Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

Przymierzam się do napisania tego postu jak pies do jeża. :roll:

Ale niestety muszę to zrobić, aczkolweik nie wiem jak, bo jest mi bardzo głupio. :oops: :oops: :oops:

Umawiałyśmy się wstępnie na macanki w niedzielę 15.03. Problem polega na tym, że okazało sie, iż nie mogę tego dnia przyjąc w gościnę moję kofane koleżanki. :oops: :oops: :oops:

Akurat na niedzielę, wypadł mi proszony obiad na osiemnaste urodziny mojej chrześnicy. Jakoś tak zaprosiła wcześniej, niż jej urodziny wypadają. :roll:

Tak więc bardzo pśieplasiam i oczywiście macanko się odbędzie w innym terminie. :oops:

Wybaczycie mi??? :oops:

Ja też Ci wybaczam ................hi........hi..........hi :lol: :lol: :lol:

Choć na macanki nie szykowałam się :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edysia Ty się po prostu boisz , że cało nie wyjdziesz z tego zmacania :lol: :lol: :lol:

Nie wywiniesz się , nie wywiniesz , najwyżej dziewczyny odczekają aż ja się całkiem zbuduję i wykończę i wtedy nas razem najadą :wink: :wink:

A tak na serio , to się nie przejumuj , tylko baluj .Spotkamy się jak będzie cieplej , a nie jak zima jeszcze próbują kąsać... :D

Nituś byłam....widziałam...skomentowałam :lol:

Dobroś ja się niczego nie boję, a Was w szczególności (choć może i powinnam) :wink: :lol: :wink: :lol: Macanko się odbędzie koniec kropka. :)

Na urodzinkach mam zamiar świetnie się bawić. A tak a'propos, może macie jakieś pomysł na prezent dla osiemnastolatki. Już pytałam w "poradach" ale tam jakoś cicho jest. Dodam jeszcze, że moja chrześnica ma siostrę bliźniaczkę :o :wink: :lol: więc i siostrze też muszę coś sprezentować.

Nituś byłam....widziałam...skomentowałam :lol:

Dobroś ja się niczego nie boję, a Was w szczególności (choć może i powinnam) :wink: :lol: :wink: :lol: Macanko się odbędzie koniec kropka. :)

Na urodzinkach mam zamiar świetnie się bawić. A tak a'propos, może macie jakieś pomysł na prezent dla osiemnastolatki. Już pytałam w "poradach" ale tam jakoś cicho jest. Dodam jeszcze, że moja chrześnica ma siostrę bliźniaczkę :o :wink: :lol: więc i siostrze też muszę coś sprezentować.

Edys ale rozumiem, że dla siostry bliźniaczki inny prezent będzie :roll:

Wiesz, ja to jestem taka tradycjonalistka jeśli chodzi o prezenty i oczywiście zależy ile chcesz wydać ale może mp4, i-pod, jakiś talon do sklepu z modą mlodzieżową co by sobie dziewczyna poszalała albo coś co zapamięta jako prezent na 18-tkę np. mały brylancik w pierścionku lub na łańcuszku :roll: 8)

Dzięki Aniu. :)

Wszelaki sprzęt grający i biżuteria w sumie odpada, bo już to mają, a szczególnie łancuszki, pierścionki, kolczyki, tego mają na pęczki. Ode mnie zreszta tez kiedyś dostały.

A o takim talonie, bądź o zaproszeniu do SPA też myślałam.

SPA :o

na 18-tkę :o

Toż to mlode ciala to co tam udoskonalać :roll:

A swoją drogą ja to na 18-tke preferuję takie prezenty, które zostają na pamiątkę. Jak za 20 lat dziewcze sobie usiądzie w fotelu i z rozrzewnieniem będzie wspominać jaki piękny prezent od matki chrzestnej dostała 8)

Ale co by to miało być..........zabij..........nie wiem.

Nie znam dziewczyny :roll:

Oj...to takie małe SPA. :lol:

Jakiś masażyk, zabiegi pielęgnujące i takie tam miałam na myśli.

Chociaż pewnie ona by coś tam chciała zmienić, :roll: mówi, że ma wielki tyłek. :lol:

A jakie to prezenty zaliczają się do tych "na pamiątkę"? :roll:

od razu mi się nasunęło striptizer :p

ale to chyba nie teges, co? :p :P