DarioAS 14.03.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 dla mnie wczorajszy dzień to nawet lepszy niż pozostałe był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 dzień dobry... wszystkie 13stki wstawać... słońce mamy, ptaszki się drą.... wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Doberek Niestety nic w pracy mi się nie otwiera więc nie mogę obejrzeć co wybrałaś w IKEI Ale jak wróce do domku to na pewno zobaczę Jak tam wczorajsza imprezka i co kupiłaś na prezent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.03.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzień dobry! Nigdy nie byłam przesądna i dobrze. Przynajmniej nie zawracałam sobie głowy i nie zamartwiałam się, że jak coś tam coś tam, to może spotkać mnie nieszczęście. Takiego hot-doga to może i bym zjadła, ale jak juz wychodzę z Ikea, to jest tam zawsze taka ogromniasta kolejka, że mi się odechciewa. Aniu zdjęcia, które wkleiłam z Ikea, to nie jest mój wybór, tylko tak po prostu nawet mi się spodobały i mam zamiar pojechać i zobaczyć je na żywca. Imprezka udana, bliźniaczki w siódmym niebie trochę stremowane ale szczęśliwe. Na prezent w końcu dostały kaskę. Oraz od moich dziewczynek przepiękne bukieciki z lizakami "kodżakami", z których były bardzo zachwycone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Obejrzałam fotele z IKEI A gdzie by one miały być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Cześć, Edysiu - co ładnego wybrałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.03.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Obejrzałam fotele z IKEI A gdzie by one miały być? Hmmmmm...........nie wiem. Może do stołu jadalnego. Taki odlocik. Po prostu wpadły mi w oko i tyle. Monia nic jeszcze nie wybrałam. Wkleiłam tylko takie sobie inspiracje z Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Heloo melduję, że my Ikee w niedzielę zaliczyliśmy moi panowie to do Hot-dogów kierują się tuż po wejściu do sklepu a przy wyjściu jest jeszcze poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Edyś super są te fotele Przy najbliższej okazji jak będę w Ikei muszę je sobie obejrzec na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.03.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Czy pan kafelkarz już wrócił do Ciebie? I co z jego mamą? Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.03.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Czy pan kafelkarz już wrócił do Ciebie? I co z jego mamą? Doberek Wrócił i owszem, ale sam dogorywa. Ostro sie przeziębił i jak do tej pory robił wolno, tak teraz robi mega wolno. Słów mi brak i nerw. Mama kafelkarza czeka prawdopodobnie na koronografię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dziś MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SŁOŃCA a pani we telewizorze gada że wraca zima, nic nie kumam niech ktoś odsłoni to słońce !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.03.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dziś MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SŁOŃCA a pani we telewizorze gada że wraca zima, nic nie kumam niech ktoś odsłoni to słońce !!!!!!!!!! ŁOOOOOT!!!!!!!!! Naprawdę można w doła wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dziś MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SŁOŃCA a pani we telewizorze gada że wraca zima, nic nie kumam niech ktoś odsłoni to słońce !!!!!!!!!! ŁOOOOOT!!!!!!!!! Naprawdę można w doła wpaść. i zjebiście wieje !!!!!!!!!! masakra pogodowa !!! i jak tu się odstresować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dziś MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SŁOŃCA a pani we telewizorze gada że wraca zima, nic nie kumam niech ktoś odsłoni to słońce !!!!!!!!!! coś im się chyba pomyliło dzisiaj z tym dniem dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.03.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 hejka... a ja myslałam, że mi głowę z płucami oderwie jak stałam na stacji i tankowałam samochód... wrrrrr.... i pomyśleć że do wiosny 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.03.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 U mnie to piknie dzisiaj jest Edyś, kurna kiedy Ty się w końcu wprowadzisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.03.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 U mnie to piknie dzisiaj jest Edyś, kurna kiedy Ty się w końcu wprowadzisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 U mnie to piknie dzisiaj jest Edyś, kurna kiedy Ty się w końcu wprowadzisz???? ale bużki wybrałaś to dobrze nie wróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.03.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ano nie wróży. Co prawda jest już bliżej niż dalej, ale plany przeprowadzi na Wielkanoc chyba nie są realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts