monia i marek 26.04.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Edytko, wszystko mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.04.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dziękuję za miłe słówka. Kuchnia ma zaledwie 9 m2, a teraz kiedy jest już zabudowana, wcale nie wydaje się taka mała. Powiedziałabym nawet, że dość spora, bo nie mogę się w niej odnależć. A ponieważ jest otwarta na salon, to przestrzeni jest aż nadto. Trochę się w niej gubię. Myślę, że to tylko kwestia przyzwyczajenia. Rasiu poszło na pw. Markotko blat to laminat o szumnej nazwie KLEPKA WENGE. Monia super, że Ci się podoba, chociaż gustujesz w innym stylu. Glamcia znając Twoje gusta, bedziesz miała baaaaaaaardzo pięknie i to nie tylko kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.04.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzieki Ciekawa jestem czy nie bedzie problemu z korzystaniem ze zlewu i kuchenki, sa bardzo blisko siebie, mozna zaczepic o cos na kuchence zmywajac w tym samym czasie. Ja bym chyba zlew jednak w okolicach okna dawala i zdecydowanie blizej lodowki. Ale mam nadzieje, ze nie bedzie problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.04.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzieki Ciekawa jestem czy nie bedzie problemu z korzystaniem ze zlewu i kuchenki, sa bardzo blisko siebie, mozna zaczepic o cos na kuchence zmywajac w tym samym czasie. Ja bym chyba zlew jednak w okolicach okna dawala i zdecydowanie blizej lodowki. Ale mam nadzieje, ze nie bedzie problemow Markotko zapewniam Cię, że nie będzie żadnego problemu. Wbrem temu co widać na zdjęciu, od zlewu do potencjalnego gara na kuchence, jest wystarczająco miejsca. Ten układ był zastosowany z premedytacją. Nie chciałam, aby zlew wychodził mi na okno, ponieważ bardzo znacznie zmniejszyło by mi się miejsce na blat roboczy. A nie mogłam sobie na to pozwolić, gdyz miejsce do takich prac mam tylko i wyłącznie właśnie pod oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.04.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No widze wlasnie, ze blatu masz nieduzo, mam nadzieje, ze sie kuchnia spisze bo wyszla na prawde super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Edyś to i ja poproszę namiar na tego kuchennego cudotwórcę .Ślicznie wyszło...jesooo jak Ci zazdraszczam,że juz jesteś na finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Gratuluję Edmarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUlka 27.04.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witaski! Mulka no popatrz, ostatnio jak byliście u mnie nie dało się normalnie chodzić po chałupie, bo akurat wykończniówka była w trakcie i bajzel nie pozwalał na swobodne poruszanie. A teraz to już prawdziwe mieszkanie się zrobiło. Oczywiście zapraszam serdecznie na kawkę. Bedziemy w kontakcie. Ojojoj..... nie wiedziałam, że już zaczęliście budowę Wdzięczniaka? Gratuluję!!! Jak ekipy bedą sprawne, to może do końca roku zdołacie się wprowadzić? Jakich zmian dokonaliście w projekcie? I z jakiego materiału zdecydowaliście się budować? Rekuperator będzie? Edmar piekna kuchnia w moim , minimalistycznym stylu ... blaty cudne Myślę, że do końca roku buda bedzie stała i będziemy wykańczać środek, wiadomo chciałabym jak najszybciej - ale co nagle to po diable Zmiany? hmmm praktycznie żadne , budujemy jak Wy z Ytonga, pompa ciepła, rekuperator ... odpadna nam dwa kominy ze względu na mechaniczną wentylację. Teraz za tydzień jedziemy na budowę, myślę że będą się zaczynały piąć ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.04.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Edyś to i ja poproszę namiar na tego kuchennego cudotwórcę .Ślicznie wyszło...jesooo jak Ci zazdraszczam,że juz jesteś na finiszu Dobroś wiadomość poszła na pw. I nie zazdraszczaj, bo to nie zdrowo się tak katować. Brazunia stokrotne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.04.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Edmar piekna kuchnia w moim , minimalistycznym stylu ... blaty cudne Myślę, że do końca roku buda bedzie stała i będziemy wykańczać środek, wiadomo chciałabym jak najszybciej - ale co nagle to po diable Zmiany? hmmm praktycznie żadne , budujemy jak Wy z Ytonga, pompa ciepła, rekuperator ... odpadna nam dwa kominy ze względu na mechaniczną wentylację. Teraz za tydzień jedziemy na budowę, myślę że będą się zaczynały piąć ściany Mulka fajnie, że i Tobie się podoba. Musisz koniecznie przyjechać i zobaczyć jak ta kuchnia wygląda w realu, szczególnie jak nie robiliście żadnych zmian. Wiesz co mnie sie wydaje, że hacjenda stanie juz niebawem i z wykończniówką wejdziecie dużo wcześniej niż pod koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ło matko i córko! A ta kuchnia to szklana jest!!! Ja normalnie do dziś z zachwytu oddechu nie mogę złapać i to moje wczorajsze fiknięcie to wszystko przez tą kuchnię, na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.04.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ło matko i córko! A ta kuchnia to szklana jest!!! Ja normalnie do dziś z zachwytu oddechu nie mogę złapać i to moje wczorajsze fiknięcie to wszystko przez tą kuchnię, na pewno! No i czego wyolbrzymiasz jak ruski telewizor???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ło matko i córko! A ta kuchnia to szklana jest!!! Ja normalnie do dziś z zachwytu oddechu nie mogę złapać i to moje wczorajsze fiknięcie to wszystko przez tą kuchnię, na pewno! No i czego wyolbrzymiasz jak ruski telewizor???? Ja wyolbrzymiam? A kto wyolbrzymia moje łazienki? Nigdy, przenigdy nie widziałam jeszcze szklanej kuchni i nie przestanę się zachwycać, o nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Edytko i co ja Ci mogę napisać Zadraszczam i to strasznie Pięknie jest i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.04.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja wyolbrzymiam? {b]A kto wyolbrzymia moje łazienki?[/b] Nigdy, przenigdy nie widziałam jeszcze szklanej kuchni i nie przestanę się zachwycać, o nie! Jaaaaaaa???????? Nigdy w życiu. Piszę z pełną odpowiedzialnością za swoje słowa. I też nie przestanę się zachwycać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.04.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Edytko i co ja Ci mogę napisać Zadraszczam i to strasznie Pięknie jest i tyle Monia jesteś w końcu. Jak się cieszę. I nie zazdraszczaj, proszę Cię. Pomyśl, że Ty też już niedługo będziesz bawiła się swoimi wnętrzami. Życzę Ci tego z całego serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 noooormalnie brak słów ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.04.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 noooormalnie brak słów ślicznie Dziękuję....bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Edyś czy to ktoś z okolic naszych robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.04.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Edyś czy to ktoś z okolic naszych robił Poszło na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts