pasie 27.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.04.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ło matko i mnie daaawno u Ciebie nie było ...z fotek fajnie wygląda, ale wiem, ze rzeczywistość jest zawsze ładniejsza ... a domek z zewnątrz bardzo ładny ... ja też się będę wpraszać na salony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.04.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ło matko i mnie daaawno u Ciebie nie było ...z fotek fajnie wygląda, ale wiem, ze rzeczywistość jest zawsze ładniejsza ... a domek z zewnątrz bardzo ładny ... ja też się będę wpraszać na salony Oj...nie zawsze.... To wszystko kwestia zrobienia fotek. Dom ci mój otwarty dla Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.04.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ło matko i mnie daaawno u Ciebie nie było ...z fotek fajnie wygląda, ale wiem, ze rzeczywistość jest zawsze ładniejsza ... a domek z zewnątrz bardzo ładny ... ja też się będę wpraszać na salony Oj...nie zawsze.... To wszystko kwestia zrobienia fotek. Dom ci mój otwarty dla Cię. Najedziemy i sprawdzimy czy fotki ładne robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.04.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Edyś czy to ktoś z okolic naszych robił Poszło na pw. no ja też bym ściała wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.04.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nituś doszedł do Ciebie priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 kochana doszedł ... dopiro teraz przeszukałam skrzynkę i mam wielkie dzięki a jak się układała współpraca... dobrze ? i jak cenowo to wychodzi? bo ja jestem już po jednej wycenie i za to co oni chcą to ja dobry samochód bym miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.04.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wpadłam się przywitać i moim oczom ukazała się przepiękna kuchnia Normalnie dech zaparło, szczęka opadła i z podziwu wyjść nie mogę No i na pewno w realu ta kuchnia wygląda jeszcze ładniej Jak już się dziewczyny będą wpraszać, to ja też bym kciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Kuchnia jest naprawdę ładna, piękny kolor aczkolwiek do jasnych kolorów frontów ja osobiście przekonania nie mam!! Moje szczere gratulacje, bo prezentuje się to wszystko świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUlka 29.04.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 fajnie, że i Tobie się podoba. Musisz koniecznie przyjechać i zobaczyć jak ta kuchnia wygląda w realu, szczególnie jak nie robiliście żadnych zmian. Koniecznie !!! - w drugiej połowie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.04.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wpadłam się przywitać i moim oczom ukazała się przepiękna kuchnia Normalnie dech zaparło, szczęka opadła i z podziwu wyjść nie mogę No i na pewno w realu ta kuchnia wygląda jeszcze ładniej Jak już się dziewczyny będą wpraszać, to ja też bym kciała Kochana, mam nadzieję, że już ochłonęłaś? Nie przesadzajmy....takiego kwiatu to pół światu.... Wpraszanko jak najbardziej aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.04.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Kuchnia jest naprawdę ładna, piękny kolor aczkolwiek do jasnych kolorów frontów ja osobiście przekonania nie mam!! Moje szczere gratulacje, bo prezentuje się to wszystko świetnie Brazunia dzięki jeszcze raz. A wiesz, że ja też kiedyś myślałam, że jasnej kuchni, to ja sobie nigdy w życiu nie zrobię. Prędzej myślałam o czarnej, ale na pewno nie kremowej. Ale czas mijał, a mnie tak się roiło w głowie od tych inspiracji, aż w końcu ta mi się objawiła i postanowiłam ją mieć. Biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw, podjętą decyzję uważam za trafioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.04.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 fajnie, że i Tobie się podoba. Musisz koniecznie przyjechać i zobaczyć jak ta kuchnia wygląda w realu, szczególnie jak nie robiliście żadnych zmian. Koniecznie !!! - w drugiej połowie maja Czekam na cynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.04.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja też czekam na cynk A kuchnia z czego jest? ... wygląda bardzo ładnie i też poproszę priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.04.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.04.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO Wielkie dzięki i wzajemnie. http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify16/015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.04.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ja, jako że pierwszy raz tu się ujawniam (choć podglądam od dawna, dawna) to wypowiem sie na temat tego, co mnie najbardziej u Edmar zauroczyło - ach ta ciemna ściana w kamiennych płytkach....... To jest Incana, prawda? Gdzie zamawiałaś? Też wszystkim życzę cudownego weekndu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.04.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witaj Asiulka. Ładnie to tak podglądać????? Tak to INCANA, a zamawiałam na Bartyckiej i firmie KIM. http://kim.deante.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.04.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witaj Asiulka. Ładnie to tak podglądać????? Taka malutka wada .... poza tym drobiazgiem jestem całkiem fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.04.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witaj Asiulka. Ładnie to tak podglądać????? Taka malutka wada .... poza tym drobiazgiem jestem całkiem fajna Ależ oczywiście, że to dłobiazg. Witaj fajna babko, wśród innych fajnych babek tu zaglądających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts