pasie 05.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a to ciepło to podobno niestety nie na długo ale w maju to już na pewno będzie gooorąco a to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 oooo stronkę trzasnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a to ciepło to podobno niestety nie na długo ale w maju to już na pewno będzie gooorąco a to już niedługo Hmmm....a ja słyszałam inaczej. Do weekendu ma być ponoć jeszcze różnie, z przelotnymi mrozkami, a po iedzieli już wiosna na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Pasie Zu to tylko wyściskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Pasie Zu to tylko wyściskać. wiem Edyś, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Właśnie słodkie te nasze córcie szkoda że tak szybko rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.03.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 dzień dobry.... o tym jak szybko rosną córcie nic nie powiem, się nie znam ale... o synciach owszem mogę pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dieńdoberek,berek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.03.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 a to ciepło to podobno niestety nie na długo ale w maju to już na pewno będzie gooorąco a to już niedługo Hmmm....a ja słyszałam inaczej. Do weekendu ma być ponoć jeszcze różnie, z przelotnymi mrozkami, a po iedzieli już wiosna na dobre. przechodziłam obok, więc zajrzałam i taką optymistyczną wersję pogodową tu znalazłam, że aż mi się pysio uśmiechnął tego będę się trzymać! edmar pięknie u ciebie! i ciesze się, że trafiłam na twój kominek.. ostatnio próbowałam wytłumaczyć panu kominkowemu jaka chcę obudowę.. nie wiem czy mnie zrozumiał.. poczekam na to, co narysuje, a jak nie to - pokażę mu twój! bo chcę bardzo bardzo podobny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.03.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dla wszystkich zaglądających pań http://www.pracowniaogrodnicza.pl/files/tulipan%20fancy%20frills%20kwiat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Żywych kwiatów nie dam, mimo chęci.Lecz słowa, które zostaną w pamięci,życzę szczęścia, dużo radościi długiej szczęśliwej przyszłości.Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie,niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie.Wszystko co piękne i wymarzone,w dniu Święta Kobiet niech będzie spełnione. http://images37.fotosik.pl/74/6fac640033cec960.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Kobiety, oby nam się dobrze wiodło, szczęściło, żebyśmy zawsze trafiały na fajnych PANÓW wykonawców... i byśmy były wiecznie młode.... jak nie ciałem to choć duchem http://images35.fotosik.pl/19/cc7b37df03a46318.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.03.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 No tak...........facetów brak to same sobie kwiatki dajemy Edyś dla Ciebie http://www.dar.lap.pl/galeriawiosna7a.jpg i dla wszystkich PAŃ http://aagniesia.blox.pl/resource/okazje_kieliszek_tulipany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.03.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Jejciu jeszcze nigdy w życiu kobiety nie składały mi życzeń na Dzień Kobiet. Fajne to jest uczucie. Przyjm życzenia Babo kochana od drugiej baby z samego rana. Niech dzień cały będzie radosny, bądź zdrowa Babo - aby do wiosny! Szczęścia życzę Tobie, sobie i kobietom na całym globie! By marzenia się spełniły, a Nas chłopy wyręczyli! My dziś drinki i kaweczki, Nasze święto dziś Babeczki! http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/2793__DSCN9570q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.03.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 edmar pięknie u ciebie! i ciesze się, że trafiłam na twój kominek.. ostatnio próbowałam wytłumaczyć panu kominkowemu jaka chcę obudowę.. nie wiem czy mnie zrozumiał.. poczekam na to, co narysuje, a jak nie to - pokażę mu twój! bo chcę bardzo bardzo podobny! Witaj Skabuniu Dziękuję za komplimenta. Częstuj się czym chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.03.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wiosennie i ja przychodzę http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/wiosna2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.03.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Przymierzam się do napisania tego postu jak pies do jeża. Ale niestety muszę to zrobić, aczkolweik nie wiem jak, bo jest mi bardzo głupio. Umawiałyśmy się wstępnie na macanki w niedzielę 15.03. Problem polega na tym, że okazało sie, iż nie mogę tego dnia przyjąc w gościnę moję kofane koleżanki. Akurat na niedzielę, wypadł mi proszony obiad na osiemnaste urodziny mojej chrześnicy. Jakoś tak zaprosiła wcześniej, niż jej urodziny wypadają. Tak więc bardzo pśieplasiam i oczywiście macanko się odbędzie w innym terminie. Wybaczycie mi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 nooo ja wiem Edyś - nie ma sprawy... jesli chodzi o mnie to i tak sie nie wywiniesz i czy to będzie marzec, czy kwiecień czy maj... to wiesz .... nie ma problema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.03.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Popieram przedmówczynie ... co się odwlecze to nie uciecze ... Edyś spoko, jak to ładnie Dobrosia napisała " jesteśmy młode i mamy czas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.03.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wiedziałam, ze mogę liczyć na Wasze zrozumienie. Dzienkujem. Myślę, że czym później, to będzie więcej do macania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts