skorpionek1975 24.11.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Mówisz i masz pogoda dla Ciebie zawsze się znajdzie i nie tylko ducha A tu jeszcze pomagiera przysyłam żeby prace sprawniej się posuwały. Napisałam się Posuwały , NO.. NO,, tylko bez brzydkich myśli Marek http://www.humorek.com.pl/c101/w/39.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena-n 24.11.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Hej, fajnie że wybrałaś ten projekt. Mnie on też się bardzo podoba. Z uwagą będę śledziła twoje postępy w budowie. Mam tylko jedno pytanie. Czy kolory elewacji i dachu zostają takie jak w projekcie czy może przymierzaliście się do innych kolorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.11.2007 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 No nie mogę, wszyscy jesteście kochani. Aż się wzruszyłam, wiem, że mogę zawsze na Was liczyć. Buziaczki http://emoty.klimacik.pl/mini/51.gif Obiecuję, że jutro coś wkleję, bo dziś już nie mam siły. Witaj marzena Kolory dachu i elewacji mam zamiar trochę zmienić. Marzy mi się dach czarno-brązowy, a może nawet czarny i kremowa elewacja. A jeśli chodzi o elementy dekoracyjne, to ostatnio spodobał mi się łupek, choć cegła też jest intrygująca. Na razie jeszcze się waham. Ale od przyszłego roku to będę musiała się szybko określić, żeby zdążyć to wszystko do siebie dopasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Mówisz i masz pogoda dla Ciebie zawsze się znajdzie i nie tylko ducha A tu jeszcze pomagiera przysyłam żeby prace sprawniej się posuwały. Napisałam się Posuwały , NO.. NO,, tylko bez brzydkich myśli Marek http://www.humorek.com.pl/c101/w/39.jpg oj chyba ostatn fachman ,który na zachód niewyjechał!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.11.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Fachman wspaniały Edmar, do przyszłego roku już niewiele czasu zostało Decyduj szybciutko i melduj, co zdecydowałaś Gratuluję postępu prac i dalej trzymam kciukasy za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2007 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Skorpionku jesteś niesamowita, pomagier bombowy. Tylko przemęczony chyba, bo taki rozleniwiony jakiś. A teraz obiecane fotki, stan na dzień wczorajszy. Może zdołaliby już więcej zrobić, gdyby doszedł jeszcze jeden pomocnik, ale nie pojawił się, powód nieznany. Ale to nic. Jak na dwóch murujących, to i tak nieźle się uwijają. Anetko może ten Twój pomagier faktycznie się przyda. Tylko czy on robotny jest, hmmmm... http://images23.fotosik.pl/118/ec6116eb12da66dfmed.jpg http://images26.fotosik.pl/118/73671362a90a2ee6med.jpg http://images31.fotosik.pl/56/d969eb9212f4b3dfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 25.11.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Brawo!! Piękna robota Na Twoim miejscu brałabym tego pomagiera, leniwy troche, fakt, ale może sie przydać Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Pomagier w oczach ma napisane: "Ja tam robić nie mam zamiar, ale was przypilnuję" Ściany rosną, to najważniejsze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 25.11.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Brawo, jak to miło jak robota wrze. A tego pomagiera to ja też bym brała, każda para łap się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 26.11.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Widzę Edytko, że nie mam szans Ciebie dogonić. Aż miło popatrzeć jak mury rozną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocco_29 26.11.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Na pocztek gratuluje zaawansowania robót! O tym slupie zapomnialem w spizarce ale jakos stoi jak narazie;)Co do okien to o ile dobrze pamietam1. wszystkie okna (górne nie otwierane (doplata za to ok 5000) - 195002. rolety prócz okien gara|owych i Bukowych oczywi[cie (na okna tarasowe i kuchenne z napedem) - 45003. drzwi wewnetrzne - 13 5004. drzwi zewnetrzne wejsciowe 4600Wszystko urzedowskiego - sa super. No moze tylko drzwi zewnetrznych nie potrafia mi wyregulowac porzadnie - ale to wina montarzystów.Szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.11.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Co do okien to o ile dobrze pamietam 1. wszystkie okna (górne nie otwierane (doplata za to ok 5000) - 19500 Witaj rocco i dziękuję za tak szybki odzew. Szczerze mówiąc, to nie wiem, czy to drogo, czy tanio za te okna, ale tanio chyba nie jest. Jednego tylko nie bardzo rozumiem, hmmm... Co to znaczy górne nie otwierane? Oświeć mnie proszę, bo jakoś nie wiem, czy dobrze rozumuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.11.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Widzę Edytko, że nie mam szans Ciebie dogonić. Marku jeszcze nic nie wiadomo. Życie pisze różne scenariusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 26.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 a gdzie Twój optymizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.11.2007 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 a gdzie Twój optymizm Mój optymizm ma się dobrze. Dzisiaj stanęły prawie wszystkie ściany, więc jak tu nie mieć pozytywnych myśli? Jutro pewnie coś wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocco_29 27.11.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Górne nie otwierane - okna od wolego oka sa jakby przeszkleniem stalym - bez mozliwo[ci otwarcie chocby jednej czesci - problem z umyciem. Ale w koncu nie jest az tak wysoko zeby nie dac sobie rady;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.11.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Górne nie otwierane - okna od wolego oka sa jakby przeszkleniem stalym - bez mozliwo[ci otwarcie chocby jednej czesci - problem z umyciem. Ale w koncu nie jest az tak wysoko zeby nie dac sobie rady;) Aaaaaa.... A juz myślałam, że coś o połaciowych mówisz. A czy to był Twój świadomy wybór (to nie otwieranie, ma się rozumieć). Ja nie będę miała wolego oczka, lecz trójkątną lukarnę, więc chyba będzie się otwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 27.11.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Jutro pewnie coś wkleję. To było wczoraj. No i gdzie te fotki? Pośpieszaj kobieto, pośpieszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.11.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Jutro pewnie coś wkleję. To było wczoraj. No i gdzie te fotki? Pośpieszaj kobieto, pośpieszaj No nie ten to mnie wciąż strofuje, hiehiehie Wybaczcie, ale prace tak szybko postepują, że postanowiłam zapodać coś jak już będzie dużo więcej widać. coby Was nie zanudzać ma się rozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Jutro pewnie coś wkleję. To było wczoraj. No i gdzie te fotki? Pośpieszaj kobieto, pośpieszaj No nie ten to mnie wciąż strofuje, hiehiehie Wybaczcie, ale prace tak szybko postepują, że postanowiłam zapodać coś jak już będzie dużo więcej widać. coby Was nie zanudzać ma się rozumieć. Ot wymyśliła!!!!! Dawaj te zdjęcia!!!! Ścian na pewno jest już co najmniej pod niebo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts