aniawmuratorze 26.02.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 a nie mowiłam Nitu już gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 aniawmuratorze jasne, że możemy wspólnie dokonać najazdu - tylko jeszcze nitubagę byśmy zbałamuciły , bo miała ze mną jechac na obmacywanie edmarowych cudeniek Ja tam też bym chętnie pomacała jeśli mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja Cię d torebki schowam kochana Ty wogóle niekłopotliwa jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Aniuś ale raczej do walizy a nie torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Aniuś ale raczej do walizy a nie torebki eeeeeee tam gadasz zmieścisz się mam idealną torebkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Aniuś ale raczej do walizy a nie torebki eeeeeee tam gadasz zmieścisz się mam idealną torebkę to ja bardzo chętnie się w torebkę zapakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.02.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 wiecie dziewczyny to ja Wam mojego męża jeszcze w walizkę zapakuje może się przekona do tych szaro-czerwoności jak je pomaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 nie wiem tylko czy Ania da radę dwie walizy tachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.02.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 nie wiem tylko czy Ania da radę dwie walizy tachać nie walizy tylko torebki a w ogóle to nie dwie ino jedną... wszak posuniesz się męzowi koleżanki trochę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.02.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 małż mój 110 kg waży, to do torebki w życiu nie wejdzie to najwyżej jakiś wózek na bagaże jej załatwimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 małż mój 110 kg waży, to do torebki w życiu nie wejdzie to najwyżej jakiś wózek na bagaże jej załatwimy pasie obśmiałam się jak wyobraziłam sobie jak poupychani w torby na wózku bagażowym jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 słoneczka moje - jak pojedziemy moim brumem to męża pasie chyba do jakiejś przyczepki , bo moje autko małe jest , chyba,że porwę mężowego scenica , wtedy hulaj dusza...może tylko jeszcze niech się Edys wypowie , czy ona w ogóle chce , bo cosik zamilkła , jak się zaczęłyśmy w zgraję organizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dobrosiu to pojedziemy zgrają i będziemy co 5 minut gęsiego wchodzić ... Edyś to taki malutki najazd Hunów tylko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Formalnie siedzę i boki zrywam. Super mnie nastroiłyście na sam wieczór. Ja myślę, że w taką torebeczkę się zapakujecie. http://4.bp.blogspot.com/_xppqJ_qvcHA/R1CPhoK_CLI/AAAAAAAAADU/X6O2qw1pCAk/s1600-R/torebki-106123_52092114_mainpic.img.jpg Dziewczęta moje kochane jestem jak najbardziej za takim nalotem!!! Już mam ciarki na samą myśl o spotkaniu. To będzie moje pierwsze forumowe widzenie. Ok, no to się umawiamy........mój pierwszy wolny termin jest, co prawda dopiero za 2 tyg. bo w ten i następny weekend mam rodzinne imprezki, a w tygodniu, to wracam z pracy po 18 lub 19, więc to raczej odpada. Tak więc wchodziłaby w grę może sobota 14.03. To za dwa tyg. ale szybko zleci...zobaczycie. Tak więc otwieram listę, proszę się wpisywać. Aniu w salonie też jest Merbau. Na poddaszu również, lecz inny, tzn. ma 14 cm szerokości i bodajże 1,5 cm grubości i kupowany był w DLH. Natomiast ten w salonie jest 16 cm szerokości i 2 cm grubości i tę dechę kupował mi mój parkieciarz i szczerze mówiąc to nie wiem skąd. Dzwoniłam nawet dzisiaj do niego, aby się dowiedzieć, ale żona powiedziała, że wyjechał. Ale jak tylko wróci, to od razu się zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Edyś cieszę się, że dobrze Cię nastroiłyśmy ... ja tam się do torebeczki zmieszczę , ale mąż pasie tylko jedna nogą jak ja tam będę już siedziała A teraz poważnie ... 14.03 ... moja córka ma 13.03 urodziny 17 i na sobotę planujemy rodzinę zaprosić, więc mnie w tym dniu niestety nie będzie ... szkoda ... może inną razą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Edyś cieszę się, że dobrze Cię nastroiłyśmy ... ja tam się do torebeczki zmieszczę , ale mąż pasie tylko jedna nogą jak ja tam będę już siedziała A teraz poważnie ... 14.03 ... moja córka ma 13.03 urodziny 17 i na sobotę planujemy rodzinę zaprosić, więc mnie w tym dniu niestety nie będzie ... szkoda ... może inną razą o jesoooo ... co się mała pokrywasz żałobą... poczekamy na Ciebie, nie? no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Kruelcia spoczko...nie smutkuj się. Zaraz zobaczymy co dziewczyny powiedzą. Może coś innego jeszcze wymyślimy. Jeszcze nic straconego. Wszstkiego najlepszego dla córci. Moja w lutym skończyła 16. I fajnie jest. Aaaa...i przypomniało mi się, że pytałas kiedyś, co moja cória na tę szkołę japońską się zaopatruje. Powiem tak...WYMIĘKŁA... I wciąż poszukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Wiem, wiem duża jestem może niedziela albo następny weekend, to ja wtedy chętnie Fajna ekipa ma się spotkać, super babeczki i dlatego mi przykro ... Złóż życzenia córeczce ... malutkiej ... a czemu wymiękła? w związku z językiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 To ja się wpisuję, będę ja nie mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Nie martw się nie zostawimy Cię na pastwę losu. Tak język był głównym powodem. A potem koleżanki zaczęły ją namawiać na inne szkoły, tak żeby może poszły razem i tu już w ogóle się bidulka pogubiła. Wiesz jak to jest....takie nastoletnie niezdecydowanie. Ale już niedługo będzie musiała się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts