bobowa budowniczowa 08.03.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Przymierzam się do napisania tego postu jak pies do jeża. Ale niestety muszę to zrobić, aczkolweik nie wiem jak, bo jest mi bardzo głupio. Umawiałyśmy się wstępnie na macanki w niedzielę 15.03. Problem polega na tym, że okazało sie, iż nie mogę tego dnia przyjąc w gościnę moję kofane koleżanki. Akurat na niedzielę, wypadł mi proszony obiad na osiemnaste urodziny mojej chrześnicy. Jakoś tak zaprosiła wcześniej, niż jej urodziny wypadają. Tak więc bardzo pśieplasiam i oczywiście macanko się odbędzie w innym terminie. Wybaczycie mi??? Ja też Ci wybaczam ................hi........hi..........hi Choć na macanki nie szykowałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.03.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Edysia Ty się po prostu boisz , że cało nie wyjdziesz z tego zmacania Nie wywiniesz się , nie wywiniesz , najwyżej dziewczyny odczekają aż ja się całkiem zbuduję i wykończę i wtedy nas razem najadą A tak na serio , to się nie przejumuj , tylko baluj .Spotkamy się jak będzie cieplej , a nie jak zima jeszcze próbują kąsać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witanko Edyś nie przejmuj się i tak kiedyś Cię nawiedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzień dobry... jestem... i chciałam zaprosić do siebie... bo wskleiłam plan ogróda... tzn - jego część ale i tak zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.03.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nituś byłam....widziałam...skomentowałam Dobroś ja się niczego nie boję, a Was w szczególności (choć może i powinnam) Macanko się odbędzie koniec kropka. Na urodzinkach mam zamiar świetnie się bawić. A tak a'propos, może macie jakieś pomysł na prezent dla osiemnastolatki. Już pytałam w "poradach" ale tam jakoś cicho jest. Dodam jeszcze, że moja chrześnica ma siostrę bliźniaczkę więc i siostrze też muszę coś sprezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.03.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nituś byłam....widziałam...skomentowałam Dobroś ja się niczego nie boję, a Was w szczególności (choć może i powinnam) Macanko się odbędzie koniec kropka. Na urodzinkach mam zamiar świetnie się bawić. A tak a'propos, może macie jakieś pomysł na prezent dla osiemnastolatki. Już pytałam w "poradach" ale tam jakoś cicho jest. Dodam jeszcze, że moja chrześnica ma siostrę bliźniaczkę więc i siostrze też muszę coś sprezentować. Edys ale rozumiem, że dla siostry bliźniaczki inny prezent będzie Wiesz, ja to jestem taka tradycjonalistka jeśli chodzi o prezenty i oczywiście zależy ile chcesz wydać ale może mp4, i-pod, jakiś talon do sklepu z modą mlodzieżową co by sobie dziewczyna poszalała albo coś co zapamięta jako prezent na 18-tkę np. mały brylancik w pierścionku lub na łańcuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.03.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzięki Aniu. Wszelaki sprzęt grający i biżuteria w sumie odpada, bo już to mają, a szczególnie łancuszki, pierścionki, kolczyki, tego mają na pęczki. Ode mnie zreszta tez kiedyś dostały. A o takim talonie, bądź o zaproszeniu do SPA też myślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witanko! Talon świetna sprawa. Ja swojego chrześniaka zabrałam na zakupy do Arkadii i ubrałam od małego palca u nogi, po czuprynkę i był w 7 niebie Dla uśmiechu przesyłam: http://www.youtube.com/watch?v=ESe-AysF9mw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Rasiula taki zakup to świetny pomysł, tylko ja chyba bym nie wydoiła. Jakby nie było jest jeszcze siostra bliźniaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dzięki Aniu. Wszelaki sprzęt grający i biżuteria w sumie odpada, bo już to mają, a szczególnie łancuszki, pierścionki, kolczyki, tego mają na pęczki. Ode mnie zreszta tez kiedyś dostały. A o takim talonie, bądź o zaproszeniu do SPA też myślałam. SPA na 18-tkę Toż to mlode ciala to co tam udoskonalać A swoją drogą ja to na 18-tke preferuję takie prezenty, które zostają na pamiątkę. Jak za 20 lat dziewcze sobie usiądzie w fotelu i z rozrzewnieniem będzie wspominać jaki piękny prezent od matki chrzestnej dostała Ale co by to miało być..........zabij..........nie wiem. Nie znam dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Oj...to takie małe SPA. Jakiś masażyk, zabiegi pielęgnujące i takie tam miałam na myśli. Chociaż pewnie ona by coś tam chciała zmienić, mówi, że ma wielki tyłek. A jakie to prezenty zaliczają się do tych "na pamiątkę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Oj...to takie małe SPA. Jakiś masażyk, zabiegi pielęgnujące i takie tam miałam na myśli. Chociaż pewnie ona by coś tam chciała zmienić, mówi, że ma wielki tyłek. A jakie to prezenty zaliczają się do tych "na pamiątkę"? od razu mi się nasunęło striptizer ale to chyba nie teges, co? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Edyś, przyszłam zobaczyć co słychać nowego i powiedzieć, że masz piękny avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 od razu mi się nasunęło striptizer ale to chyba nie teges, co? :P Hmmmmmm........... Chyba nieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Edyś, przyszłam zobaczyć co słychać nowego i powiedzieć, że masz piękny avatar A widziałaś, że już nawet kwiatki posadziłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Widzę, że już nawet je zaczęłaś podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Widzę, że już nawet je zaczęłaś podlewać No nie ja Może ogrodniczy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 więc gdzieś tu mam szukać Cię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 więc gdzieś tu mam szukać Cię?? 35 stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts