latkok 05.05.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzień dobry Wszystkim.Ja też chciałam się przyznać do podglądania tego wątku już od dawna.bardzo wszystko mi się podoba i powiem, że niektóre z pomysłów na wykończenie pokrywają się z moją wizją wdzięcznego, któą mam od rozpoczęcia budowy czyli od wiosny 2008.My obecnie jesteśmy na etapie kończenia instalacji (jutro wchodzą tynki wewnętrzne). Do tej pory mieliśmy pod górkę na każdym etapie niestety.Dla Ciebie Edmar słowa uznania, pięknie to sobie wymyśliłaś.Pozdrawiam wszystkich i dalej podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Co to znaczy ze fronty to szklo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzień dobry Wszystkim. Ja też chciałam się przyznać do podglądania tego wątku już od dawna. bardzo wszystko mi się podoba i powiem, że niektóre z pomysłów na wykończenie pokrywają się z moją wizją wdzięcznego, któą mam od rozpoczęcia budowy czyli od wiosny 2008. My obecnie jesteśmy na etapie kończenia instalacji (jutro wchodzą tynki wewnętrzne). Do tej pory mieliśmy pod górkę na każdym etapie niestety. Dla Ciebie Edmar słowa uznania, pięknie to sobie wymyśliłaś. Pozdrawiam wszystkich i dalej podglądam. Witam nowego podglądacza. Bardzo się cieszę, że w końcu się odezwałaś. Już straciłam wszelką nadzieję, że odezwie się ktoś, kto buduje jeszcze ten wdzięczny domek. Wiesz, z tymi wizjami, to u mnie różnie bywało. Inspiracje zmieniały mi się za każdym razem, jak widziałam inne pomysły, to na forum, to w różnych salonach, bądź w czasopismach. Nigdy nie miało być szrości w moim domu, a tu jak widać są i to w dużej mierze. Skoro moje wizje pokrywają się z Twoimi, to może mie odwiedzisz, albo otworzysz swoją galerię, abyśmy mogli i Twoimi wętrzami oko nacieszyć? Dziękuję za miłe słówko i proszę odezwij się jeszcze. Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Co to znaczy ze fronty to szklo? No....to znaczy, że nie jest to ani mdf lakierowany, ani foliowany, tylko szkło...LACOBEL RAL 1015 się nazywa. Inaczej rzecz ujmując, na płytę o nazwie PFLEIDERER U1313 naklejone jest właśnie to szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A ja sobie grzecznie czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A ja sobie grzecznie czekam... Jaka grzeczna z Ciebie dziewczynka. Napisałam u Ciebie kofana, że pewnie w przyszłym tygodniu, jak sie schody skończą będzie można w końcu lukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A ja sobie grzecznie czekam... Jaka grzeczna z Ciebie dziewczynka. Napisałam u Ciebie kofana, że pewnie w przyszłym tygodniu, jak sie schody skończą będzie można w końcu lukać. To ja sobie dalej grzecznie czekam i ciepło myślę o panach montujących schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A ja sobie grzecznie czekam... Jaka grzeczna z Ciebie dziewczynka. Napisałam u Ciebie kofana, że pewnie w przyszłym tygodniu, jak sie schody skończą będzie można w końcu lukać. To ja sobie dalej grzecznie czekam i ciepło myślę o panach montujących schody... O panu sztuk raz. Jakby było ich więcej, to pewnie i szybciej by się uwinęli. A tak, trochę podłubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Edytko a ja czuję nosem....., że Ty juz niedługo sie wprowadzasz do nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Edytko a ja czuję nosem....., że Ty juz niedługo sie wprowadzasz do nowego domku Masz babo nosa.... Oczywiście jest jeszcze masa rzeczy do zrobienia, jak na przykład elewację, płytki na taras i schody wejściowe, oświetlenie zewnętrzne, nie wspominając o jako takim wyglądzie samej działki. Ale to nie przeszkadza mi w tym, aby się wprowadzić, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To co na zewnątrz nie przeszkadza przebywać wewnątrz Działąj, Kobieto, działaj i zdjęcia dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Edytko a ja czuję nosem....., że Ty juz niedługo sie wprowadzasz do nowego domku Masz babo nosa.... Oczywiście jest jeszcze masa rzeczy do zrobienia, jak na przykład elewację, płytki na taras i schody wejściowe, oświetlenie zewnętrzne, nie wspominając o jako takim wyglądzie samej działki. Ale to nie przeszkadza mi w tym, aby się wprowadzić, nieprawdaż? Absolutnie to wogóle nie przeszkadza... GRATULUJĘ EDYŚ....... no i pamiętam to co mówiłaś, że mogę wpdać na głużej i czuć się jak u siebie.... Hmmmm, to w sumie pasowało by mi od 01.07.2009 - 01.07.2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To co na zewnątrz nie przeszkadza przebywać wewnątrz Działąj, Kobieto, działaj i zdjęcia dawaj No działam ino się kurzy. Pan schodowy, że też go tak sobie nazwę, zrobił na dzień dzisiejszy 10 schodków. Zostało mu jeszcze chyba 7, więc już niebawem będą fotki. Brazunia jeszcze raz Ci GRATULUJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Absolutnie to wogóle nie przeszkadza... GRATULUJĘ EDYŚ....... no i pamiętam to co mówiłaś, że mogę wpdać na głużej i czuć się jak u siebie.... Hmmmm, to w sumie pasowało by mi od 01.07.2009 - 01.07.2010 No jaaaaaasne..... Ale co Ty chcesz ze swojej budowy zwiać na tak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Absolutnie to wogóle nie przeszkadza... GRATULUJĘ EDYŚ....... no i pamiętam to co mówiłaś, że mogę wpdać na głużej i czuć się jak u siebie.... Hmmmm, to w sumie pasowało by mi od 01.07.2009 - 01.07.2010 No jaaaaaasne..... Ale co Ty chcesz ze swojej budowy zwiać na tak długo? Ach tam od razu zwiać.... Masz kontakt z Anią....co tam u niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ach tam od razu zwiać.... Masz kontakt z Anią....co tam u niej? Nic nie wiem co u Ani. Zamierzam do niej sms-a napisać, bo juz coś za długo ta nieobecność trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.05.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 I ja czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Doberek wpadłam popołudniową kawkę postawić bo ta dzisiejsza pogoda http://www.hotelpodorlem.pl/fotki/kawa.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzięki kofana. szkoda tylko, że po południu się nie załapałam, bo teraz to juz za późno. Mam wieści od Ani Bobowej. Strasznie zalatana i zapracowana jest. Nie wyrabia się z czasem. Bardzo za wszystkimi tęskni i mocno Was ściska. Ma nadzieję, że taki zapierdziej juz niedługo się skończy i znów sie pojawi na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.05.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Heloooooooooooooooooooł słonko swieci - miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts