Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

słoneczka moje - jak pojedziemy moim brumem to męża pasie chyba do jakiejś przyczepki , bo moje autko małe jest :oops: :wink: , chyba,że porwę mężowego scenica , wtedy hulaj dusza...może tylko jeszcze niech się Edys wypowie , czy ona w ogóle chce , bo cosik zamilkła , jak się zaczęłyśmy w zgraję organizowac :wink: :wink: :lol:

Formalnie siedzę i boki zrywam. :lol: :lol: :lol:

Super mnie nastroiłyście na sam wieczór. :D

Ja myślę, że w taką torebeczkę się zapakujecie. :lol:

http://4.bp.blogspot.com/_xppqJ_qvcHA/R1CPhoK_CLI/AAAAAAAAADU/X6O2qw1pCAk/s1600-R/torebki-106123_52092114_mainpic.img.jpg

Dziewczęta moje kochane jestem jak najbardziej za takim nalotem!!! :D

Już mam ciarki na samą myśl o spotkaniu. To będzie moje pierwsze forumowe widzenie. :lol:

Ok, no to się umawiamy........mój pierwszy wolny termin jest, co prawda dopiero za 2 tyg. bo w ten i następny weekend mam rodzinne imprezki, a w tygodniu, to wracam z pracy po 18 lub 19, więc to raczej odpada. :roll:

Tak więc wchodziłaby w grę może sobota 14.03. To za dwa tyg. ale szybko zleci...zobaczycie. :D

Tak więc otwieram listę, proszę się wpisywać. :lol:

Aniu w salonie też jest Merbau. Na poddaszu również, lecz inny, tzn. ma 14 cm szerokości i bodajże 1,5 cm grubości i kupowany był w DLH. Natomiast ten w salonie jest 16 cm szerokości i 2 cm grubości i tę dechę kupował mi mój parkieciarz i szczerze mówiąc to nie wiem skąd. :roll: Dzwoniłam nawet dzisiaj do niego, aby się dowiedzieć, ale żona powiedziała, że wyjechał. Ale jak tylko wróci, to od razu się zapytam. :D

Edyś cieszę się, że dobrze Cię nastroiłyśmy :) ... ja tam się do torebeczki zmieszczę , ale mąż pasie tylko jedna nogą ;) jak ja tam będę już siedziała ;)

A teraz poważnie ... 14.03 :( ... moja córka ma 13.03 urodziny 17 i na sobotę planujemy rodzinę zaprosić, więc mnie w tym dniu niestety nie będzie :( ... szkoda :( ... może inną razą :)

Edyś cieszę się, że dobrze Cię nastroiłyśmy :) ... ja tam się do torebeczki zmieszczę , ale mąż pasie tylko jedna nogą ;) jak ja tam będę już siedziała ;)

A teraz poważnie ... 14.03 :( ... moja córka ma 13.03 urodziny 17 i na sobotę planujemy rodzinę zaprosić, więc mnie w tym dniu niestety nie będzie :( ... szkoda :( ... może inną razą :)

o jesoooo ... co się mała pokrywasz żałobą... poczekamy na Ciebie, nie? no... :)

Kruelcia spoczko...nie smutkuj się. :D Zaraz zobaczymy co dziewczyny powiedzą. Może coś innego jeszcze wymyślimy. Jeszcze nic straconego. :)

Wszstkiego najlepszego dla córci. :D :D :D

Moja w lutym skończyła 16. :D I fajnie jest.

Aaaa...i przypomniało mi się, że pytałas kiedyś, co moja cória na tę szkołę japońską się zaopatruje. Powiem tak...WYMIĘKŁA... :lol: I wciąż poszukuje. :roll:

Nie martw się nie zostawimy Cię na pastwę losu. :wink: :lol:

Tak język był głównym powodem. A potem koleżanki zaczęły ją namawiać na inne szkoły, tak żeby może poszły razem i tu już w ogóle się bidulka pogubiła.

Wiesz jak to jest....takie nastoletnie niezdecydowanie. :roll: Ale już niedługo będzie musiała się zdecydować.