Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

Witanko :lol:

Pięknie się u Ciebie zrobiło :lol:

Czy możesz mi w skrócie powiedzieć co się na FM działo, stało???? :roll:

Oooooooooo......kogo ja widzę. :o :o :o :wink:

Aniu, cięzko tak powiedzieć, co sie działo. :roll:

Codzienne pogaduchy, co niektórym ruszyły budowy, inni spełniają sie w ogródkach, a tak poza tym dzień jak co dzień. :)

A i dzięki za miłe słówko. :)

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edzia bardzo mi sie u Ciebie podoba :) drzwi fajne, podobają mi się pełne :) i super połączenie drewna z płytkami w łazience :)

.. już za chwileczkę, juz za momencik w nowym domku mieszkać będziesz :)

dzięki Eluś. :)

Mnie też bardzo sie połączenie z drewnem zawsze podobało. A skoro zostało mi trochę dech z podłogi, to se wykorzystałam. :)

Się też stęskniłam....Prund podpinają jutro , więc jestem na działce z moim małym cyborgusem jakby sie kto pytał.

I spotykam się tam z rańca z M.

I w środę zaczynają , a jutro przewożą od Mychy baraczek.Chyba się naprawdę niedługo zacznie ta budowa :D

Dobrosiu :) ... jezeli zaczynaja u Ciebie 13 to wróży tylko najlepiej, bo ochrone Sisterki masz :)

Wiesz, że jak kiedyś będę do Sisterki mojej jechać :) to jak nic sie wproszę aby to co na fotach w rzeczywistości zobaczyć ;) :lol: :lol: ... bo może to jakowyś fotomontaż ;) :lol: :lol: ... trza sprawdzić ;)

Fotomontaż.......dobre..... :)

Niedowiarek, no.........i kiedy wpadacie z sister? To znaczy kiedy masz zamiar ten prund u Dobrosi zobaczyć?

Dobroś Ty juz za tydzień zaczynasz? :o

GRATULUJĘ!!! :D

Szkoda tylko, że dzienniczka nie prowadzisz, :( bo super się go czytało i teraz podzcas budowy pewnie nie mogłabym doczekać się na nowe wpisy.

WOW! :o :D :D 8) 8)

Zbieram szczękę z podłogi rozpryśniętą na kawałki! No nic, nalot Ci zrobię szczerbata, ale że zrobię, to pewne!!! 8) :D :D Bo już są schody, schody, schody!!! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Zawsze mnie musisz rozbroić, noooo..... :lol:

Tylko mnie nie zbombarduj podczas tego nalotu. :wink:

Zapraszam na te schody, może z jakimś Szpicbrudką zatańczymy. 8) :wink: :lol:

Przepięknie tam u Ciebie Edysiu,

mów nam tutaj szybicutko, czy masz jakiegoś namiara na tego stolarza (bo czuję, że ta sama osoba robiła i schody i tę cudną obudowę wanny?) - o ile oczywiście nie puści nas z torbami całkiem :lol:

Podam namiary na pw, ale jak M wróci, bo on powinien mieć wpisany tel. do swojej komórki. :roll: A czy nie puści Was z torbami....hmmmm.... :roll: nie wiem.....a poza tym dla mnie i tak wszystkie etapy budowy są stanowczo za drogie. :-?

A obudowe wanny robił mi nie ten stolarz, lecz facet od glazury. :) I nie tylko od kafli, bo to taki człowiek złota rączka jest. Zadeklarował, że mi zrobi, że wie jak i z czym to się je, więc jest git. :)

Przeleciałam prawie wszystkie strony - głównie skupiłam się na zdjęciach i muszę przyznać: PIĘKNE WNĘTRZA!! Wszystko idealnie pasuje!! Gratuluję!! I ta ciemna ściana w salonie - cud, miód, malinka :D Pozdrawiam!!

Ps. I ekipa odwiedzająca również super!!! :lol: :lol:

Miło mi gościć nową osóbkę. :)

No tak, ponad 40 stron komentów, a tylko na końcu dopiero pojawiły sie jakieś foty. Ale to wina fotosika, który pozjadał mi zdjęcia. :x I pewnie mu sie teraz czkawką odbijają. :lol:

Dziękuję za słowa uznania dla wnętrz i moich miłych gości. Fajoscy są to fakt. :D :D :D

Ja to mam nosa kiedy zajrzeć :lol:

wcale się nie denerwowałam ze foek nie ma :lol:

EDYŚ piękne wszystko i łazienka dziewczynek i schody

a ten bez pewnie pachnie na dokladkę :roll:

Super !!! Kruelcia jak będziesz jechać do sister to może mi dasz znak dymny co?

Dobrosia ale czad TY ZACZYNASZ BUDOWĘ :D

może zmień nika i zrób dziennik co? albo jakąś tajną galerię ( z podpisami) :roll: