Edmar70 12.05.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witanko Pięknie się u Ciebie zrobiło Czy możesz mi w skrócie powiedzieć co się na FM działo, stało???? Oooooooooo......kogo ja widzę. Aniu, cięzko tak powiedzieć, co sie działo. Codzienne pogaduchy, co niektórym ruszyły budowy, inni spełniają sie w ogródkach, a tak poza tym dzień jak co dzień. A i dzięki za miłe słówko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 no, doczekałam się zdjęć masz piękną tą łazieneczkę, zwłaszcza te kwiatuszki przy wannie schody też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 no, doczekałam się zdjęć masz piękną tą łazieneczkę, zwłaszcza te kwiatuszki przy wannie schody też niczego sobie dzięki kofana. Kwiatuszki som fajne i dzieckom się podobają. A to juz sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Edzia bardzo mi sie u Ciebie podoba drzwi fajne, podobają mi się pełne i super połączenie drewna z płytkami w łazience .. już za chwileczkę, juz za momencik w nowym domku mieszkać będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Edzia bardzo mi sie u Ciebie podoba drzwi fajne, podobają mi się pełne i super połączenie drewna z płytkami w łazience .. już za chwileczkę, juz za momencik w nowym domku mieszkać będziesz dzięki Eluś. Mnie też bardzo sie połączenie z drewnem zawsze podobało. A skoro zostało mi trochę dech z podłogi, to se wykorzystałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Wiesz, że jak kiedyś będę do Sisterki mojej jechać to jak nic sie wproszę aby to co na fotach w rzeczywistości zobaczyć ... bo może to jakowyś fotomontaż ... trza sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Nic o mnie beze mnie Sister wywołana i obecna....czuję,że razem ten skok na Edyśkę zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Nic o mnie beze mnie Sister wywołana i obecna....czuję,że razem ten skok na Edyśkę zrobimy Stęskniłam się za moja Sisterką ... mówię i mam ... a kcem też prund u Ciebie zobaczyć i małą byczusię ... a Edyś nam nie umknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Się też stęskniłam....Prund podpinają jutro , więc jestem na działce z moim małym cyborgusem jakby sie kto pytał. I spotykam się tam z rańca z M. I w środę zaczynają , a jutro przewożą od Mychy baraczek.Chyba się naprawdę niedługo zacznie ta budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Się też stęskniłam....Prund podpinają jutro , więc jestem na działce z moim małym cyborgusem jakby sie kto pytał. I spotykam się tam z rańca z M. I w środę zaczynają , a jutro przewożą od Mychy baraczek.Chyba się naprawdę niedługo zacznie ta budowa Dobrosiu ... jezeli zaczynaja u Ciebie 13 to wróży tylko najlepiej, bo ochrone Sisterki masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 W przyszłą środę , nie jutro 20 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 W przyszłą środę , nie jutro 20 maja To też dobrze wróży bo dwie dziesiątki Ci się szykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 WOW! Zbieram szczękę z podłogi rozpryśniętą na kawałki! No nic, nalot Ci zrobię szczerbata, ale że zrobię, to pewne!!! Bo już są schody, schody, schody!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 13.05.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Przepięknie tam u Ciebie Edysiu, mów nam tutaj szybicutko, czy masz jakiegoś namiara na tego stolarza (bo czuję, że ta sama osoba robiła i schody i tę cudną obudowę wanny?) - o ile oczywiście nie puści nas z torbami całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalpataru 13.05.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Przeleciałam prawie wszystkie strony - głównie skupiłam się na zdjęciach i muszę przyznać: PIĘKNE WNĘTRZA!! Wszystko idealnie pasuje!! Gratuluję!! I ta ciemna ściana w salonie - cud, miód, malinka Pozdrawiam!! Ps. I ekipa odwiedzająca również super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.05.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Wiesz, że jak kiedyś będę do Sisterki mojej jechać to jak nic sie wproszę aby to co na fotach w rzeczywistości zobaczyć ... bo może to jakowyś fotomontaż ... trza sprawdzić Fotomontaż.......dobre..... Niedowiarek, no.........i kiedy wpadacie z sister? To znaczy kiedy masz zamiar ten prund u Dobrosi zobaczyć? Dobroś Ty juz za tydzień zaczynasz? GRATULUJĘ!!! Szkoda tylko, że dzienniczka nie prowadzisz, bo super się go czytało i teraz podzcas budowy pewnie nie mogłabym doczekać się na nowe wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.05.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 WOW! Zbieram szczękę z podłogi rozpryśniętą na kawałki! No nic, nalot Ci zrobię szczerbata, ale że zrobię, to pewne!!! Bo już są schody, schody, schody!!! Zawsze mnie musisz rozbroić, noooo..... Tylko mnie nie zbombarduj podczas tego nalotu. Zapraszam na te schody, może z jakimś Szpicbrudką zatańczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.05.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Przepięknie tam u Ciebie Edysiu, mów nam tutaj szybicutko, czy masz jakiegoś namiara na tego stolarza (bo czuję, że ta sama osoba robiła i schody i tę cudną obudowę wanny?) - o ile oczywiście nie puści nas z torbami całkiem Podam namiary na pw, ale jak M wróci, bo on powinien mieć wpisany tel. do swojej komórki. A czy nie puści Was z torbami....hmmmm.... nie wiem.....a poza tym dla mnie i tak wszystkie etapy budowy są stanowczo za drogie. A obudowe wanny robił mi nie ten stolarz, lecz facet od glazury. I nie tylko od kafli, bo to taki człowiek złota rączka jest. Zadeklarował, że mi zrobi, że wie jak i z czym to się je, więc jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.05.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Przeleciałam prawie wszystkie strony - głównie skupiłam się na zdjęciach i muszę przyznać: PIĘKNE WNĘTRZA!! Wszystko idealnie pasuje!! Gratuluję!! I ta ciemna ściana w salonie - cud, miód, malinka Pozdrawiam!! Ps. I ekipa odwiedzająca również super!!! Miło mi gościć nową osóbkę. No tak, ponad 40 stron komentów, a tylko na końcu dopiero pojawiły sie jakieś foty. Ale to wina fotosika, który pozjadał mi zdjęcia. I pewnie mu sie teraz czkawką odbijają. Dziękuję za słowa uznania dla wnętrz i moich miłych gości. Fajoscy są to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ja to mam nosa kiedy zajrzeć wcale się nie denerwowałam ze foek nie ma EDYŚ piękne wszystko i łazienka dziewczynek i schody a ten bez pewnie pachnie na dokladkę Super !!! Kruelcia jak będziesz jechać do sister to może mi dasz znak dymny co? Dobrosia ale czad TY ZACZYNASZ BUDOWĘ może zmień nika i zrób dziennik co? albo jakąś tajną galerię ( z podpisami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts