Edmar70 01.03.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 To będzie moje pierwsze forumowe widzenie. a ja to co???? Kofana Ty to co innego. Kofana pięknie łazienka dziewczyn wychodzi Kasiorka na kuchnię oddana??? Kiedy przeprowadzka Dziękuję za miłe słowo co do łazienki. O kasiorce nie chcę mówić, aby nie zapeszyć, bo coś się już klaruje w tym względzie. Przeprowadzka, to jeszcze wielka niewiadoma. Nie chcę nic planować, bo jakoś do tej pory nici z planowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.03.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Edyś, kiedy będą nowe fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.03.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Edytko jak Twoje zdrowie Czy masz już diagnozę ??? Lepiej, biorę proszki na zawroty głowy i na rozluźnienie mięśni karku i jest na razie ok. Tylko bardzo chce mi się po nich spać. Muszę pobrać jeszcze ok. tygodnia, pokontrolować ciśnienie, a potem znów na kontrolę do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.03.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Edyś, kiedy będą nowe fotki?? Moniu, teraz robi się górna łazienka. Rodzi się ona w wieeeeeeeelikich bólach. Myślę, że jak już będzie gotowa, to dopiero coś nowego zapodam. A jak kaska wpadnie w ręcę, to na biegu będzie montowana kuchnia i wówczas też nie omieszkam o Was zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Edyś, kiedy będą nowe fotki?? Moniu, teraz robi się górna łazienka. Rodzi się ona w wieeeeeeeelikich bólach. Myślę, że jak już będzie gotowa, to dopiero coś nowego zapodam. A jak kaska wpadnie w ręcę, to na biegu będzie montowana kuchnia i wówczas też nie omieszkam o Was zapomnieć. OK, czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Edytko jak Twoje zdrowie Czy masz już diagnozę ??? Lepiej, biorę proszki na zawroty głowy i na rozluźnienie mięśni karku i jest na razie ok. Tylko bardzo chce mi się po nich spać. Muszę pobrać jeszcze ok. tygodnia, pokontrolować ciśnienie, a potem znów na kontrolę do lekarza. Hmmmmm, ale czy wiadomo co to za paskudztwo Cię dopadło????? A te leki tak działają, że tylko w nocy dobrze śpisz czy w dzień też chce Ci się spać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Edyś, kiedy będą nowe fotki?? Moniu, teraz robi się górna łazienka. Rodzi się ona w wieeeeeeeelikich bólach. Myślę, że jak już będzie gotowa, to dopiero coś nowego zapodam. A jak kaska wpadnie w ręcę, to na biegu będzie montowana kuchnia i wówczas też nie omieszkam o Was zapomnieć. No dobre wieści od Ciebie Ja też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.03.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Hmmmmm, ale czy wiadomo co to za paskudztwo Cię dopadło????? A te leki tak działają, że tylko w nocy dobrze śpisz czy w dzień też chce Ci się spać???? Jakieś małe zgrubienie po prawej stronie kręgu szyjnego, który najprawdopodobniej powoduje ucisk, a co za tym idzie zawroty głowy. Biorę tego procha raz na wieczór i czuję się jakbym kilka setek walnęła. Same oczy mi się zamykają, a jedyny plus jest taki, że śpię w nocy jak niemowlę. Do tego stopnia, że ledwo budzę się rano. Niestety jeszcze długo w ciągu dnia chce mi się spać. Straszny zajzajer z tego leku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.03.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Hmmmmm, ale czy wiadomo co to za paskudztwo Cię dopadło????? A te leki tak działają, że tylko w nocy dobrze śpisz czy w dzień też chce Ci się spać???? Jakieś małe zgrubienie po prawej stronie kręgu szyjnego, który najprawdopodobniej powoduje ucisk, a co za tym idzie zawroty głowy. Biorę tego procha raz na wieczór i czuję się jakbym kilka setek walnęła. Same oczy mi się zamykają, a jedyny plus jest taki, że śpię w nocy jak niemowlę. Do tego stopnia, że ledwo budzę się rano. Niestety jeszcze długo w ciągu dnia chce mi się spać. Straszny zajzajer z tego leku. No to z jednej strony fajnie, że możesz się wyspać, ale z drugiej strony współczuję Ci porannego, ciężkiego wstawania. Ja mam takie wstawanie od zawsze...................bardzo ciężkie A to zgrubienie to co to za paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.03.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ... bo ja po chemikum jestem Przepraszam, że wpadam w słowo, ale tak mi się w oczy rzuciło Chemikum?? Czyli może technikum chemicznym?? i może na saskiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Zajrzałam a tu tyle nastukane a mnie powiadomienia wcięło ale jestem znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 wpadłam się przywitać i idę nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 też sie witam.... co tam słychac.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 też sie witam.... co tam słychac.... ? Wiosna idzie panie...wiosna!!!! Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a ja już bazie widziałam.... więc chyba bardzo nie kłamiesz wiosna, wiosna, wiosna ach to Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 hello myślicie, że to słońce to już tak na dobre fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 hello myślicie, że to słońce to już tak na dobre fajnie by było Nooooo......................fajnie.......................ale to dopiero przedwiośnie Choć słonko jest jak najbardziej wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ja już się nie moge doczekać cieplejszych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 efilo ja już się nie moge doczekać cieplejszych dni ja też bo ubieranie Zu w te cholerne kombinezony to wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 u nas na szczęście tylko kurtka czapka i buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts