Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jak ślicznie wygląda mój sprzęt w Twoich meblach :roll: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To znaczy, że wybór był trafiony? :)

Dobroś widziałam Ciebie....widziałm. :lol: :lol: :lol:

To było spotkanie prawie w cztery oczy. :lol:

Gdyby nie to, że czas naglił :x (jak zwykle zresztą), to już byśmy latały po saloonach. :wink: Ale następnym razem jak bedziesz przejazdem, to nie krępuj się i zaglądnij na chwilkę chociaż. :)

noż kurczę , a ja Ci Edyś chciałam zadac zagadkę , kto się do Ciebie uśmiechał z czerwonego autka :lol: A tu widze pełna dekonspiracja :lol:

Leciałam na działkę , bo miałam spotkanie na szczycie z wykonawca i panem od prundu

Jak Ty mnie poznałas w ogóle..... :roll:

Jakieś dwa obce babiszony uśmiechały się do siebie i sobie pojechały każda w swoją stronę. :lol: Jakbym Ciebie nie poznała, to pomyslałabym, że jak to miło, że z samego rana ktoś przesyła mi uśmieszki. :) Ale ja doskonale wiedziałam cóz to za miła osóbka luka w moją stronę. :wink: :lol: Kiedyś....kiedyś....kiedyś, tajemniczy Don Pedro zdradził mi tajemnicę coż to za pani. :lol: :lol: :lol: A tak na serio poznałam Ciebie z fotek od Rasiowego spotkanka. :)

A jak spotkanko na szczycie się udało?

Pasie, Zuzka, Lidszu wielkie dzięki za komplimenta. :)

W końcu ten dom nabiera określonych kształtów. :) Gotowa podłoga tworzy już klimat i czuję się jak w zamieszkałym domu. Muszę przyznać, że dechy zrobiły na mnie oszałamiające wrażenie, szczególnie te na dole, bo tam jest decha szerokości 14 cm. i naprawdę fajosko to wygląda. :)

Dziewczyny......nalot trzebaby zorganizować....cooooo?????? :)

no to ja piewrwsza w kolejce... nie ma to tamto...

takie dechy to i ja pomacać chcę :)

a pisałaś już gdzies co to takiego? i jak wiele Cię to kosztowało... jesli można... bo ja teraz jestem na rozdrożu... chciałabym Ducha dechy... ale nie wiem czy się od razu wszystko uda ...

Nituś już tam gdzieś kiedyś pisałam co to za dechy, ale dla Ciebie jeszcze raz przypomnę. :lol: Na całym dole jest Merbau szeroki na 14 cm. a gruby na 2 cm. i kosztował 170 zł. za m2. Natomiast na poddaszu tez jest Merbau, ale o szer. 12 cm. i gr. 1,5 cm. - koszt 130 zł. za m2. Z tego co mówił mi parkieciarz, w tej chwili cena tych dech wzrosła conajmniej o 20 zł. na metrze. :( Euro zrobiło swoje. :roll:

Dobry Wieczór :)

Edmar cudnie - pierwsze co właśnie pomyślałam, ze już tak domowo i przytulnie od tej podłogi :lol: a ceny parkietu powalające :roll:

My już zaczęliśmy - ławy wylane, jutro bloczki będą kłaść :lol: ... w końcu :) - bo jakoś nie sprzyjało nam nic, nawet pogoda - ale pierwsze koty za płoty :)

Nadal nie mamy prądu, ciągle męczą bułę o jakąś kolizję :roll:

i to tyle ... wprosimy się kiedyś do Was na kawkę :wink: posłuchać dobrych rad i popodziwiać podłogi, kuchnie ... no wszystko :lol:

pzdr :wink:

Cześć Edyś :D

Kopę lat mnie tu nie było, ale weszłam w odpowiednim momencie, żeby te piękne wnętrza obejrzeć :o Parkiety faktycznie powalające, piękne... słów mi brak :D

Bez bicia się przyznaję, że przyleciałam "w sprawie" :oops: W tej sprawie :lol: :lol: :lol:

Czemu Cię jeszcze na liście nie ma??? :o

Witaski! :D

Mulka no popatrz, ostatnio jak byliście u mnie nie dało się normalnie chodzić po chałupie, bo akurat wykończniówka była w trakcie i bajzel nie pozwalał na swobodne poruszanie. A teraz to już prawdziwe mieszkanie się zrobiło. :lol: Oczywiście zapraszam serdecznie na kawkę. :) Bedziemy w kontakcie.

Ojojoj..... nie wiedziałam, że już zaczęliście budowę Wdzięczniaka? :o

Gratuluję!!! :)

Jak ekipy bedą sprawne, to może do końca roku zdołacie się wprowadzić? :)

Jakich zmian dokonaliście w projekcie? I z jakiego materiału zdecydowaliście się budować? Rekuperator będzie? :lol: