aziniaki 13.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 toż jasna sprawa, że oni zostają mogliby nie przeżyć jedziemy choćby jutro !!! no nie jutro to nie, ale pojutrze to jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 toż jasna sprawa, że oni zostają mogliby nie przeżyć jedziemy choćby jutro !!! no nie jutro to nie, ale pojutrze to jak najbardziej W niedzielę jedę do chrześnicy na osiemnastkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 13.03.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 no ale co się odwlecze ... i tak dalej jesteśmy umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 no ale co się odwlecze ... i tak dalej jesteśmy umówione Jeszcze to omówimy w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 toż jasna sprawa, że oni zostają mogliby nie przeżyć jedziemy choćby jutro !!! no nie jutro to nie, ale pojutrze to jak najbardziej W niedzielę jedę do chrześnicy na osiemnastkę. ja mam 18 - kę mojej chrześnicy w listopadzie Znowu trzeba wyskoczyć z kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ewuś, może wybierzemy sie do Ikea na rekonesans. Wymacamy, dupsko posadzimy, co...? I w ogóle to chyba nie jest taki drogi....niecałe 300 zeta. o widzę , że Ikeę będziecie nawiedzać , mnie syn też gnębi i chyba w niedzielę się do Janek wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 toż jasna sprawa, że oni zostają mogliby nie przeżyć jedziemy choćby jutro !!! no nie jutro to nie, ale pojutrze to jak najbardziej W niedzielę jedę do chrześnicy na osiemnastkę. ja mam 18 - kę mojej chrześnicy w listopadzie Znowu trzeba wyskoczyć z kasy Oj....nawet nie wspominaj o kasie. Może do listopada zdołasz uzbierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ewuś, może wybierzemy sie do Ikea na rekonesans. Wymacamy, dupsko posadzimy, co...? I w ogóle to chyba nie jest taki drogi....niecałe 300 zeta. o widzę , że Ikeę będziecie nawiedzać , mnie syn też gnębi i chyba w niedzielę się do Janek wybierzemy Pasie, a co Twój syn lubi w ikea? Moje na samo wspomnienie mają drgawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ewuś, może wybierzemy sie do Ikea na rekonesans. Wymacamy, dupsko posadzimy, co...? I w ogóle to chyba nie jest taki drogi....niecałe 300 zeta. o widzę , że Ikeę będziecie nawiedzać , mnie syn też gnębi i chyba w niedzielę się do Janek wybierzemy Pasie, a co Twój syn lubi w ikea? Moje na samo wspomnienie mają drgawki. co mój syn lubi ..................hot-dogi a i zawsze z jakimś pluszakiem albo innym badziewiem wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ewuś, może wybierzemy sie do Ikea na rekonesans. Wymacamy, dupsko posadzimy, co...? I w ogóle to chyba nie jest taki drogi....niecałe 300 zeta. o widzę , że Ikeę będziecie nawiedzać , mnie syn też gnębi i chyba w niedzielę się do Janek wybierzemy Pasie, a co Twój syn lubi w ikea? Moje na samo wspomnienie mają drgawki. co mój syn lubi ..................hot-dogi a i zawsze z jakimś pluszakiem albo innym badziewiem wyjdzie hot-dogi to chyba w tej Ikea najsławniejsze są... szkoda tylko, że juz cebulki nie dają przynajmniej w Krakowie, bo w Katowicach jeszcze ostatnio była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.03.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 A ja w życiu nie jadłam hot-dogów w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.03.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 a mój mąż to zawsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 A ja w życiu nie jadłam hot-dogów w Ikea ja też rzadko jadam ale w ciąży miałam na nie jakiegoś strasznego smaka, a co do cebulki to u nas można sobie kupić wersję z dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 dzień dobry w piątek 13 jak mija dzionek.... czarne koty przeganiacie ? Nitka moja córka urodziła się 13 w piątek , mam czarną kotkę w domu ... to którą powinnam wygonić ... wierzę, że mam szczęście właśnie dzięki 13 i czarnej kotce Ps. Ja tez jestem z 13 .... i na brak szczęści nie narzekam i spójrz na mój awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.03.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 A ja w życiu nie jadłam hot-dogów w Ikea ja też rzadko jadam ale w ciąży miałam na nie jakiegoś strasznego smaka, a co do cebulki to u nas można sobie kupić wersję z dodatkami O Boooszsz a ja w ciąży z młodym miałam smaka na hot-dogi ze Statoil ... mogłam u nich codziennie siedzieć na bułce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ja też z 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.03.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ja też z 13 Monia a jaki miesiąc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 13 sierpnia.A Ty Kruelciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.03.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 13 sierpnia. A Ty Kruelciu? Ja 13 maja, a moja córa 13 marca .... dlatego uwielbiam 13, która jest szczęśliwa dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ja uważam, ze to liczba każda jak inne. A przesądy... jak sie ktos uprze to i 1 i 10 i 13 moze byc dla niego pechowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts