Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

To będzie moje pierwsze forumowe widzenie. :lol:

:evil: :evil: :evil:

a ja to co???? :evil:

Kofana Ty to co innego. :lol: :lol: :lol:

Kofana pięknie łazienka dziewczyn wychodzi :lol: :lol: :lol:

Kasiorka na kuchnię oddana???

Kiedy przeprowadzka :roll:

Dziękuję za miłe słowo co do łazienki. :)

O kasiorce nie chcę mówić, aby nie zapeszyć, bo coś się już klaruje w tym względzie. :)

Przeprowadzka, to jeszcze wielka niewiadoma. Nie chcę nic planować, bo jakoś do tej pory nici z planowania. :roll:

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edytko jak Twoje zdrowie :roll:

Czy masz już diagnozę ???

Lepiej, biorę proszki na zawroty głowy i na rozluźnienie mięśni karku i jest na razie ok. Tylko bardzo chce mi się po nich spać.

Muszę pobrać jeszcze ok. tygodnia, pokontrolować ciśnienie, a potem znów na kontrolę do lekarza.

Edyś, kiedy będą nowe fotki??

Moniu, teraz robi się górna łazienka. Rodzi się ona w wieeeeeeeelikich bólach. :roll: Myślę, że jak już będzie gotowa, to dopiero coś nowego zapodam. A jak kaska wpadnie w ręcę, to na biegu będzie montowana kuchnia i wówczas też nie omieszkam o Was zapomnieć. :) :)

Moniu, teraz robi się górna łazienka. Rodzi się ona w wieeeeeeeelikich bólach. :roll: Myślę, że jak już będzie gotowa, to dopiero coś nowego zapodam. A jak kaska wpadnie w ręcę, to na biegu będzie montowana kuchnia i wówczas też nie omieszkam o Was zapomnieć. :) :)

OK, czekam cierpliwie :wink:

Edytko jak Twoje zdrowie :roll:

Czy masz już diagnozę ???

Lepiej, biorę proszki na zawroty głowy i na rozluźnienie mięśni karku i jest na razie ok. Tylko bardzo chce mi się po nich spać.

Muszę pobrać jeszcze ok. tygodnia, pokontrolować ciśnienie, a potem znów na kontrolę do lekarza.

Hmmmmm, ale czy wiadomo co to za paskudztwo Cię dopadło?????

A te leki tak działają, że tylko w nocy dobrze śpisz czy w dzień też chce Ci się spać????

No dobre wieści od Ciebie 8)

Ja też czekam :lol:

A te leki tak działają, że tylko w nocy dobrze śpisz czy w dzień też chce Ci się spać????

Jakieś małe zgrubienie po prawej stronie kręgu szyjnego, który najprawdopodobniej powoduje ucisk, a co za tym idzie zawroty głowy.

Biorę tego procha raz na wieczór i czuję się jakbym kilka setek walnęła. :lol:

Same oczy mi się zamykają, a jedyny plus jest taki, że śpię w nocy jak niemowlę. Do tego stopnia, że ledwo budzę się rano. Niestety jeszcze długo w ciągu dnia chce mi się spać. Straszny zajzajer z tego leku. :roll: :lol:

Jakieś małe zgrubienie po prawej stronie kręgu szyjnego, który najprawdopodobniej powoduje ucisk, a co za tym idzie zawroty głowy.

Biorę tego procha raz na wieczór i czuję się jakbym kilka setek walnęła. :lol:

Same oczy mi się zamykają, a jedyny plus jest taki, że śpię w nocy jak niemowlę. Do tego stopnia, że ledwo budzę się rano. Niestety jeszcze długo w ciągu dnia chce mi się spać. Straszny zajzajer z tego leku. :roll: :lol:

No to z jednej strony fajnie, że możesz się wyspać, ale z drugiej strony współczuję Ci porannego, ciężkiego wstawania. Ja mam takie wstawanie od zawsze...................bardzo ciężkie :roll:

A to zgrubienie to co to za paskudztwo :roll: