Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Doberek :p

Witam ponownie!

Jeszcze raz dziękuje za życzenia świąteczne, piękne były. To miłe, że o mnie pamiętacie.

Świeta, jak to święta, były i się skończyły. A ponieważ pogoda dopisała, kilka godzin pozwoliłam sobie poświęcić na jako takie posprzątanie moich włości. Nawet zdołalismy zjeść pierwszy obiad w posprzątanym salonie. Mąż napalił w kominku, dzieci zapaliły świeczki, wpadli do nas znajomi i było booooooooosko. W drugi dzień świąt wybyliśmy do rodziny w gościnę na małe obżarstwo.

Z dobrych wieści, kuchnia częściowo zamontowana, w piątek kopanie szamba, łazienka na górze skończona, no prawie, bo jeszcze brakuje ceramiki i armatury, a jutro (o tym dowiedziałam się przed chwilką) nastąpi cyklinowanie podłóg. Nie jestem nawet w stanie opisać, jak bardzo jestem szczęśliwa. Jestem na tak zwanej ostatniej prostej. Już naprawdę niewiele zostało do tego aby się wprowadzić.

supeeeerrrrr :p jak miło się czyta że ktoś jest szczęśliwy :D

no to chyba niedługo parrrrapetówa :wink: :lol: nie żebym się wpraszała

Witam! :)

To fakt, szczęście moje jest coraz bardziej namacalne. :) Wszystkie znaki na niebie mówią, że ta wielka chwila nastąpi już niebawem.

Podłogę mam od piątku już wycyklinowaną i polakierowaną. :) Muszę tylko zrobić jakieś foty, bo już można po niej chodzić. Kuchnię mam nadzieję, że zakończą montować w tym tygodniu. A i szambo będzie dopiero jutro, a nie jak mówiłam, w piątek. No ale do takich obsuw już się przyzwyczaiłam. :roll: Pogoda jest piekna i słoneczna i bardzo pozytywnie mnie nastraja, więc taka popierdółka nie jest w stanie zakłócić mojej radości. :)

Edytko, fotki koniecznie poproszę :wink:

Twoja prośba jest dla mnie rozkazem. :lol:

Edytko dlaczego Ty tak rzadko wpadasz...???

Bardzo się cieszę, że zbliża się ta chwila, tym bardziej , że Twoja droga była bardziej pokręcona od najbardziej pokręconych dróg na tym forum....

i poproszę o zdjęcia.... :)