Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję za miłe słówka. :D

Kuchnia ma zaledwie 9 m2, a teraz kiedy jest już zabudowana, wcale nie wydaje się taka mała. Powiedziałabym nawet, że dość spora, bo nie mogę się w niej odnależć. :lol: A ponieważ jest otwarta na salon, to przestrzeni jest aż nadto. :roll: Trochę się w niej gubię. :oops: Myślę, że to tylko kwestia przyzwyczajenia. :)

Rasiu poszło na pw.

Markotko blat to laminat o szumnej nazwie KLEPKA WENGE. :)

Monia super, że Ci się podoba, chociaż gustujesz w innym stylu. :)

Glamcia znając Twoje gusta, bedziesz miała baaaaaaaardzo pięknie i to nie tylko kuchnię. :)

Dzieki :)

Ciekawa jestem czy nie bedzie problemu z korzystaniem ze zlewu i kuchenki, sa bardzo blisko siebie, mozna zaczepic o cos na kuchence zmywajac w tym samym czasie. Ja bym chyba zlew jednak w okolicach okna dawala i zdecydowanie blizej lodowki. Ale mam nadzieje, ze nie bedzie problemow :)

Dzieki :)

Ciekawa jestem czy nie bedzie problemu z korzystaniem ze zlewu i kuchenki, sa bardzo blisko siebie, mozna zaczepic o cos na kuchence zmywajac w tym samym czasie. Ja bym chyba zlew jednak w okolicach okna dawala i zdecydowanie blizej lodowki. Ale mam nadzieje, ze nie bedzie problemow :)

Markotko zapewniam Cię, że nie będzie żadnego problemu. :) Wbrem temu co widać na zdjęciu, od zlewu do potencjalnego gara na kuchence, jest wystarczająco miejsca. :) Ten układ był zastosowany z premedytacją. Nie chciałam, aby zlew wychodził mi na okno, ponieważ bardzo znacznie zmniejszyło by mi się miejsce na blat roboczy. A nie mogłam sobie na to pozwolić, gdyz miejsce do takich prac mam tylko i wyłącznie właśnie pod oknem.

Witaski! :D

Mulka no popatrz, ostatnio jak byliście u mnie nie dało się normalnie chodzić po chałupie, bo akurat wykończniówka była w trakcie i bajzel nie pozwalał na swobodne poruszanie. A teraz to już prawdziwe mieszkanie się zrobiło. :lol: Oczywiście zapraszam serdecznie na kawkę. :) Bedziemy w kontakcie.

Ojojoj..... nie wiedziałam, że już zaczęliście budowę Wdzięczniaka? :o

Gratuluję!!! :)

Jak ekipy bedą sprawne, to może do końca roku zdołacie się wprowadzić? :)

Jakich zmian dokonaliście w projekcie? I z jakiego materiału zdecydowaliście się budować? Rekuperator będzie? :lol:

Edmar piekna kuchnia :o w moim , minimalistycznym stylu ;) ... blaty cudne :)

Myślę, że do końca roku buda bedzie stała i będziemy wykańczać środek, wiadomo chciałabym jak najszybciej - ale co nagle to po diable ;)

Zmiany? hmmm praktycznie żadne , budujemy jak Wy z Ytonga, pompa ciepła, rekuperator ... odpadna nam dwa kominy ze względu na mechaniczną wentylację.

Teraz za tydzień jedziemy na budowę, myślę że będą się zaczynały piąć ściany :)

Edmar piekna kuchnia :o w moim , minimalistycznym stylu ;) ... blaty cudne :)

Myślę, że do końca roku buda bedzie stała i będziemy wykańczać środek, wiadomo chciałabym jak najszybciej - ale co nagle to po diable ;)

Zmiany? hmmm praktycznie żadne , budujemy jak Wy z Ytonga, pompa ciepła, rekuperator ... odpadna nam dwa kominy ze względu na mechaniczną wentylację.

Teraz za tydzień jedziemy na budowę, myślę że będą się zaczynały piąć ściany :)

Mulka fajnie, że i Tobie się podoba. :)

Musisz koniecznie przyjechać i zobaczyć jak ta kuchnia wygląda w realu, szczególnie jak nie robiliście żadnych zmian.

Wiesz co mnie sie wydaje, że hacjenda stanie juz niebawem i z wykończniówką wejdziecie dużo wcześniej niż pod koniec roku. :)

Ło matko i córko! A ta kuchnia to szklana jest!!! Ja normalnie do dziś z zachwytu oddechu nie mogę złapać i to moje wczorajsze fiknięcie to wszystko przez tą kuchnię, na pewno! :wink: 8) :D :D

No i czego wyolbrzymiasz jak ruski telewizor???? :lol: :lol: :lol:

Ja wyolbrzymiam? :o A kto wyolbrzymia moje łazienki? :roll: 8) Nigdy, przenigdy nie widziałam jeszcze szklanej kuchni i nie przestanę się zachwycać, o nie! 8) :p :D :D