markoto 20.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Fajowo Nie widze lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.04.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dzięki.....dzięki.... Glamcia za chwilę będzie kawałek kuchni, z AGD, tak jak chciałaś. Markotko, nie wiem dlaczego nie widzisz łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dzięki.....dzięki.... Glamcia za chwilę będzie kawałek kuchni, z AGD, tak jak chciałaś. Markotko, nie wiem dlaczego nie widzisz łazienki? no to dalej tupię nózkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.04.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200902/84370/259635/00000001.JPG I tyle kuchni. Do reszty nie mam dostępu, bo cała jest zagracona resztą szafek i lodówką, które nie są jeszcze zamontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200902/84370/259635/00000001.JPG I tyle kuchni. Do reszty nie mam dostępu, bo cała jest zagracona resztą szafek i lodówką, które nie są jeszcze zamontowane. jak ślicznie wygląda mój sprzęt w Twoich meblach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.04.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 jak ślicznie wygląda mój sprzęt w Twoich meblach To znaczy, że wybór był trafiony? Dobroś widziałam Ciebie....widziałm. To było spotkanie prawie w cztery oczy. Gdyby nie to, że czas naglił (jak zwykle zresztą), to już byśmy latały po saloonach. Ale następnym razem jak bedziesz przejazdem, to nie krępuj się i zaglądnij na chwilkę chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.04.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 noż kurczę , a ja Ci Edyś chciałam zadac zagadkę , kto się do Ciebie uśmiechał z czerwonego autka A tu widze pełna dekonspiracja Leciałam na działkę , bo miałam spotkanie na szczycie z wykonawca i panem od prundu Jak Ty mnie poznałas w ogóle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Heloo aż się mi gębusia cieszy na widoki, które wrzuciłaś Edyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 ŁaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŁ ale piekne foty - a zapewne w realu jeszcze ładniej Edyś - Super - The Best !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jakie piękne foty Wszystko pięknie wygląda. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.04.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 noż kurczę , a ja Ci Edyś chciałam zadac zagadkę , kto się do Ciebie uśmiechał z czerwonego autka A tu widze pełna dekonspiracja Leciałam na działkę , bo miałam spotkanie na szczycie z wykonawca i panem od prundu Jak Ty mnie poznałas w ogóle..... Jakieś dwa obce babiszony uśmiechały się do siebie i sobie pojechały każda w swoją stronę. Jakbym Ciebie nie poznała, to pomyslałabym, że jak to miło, że z samego rana ktoś przesyła mi uśmieszki. Ale ja doskonale wiedziałam cóz to za miła osóbka luka w moją stronę. Kiedyś....kiedyś....kiedyś, tajemniczy Don Pedro zdradził mi tajemnicę coż to za pani. A tak na serio poznałam Ciebie z fotek od Rasiowego spotkanka. A jak spotkanko na szczycie się udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.04.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Pasie, Zuzka, Lidszu wielkie dzięki za komplimenta. W końcu ten dom nabiera określonych kształtów. Gotowa podłoga tworzy już klimat i czuję się jak w zamieszkałym domu. Muszę przyznać, że dechy zrobiły na mnie oszałamiające wrażenie, szczególnie te na dole, bo tam jest decha szerokości 14 cm. i naprawdę fajosko to wygląda. Dziewczyny......nalot trzebaby zorganizować....cooooo?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.04.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 no to ja piewrwsza w kolejce... nie ma to tamto... takie dechy to i ja pomacać chcę a pisałaś już gdzies co to takiego? i jak wiele Cię to kosztowało... jesli można... bo ja teraz jestem na rozdrożu... chciałabym Ducha dechy... ale nie wiem czy się od razu wszystko uda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.04.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Nituś już tam gdzieś kiedyś pisałam co to za dechy, ale dla Ciebie jeszcze raz przypomnę. Na całym dole jest Merbau szeroki na 14 cm. a gruby na 2 cm. i kosztował 170 zł. za m2. Natomiast na poddaszu tez jest Merbau, ale o szer. 12 cm. i gr. 1,5 cm. - koszt 130 zł. za m2. Z tego co mówił mi parkieciarz, w tej chwili cena tych dech wzrosła conajmniej o 20 zł. na metrze. Euro zrobiło swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.04.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 oki... rozumiem, że to cena samych dech...bez robocizny i chemii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.04.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 oki... rozumiem, że to cena samych dech...bez robocizny i chemii ? Niestety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUlka 22.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dobry Wieczór Edmar cudnie - pierwsze co właśnie pomyślałam, ze już tak domowo i przytulnie od tej podłogi a ceny parkietu powalające My już zaczęliśmy - ławy wylane, jutro bloczki będą kłaść ... w końcu - bo jakoś nie sprzyjało nam nic, nawet pogoda - ale pierwsze koty za płoty Nadal nie mamy prądu, ciągle męczą bułę o jakąś kolizję i to tyle ... wprosimy się kiedyś do Was na kawkę posłuchać dobrych rad i popodziwiać podłogi, kuchnie ... no wszystko pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Cześć Edyś Kopę lat mnie tu nie było, ale weszłam w odpowiednim momencie, żeby te piękne wnętrza obejrzeć Parkiety faktycznie powalające, piękne... słów mi brak Bez bicia się przyznaję, że przyleciałam "w sprawie" W tej sprawie Czemu Cię jeszcze na liście nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.04.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witaski! Mulka no popatrz, ostatnio jak byliście u mnie nie dało się normalnie chodzić po chałupie, bo akurat wykończniówka była w trakcie i bajzel nie pozwalał na swobodne poruszanie. A teraz to już prawdziwe mieszkanie się zrobiło. Oczywiście zapraszam serdecznie na kawkę. Bedziemy w kontakcie. Ojojoj..... nie wiedziałam, że już zaczęliście budowę Wdzięczniaka? Gratuluję!!! Jak ekipy bedą sprawne, to może do końca roku zdołacie się wprowadzić? Jakich zmian dokonaliście w projekcie? I z jakiego materiału zdecydowaliście się budować? Rekuperator będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts