Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

prezent pewnie już kupiony :roll:

ja od mojej mamy dostałam serwis do kawy (6 filiżanek, dzbanek, dzbanuszek,cukiernica) porcelanowy

uzywam go do dziś ma klasyczny wygląd i nigdy nie wyjdzie z mody

wtedy do końca tego nie doceniłam (bodobał mi się inny zestaw :oops: ) ale teraz bardzo doceniam :D

a dla biźniaczki to chyba druga chrzesna przyniesie coś konkretnego więc od Ciebie może być drobiazg (płytaCD) lub bukiet kwiatów :D

prezent pewnie już kupiony :roll:

ja od mojej mamy dostałam serwis do kawy (6 filiżanek, dzbanek, dzbanuszek,cukiernica) porcelanowy

uzywam go do dziś ma klasyczny wygląd i nigdy nie wyjdzie z mody

wtedy do końca tego nie doceniłam (bodobał mi się inny zestaw :oops: ) ale teraz bardzo doceniam :D

a dla biźniaczki to chyba druga chrzesna przyniesie coś konkretnego więc od Ciebie może być drobiazg (płytaCD) lub bukiet kwiatów :D

Jeszcze nie kupiony. :roll: :oops:

Jedyne co zamówiłam dzisiaj, to bukiety "nadziane" lizakami kodżakami. :lol: Moje dziewczynki je podarują. :D

witanko wieczorne :D Edysiu, są jakieś nowe fotorelacje??

Ja się na serio juz chyba niebawem wykończę podczas tej wykończeniówki. :roll:

Ogólnie mam przestój. Mój kafelkarz na razie ma przerwę, ponieważ jego mama z ciężkim zawałem trafiła do szpitala. :( Wiadomo przypadek losowy i na dodatek bardzo przykry. Ale ja juz mam dość!!! :(

No nic to muszę czekać.