GLAMOURMUM 08.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Różnica kolosalna. To właściwie czemu wybrałas tę pierwszą firmę? Jak ta co jest w zapasie ma dobre referencję, to nie ma się nad czym zastanawiać. Ta druga firma jest z polecenia z tego forum, ale wiesz Edytko nie wiem... jak to sie ma do całości. Ta firma z całości miała tez robić dach, dachówkę, wylewki, tynki.... kurcze nie wiem jak wyjdę, gdy będę musiała każdą ekipę osobno szukać... właśnie jak to wyjdzie na cenę końcową.... nie wiem czy logicznie to napisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.02.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Glamcia, a ta pierwsza firma to wyceniła dom w jakim stanie?Tylko SSO, czy też z wylewkami, tynkami i tymi podobnymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Glamcia, a ta pierwsza firma to wyceniła dom w jakim stanie? Tylko SSO, czy też z wylewkami, tynkami i tymi podobnymi? Napisze tak... Firma A - ma robić dom od A do Z Firma B - tylko SSO + tynki zewnętrze Na samym SSO - różnica pomiędzy firmą A i B to 11 tyś... Biorąc firmę B, muszę szukać każdego fachowca osobno...czyli takie wyjście jakiego się boję... ( sporo sie naczytałam na forum) Biorąc firmę A nie muszę sie o nic martwić...nawet o materiały budowlane... sami budują domy na spzredaż i współpracują z różnymi hurtowniami od 20-30 lat. Męczy mnie jednak ta różnica cenowa na samym SSO. Może wykorzystam jeszcze ta beznadziejną pogodę i pojeźdzę po firmach od dachów i tynków... wtedy mając całość porównam ostateczną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Glamciu ceny robocizny coraz bardziej spadają. Jak ustalisz teraz całościówkę to mała szansa że nie stracisz 11 tysi to dużo. ale mój wykonawca mi mówił że zazwyczaj ekipy dają niską cenę a potem wszystko jest robotą dodatkową którą trzeba wykonać i ekstra słono zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 witanko ja z tynkami jeszcze czekam nie chcę ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ile czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Edyś zdjęcie piękne i jak ładnie na nim wyszłaś No mówiłam Wam, że Edytka to laska jest A o co chodzi z tym fotosikiem jakąś kasę trza będzie płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Własnie sie zastanawiam co ta edytka tak na siebie narzeka Laska i tyle. Ania podobno jak sie przekroczy jakiś transfer czy cuś to trzeba płacić. Do mnie narazie nic nie napisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Laska......sraska.... Fotosik takie coś o mnie wysmarował. Twój limit transferu na Fotosiku został przekroczony. Dostałeś to powiadomienie gdyż większość Twojego ruchu pochodzi ze zdjęć "hotlinkowanych". Swój bieżący transfer możesz obserwować tutaj Możesz nadal używać Fotosika do zamieszczania zdjęć na innych serwisach jednak musisz opłacić swój dodatkowy transfer. Koszt każdego rozpoczętego 1GB transferu ponad limit to 1,5zł brutto (z VAT). Musisz dokonać wpłaty na konto w Fotosiku i zgodzić się na pobieranie opłat za transfer. Jeśli nie zapłacisz za dodatkowy transfer Twoje zdjęcia będą usuwane do czasu aż będą się mieścić w wyznaczonym limicie. Przewidywaną wielkość transferu w tym miesiącu możesz zobaczyć tutaj. Wykupując konto PRO lub konto aukcyjne (jeśli umieszczasz zdjęcia na aukcjach) a wtedy Twój limit transferu będzie 3 razy większy dla konta PRO i 5 razy większy dla konta aukcyjnego. Możesz ograniczyć transfer umieszczając na aukcjach, forach czy innych serwisach miniaturki podlinkowane do pełnych wersji zdjęcia na Fotosiku. Ruch generowany przez Twoje zdjęcia w ramach Fotosika nie jest liczony i nie będziemy Cię za niego obciążać. Jeśli generujesz na prawdę duży ruch możesz wykupić pakiet transferu jaki pozwoli Ci obniżyć koszt 1 GB do 1zł netto (1,22 brutto z VAT). Transfer możesz zakupić tutaj Masz więcej pytań, napisz do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 nie Ty jedyna otrzymałaś tą miłą notkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A ja nic takiego nie dostałam To znaczy, że nic nie musze płacić I tak jesteś laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Żeby było śmieszniej... Wiadomośc z 5.02 Obecnie wykorzystałeś 80.41 % Wiadomość z 6.02 Obecnie wykorzystałeś 85.06 % Wiadomośc z 7.02 Obecnie wykorzystałeś 93.78 % Wiadomość z 8.02 Twój limit transferu na Fotosiku został przekroczony. I tę ostatnią wiadomość powtórzyli jeszcze 2 razy. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że 2 tyg. nie wklejałam żadnych zdjęć. Więc skąd te nagłe wyczerpanie limitu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A to dziady Trzeba się przenieść gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Żeby było śmieszniej... Wiadomośc z 5.02 Obecnie wykorzystałeś 80.41 % Wiadomość z 6.02 Obecnie wykorzystałeś 85.06 % Wiadomośc z 7.02 Obecnie wykorzystałeś 93.78 % Wiadomość z 8.02 Twój limit transferu na Fotosiku został przekroczony. I tę ostatnią wiadomość powtórzyli jeszcze 2 razy. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że 2 tyg. nie wklejałam żadnych zdjęć. Więc skąd te nagłe wyczerpanie limitu??? Żabko to jest limit na transfer zewnętrzny - jak masz umieszczone jakieś zdjęcia na forum to za każdym razem jak ktoś ogląda stronę to je wszystkie pobiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.02.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 yyyyyyy ja takie miałam i zlałam... przedłużyłam to co tam chcieli - tylko, że znów werskę darmową i mam luzzzzzzz od wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Żeby było śmieszniej... Wiadomośc z 5.02 Obecnie wykorzystałeś 80.41 % Wiadomość z 6.02 Obecnie wykorzystałeś 85.06 % Wiadomośc z 7.02 Obecnie wykorzystałeś 93.78 % Wiadomość z 8.02 Twój limit transferu na Fotosiku został przekroczony. I tę ostatnią wiadomość powtórzyli jeszcze 2 razy. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że 2 tyg. nie wklejałam żadnych zdjęć. Więc skąd te nagłe wyczerpanie limitu??? Żabko to jest limit na transfer zewnętrzny - jak masz umieszczone jakieś zdjęcia na forum to za każdym razem jak ktoś ogląda stronę to je wszystkie pobiera. No to znaczy, że moich nikt nie pobiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Żabko to jest limit na transfer zewnętrzny - jak masz umieszczone jakieś zdjęcia na forum to za każdym razem jak ktoś ogląda stronę to je wszystkie pobiera. Zewnętrzny...??? Jaka ja noga jestem Aniu, bo już czas najwyższy odkurzyć dzienniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ciekawe kiedy Ty Edyś zapodasz nam jakiś nowy smakowity kąsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dobra, Wy tu gadu gadu, a kuchnia w lesie ... Dlaczego jej jeszcze nie ma????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.02.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ciekawe kiedy Ty Edyś zapodasz nam jakiś nowy smakowity kąsek No właśnie Aniu, może Ty coś o tym wiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts