujące. :x

Edyś wewnętrzne

no wiesz... jak mi przemarzną to odpadną a ma być do minus dziesięciu

Racja... w taki wypadku to nie ma co ryzykować. Zostaje mieć nadzieję, że mrozy nie będą trwały tak samo długo, jak będzie leżał śnieg. :roll:

Glamcia, znam ten ból, też swojego czasu musiałam zaprzestać robót, bo wyskoczył tak silny mróz, że nie dało rady stawiać ścianek fundamentowych. Pamiętam jakie to było irytujące. :x

Bardzo, przez to głupie myśli do głowy przychodzą...właśnie przyszło mi do głowy czy aby nie zmienić firmy budowlanej...tej, która miała mi stawiać dom od A do Z....

Nie sa najtańsi...a w dobie kryzysu...liczymy każdy grosz.... :roll:

a u mnie mają sciągać ocieplenie... :x od wtorku...

jak dobrze, że już nie mogą się powoływac na pogode :p

Robota w środku się szykuje, więc takie wymówki mało co na miejscu by były. :wink:

o to to....

więc jak mi zadzwonią, że coś znów im n ie pasi to jak Bozię kocham - nie wiem czy zdzierżę :x

a u mnie mają sciągać ocieplenie... :x od wtorku...

jak dobrze, że już nie mogą się powoływac na pogode :p

Robota w środku się szykuje, więc takie wymówki mało co na miejscu by były. :wink:

Glamcia, myślisz, że zdołasz znaleźć kogoś tańszego i to tak w krótkim czasie?

Mam jeszcze jedną firmę w zapasie... różnica na stanie surowym otwartym to jakieś 11 tyś...dużo.... nie?????

Ta druga firma też specjalizuje sie w ytongu