efilo 07.02.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 dzisiaj już tak pachniało wiosną. kruszka zerwała stokrotkę a ptaszki śpiewały jak zakręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dzisiaj już tak pachniało wiosną. kruszka zerwała stokrotkę a ptaszki śpiewały jak zakręcone hmmm...i pomyśleć , że po niedzieli ma spaść śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.02.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dzisiaj już tak pachniało wiosną. kruszka zerwała stokrotkę a ptaszki śpiewały jak zakręcone hmmm...i pomyśleć , że po niedzieli ma spaść śnieg nieeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.02.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dzisiaj już tak pachniało wiosną. kruszka zerwała stokrotkę a ptaszki śpiewały jak zakręcone hmmm...i pomyśleć , że po niedzieli ma spaść śnieg nieeeeeeeeeeeeeee Ja też mam nadzieję, że nie....ale prognozy pogody nie są zbyt optymistyczne Oby się mylili........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Niestety u nas zaczął już sypać śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 u nas to samo podobno następne trzy tygodnie to powrót zimy. a u mnie mają tynki robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.02.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 u nas to samo podobno następne trzy tygodnie to powrót zimy. a u mnie mają tynki robić no to chyba przy tej pogodzie ... termin się przesunie , u mnie zresztą też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.02.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Czy ten śnieg nie ma co innego do roboty? Ale w sumie co się dziwić, to dopiero luty. Jeszcze marzec może przynieść nam niemiłą niespodziankę. Nie przepadam za zimą, chyba że tak na tydzień, góra dwa, z lekkim mrozkiem tak do -5 st. i z małym śnieżkiem. I tylko wtedy, gdy jestem gdzieś na wyjeździe. Bo inaczej to odpada. Efilko, a dopiero co Kruszka zerwała stokrotkę... A jakie to tynki, wewnętrzne czy zewnętrzne? Bo jak w środku, to nie przeszkadza, z tym że jak byłoby już cieplej, to ładnie by schło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 marzec ma być cieplutki. oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Edyś wewnętrzne no wiesz... jak mi przemarzną to odpadną a ma być do minus dziesięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.02.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ja już na głowę dostaję z ta pogodą!!!!!!!!! Znowu wszystkie plany dostały w łeb..!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.02.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Edyś wewnętrzne no wiesz... jak mi przemarzną to odpadną a ma być do minus dziesięciu Racja... w taki wypadku to nie ma co ryzykować. Zostaje mieć nadzieję, że mrozy nie będą trwały tak samo długo, jak będzie leżał śnieg. Glamcia, znam ten ból, też swojego czasu musiałam zaprzestać robót, bo wyskoczył tak silny mróz, że nie dało rady stawiać ścianek fundamentowych. Pamiętam jakie to było irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a u mnie mają sciągać ocieplenie... od wtorku... jak dobrze, że już nie mogą się powoływac na pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Edyś wewnętrzne no wiesz... jak mi przemarzną to odpadną a ma być do minus dziesięciu Racja... w taki wypadku to nie ma co ryzykować. Zostaje mieć nadzieję, że mrozy nie będą trwały tak samo długo, jak będzie leżał śnieg. Glamcia, znam ten ból, też swojego czasu musiałam zaprzestać robót, bo wyskoczył tak silny mróz, że nie dało rady stawiać ścianek fundamentowych. Pamiętam jakie to było irytujące. Bardzo, przez to głupie myśli do głowy przychodzą...właśnie przyszło mi do głowy czy aby nie zmienić firmy budowlanej...tej, która miała mi stawiać dom od A do Z.... Nie sa najtańsi...a w dobie kryzysu...liczymy każdy grosz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.02.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a u mnie mają sciągać ocieplenie... od wtorku... jak dobrze, że już nie mogą się powoływac na pogode Robota w środku się szykuje, więc takie wymówki mało co na miejscu by były. Glamcia, myślisz, że zdołasz znaleźć kogoś tańszego i to tak w krótkim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a u mnie mają sciągać ocieplenie... od wtorku... jak dobrze, że już nie mogą się powoływac na pogode Robota w środku się szykuje, więc takie wymówki mało co na miejscu by były. o to to.... więc jak mi zadzwonią, że coś znów im n ie pasi to jak Bozię kocham - nie wiem czy zdzierżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 08.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzień doberek, tak sobie pomyślałam - wpadnę i zostawię buziaki na cały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.02.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzień doberek, tak sobie pomyślałam - wpadnę i zostawię buziaki na cały tydzień Cześć kochana!!! Do weekendu http://gify.klimacik.pl/mini/72.gif A może nawet tutaj zawitasz od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a u mnie mają sciągać ocieplenie... od wtorku... jak dobrze, że już nie mogą się powoływac na pogode Robota w środku się szykuje, więc takie wymówki mało co na miejscu by były. Glamcia, myślisz, że zdołasz znaleźć kogoś tańszego i to tak w krótkim czasie? Mam jeszcze jedną firmę w zapasie... różnica na stanie surowym otwartym to jakieś 11 tyś...dużo.... nie????? Ta druga firma też specjalizuje sie w ytongu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.02.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Różnica kolosalna. To właściwie czemu wybrałas tę pierwszą firmę? Jak ta co jest w zapasie ma dobre referencję, to nie ma się nad czym zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts