Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

Wiesz, że jak kiedyś będę do Sisterki mojej jechać :) to jak nic sie wproszę aby to co na fotach w rzeczywistości zobaczyć ;) :lol: :lol: ... bo może to jakowyś fotomontaż ;) :lol: :lol: ... trza sprawdzić ;)

Fotomontaż.......dobre..... :)

Niedowiarek, no.........i kiedy wpadacie z sister? To znaczy kiedy masz zamiar ten prund u Dobrosi zobaczyć?

Dobroś Ty juz za tydzień zaczynasz? :o

GRATULUJĘ!!! :D

Szkoda tylko, że dzienniczka nie prowadzisz, :( bo super się go czytało i teraz podzcas budowy pewnie nie mogłabym doczekać się na nowe wpisy.

Prund mam , wodę mam , barak dla ekipy obecny :wink: We wtorek zdzieramy z działki humus i jazda...

A wpisów w dzienniku nie żałuj - będę Ci nadawała live :lol: jak się będziemy brumami mijać :wink: A może zajrzysz czasem na nasze pobojowisko....

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przepięknie tam u Ciebie Edysiu,

mów nam tutaj szybicutko, czy masz jakiegoś namiara na tego stolarza (bo czuję, że ta sama osoba robiła i schody i tę cudną obudowę wanny?) - o ile oczywiście nie puści nas z torbami całkiem :lol:

Podam namiary na pw, ale jak M wróci, bo on powinien mieć wpisany tel. do swojej komury. :roll: A czy nie puści Was z torbami....hmmmm.... :roll: nie wiem.....a poza tym dla mnie i tak wszystkie etapy budowy są stanowczo za drogie. :-?

A obudowe wanny robił mi nie ten stolarz, lecz facet od glazury. :) I nie tylko od kafli, bo to taki człowiek złota rączka jest. Zadeklarował, że mi zrobi, że wie jak i z czym to się je, więc jest git. :)

No to faktycznie złota ta rączka - obudowa jest cudo :D

aaaaaaaaaa widziała pani.... bo mnie ostatnia stronka jakoś umkła :oops: :oops: :oops:

nooo ale się cofłam i widze śliczności... bardzo się ciesze i gratuluję postępów :)

a to drewno w łazience to co to? i to na schodach? bo ładny kolor :) i kto Ci robił i dlaczego tak drogo? :lol: :lol: :lol:

i Ty masz huśtawkę :o :o noooo to kiedy można wpaść się bujnąć? :lol: :lol: :lol: :lol:

Nituś gapcio z Ciebie. :wink:

Drewno w łazience, na schodach, to ten sam rodzaj drewna, czyli Merbau. :)

Z tym, że wannę obydował mi glazurnik, a schody robił pan...... :roll: :o :oops: no właśnie, nawet nie wiem jak miał na imię. Ale był z polecenia parkieciarza, w sumie to z nim współpracuje. A i chyba miesza w Pruszkowie.

No a kiedy chcesz buju buju zrobić? :)

U mnie w ten łykend doopa, w przyszły też. :-?

Ale może w tygodniu, np. we środę lub czwartek, ale dopiero po 16.00. :roll: :roll: :roll:

Nituś gapcio z Ciebie. :wink:

Drewno w łazience, na schodach, to ten sam rodzaj drewna, czyli Merbau. :)

Z tym, że wannę obydował mi glazurnik, a schody robił pan...... :roll: :o :oops: no właśnie, nawet nie wiem jak miał na imię. Ale był z polecenia parkieciarza, w sumie to z nim współpracuje. A i chyba miesza w Pruszkowie.

No a kiedy chcesz buju buju zrobić? :)

U mnie w ten łykend doopa, w przyszły też. :-?

Ale może w tygodniu, np. we środę lub czwartek, ale dopiero po 16.00. :roll: :roll: :roll:

kochana spokojnie :)

u mnie w tym weekend doooopa, w przyszły kopię studnię... i goszczę OK... ale okazja się trafi już Ty możesz być spokojna :) z huśtawki nie zrezygnuję :)

kochana spokojnie :)

u mnie w tym weekend doooopa, w przyszły kopię studnię... i goszczę OK... ale okazja się trafi już Ty możesz być spokojna :) z huśtawki nie zrezygnuję :)

Nieeeeeee.......nooooooo.....ja to jestem bardzo spokojnahttp://www.ajlawgifs.13tka.com/gify01/022.gif

:lol: :lol: :lol:

W sumie to jeszcze całe lato przed nami, ale zawsze stoi coś na przeszkodzie. :roll: :-?

Hmmm, jak to sie mogło stać , że mi ostatnie zdjęćia umknęły...

Wiedziałam Edyś...wiedziałam...

że tak długo nic nie pokazywałaś a potem nas zastrzeliłaś.

Wszystko bardzo piekne i niesamowicie gustowne...

Wpadłam Cię trochę porozpiesczać :) ....

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25518335_sernik_z_nowego_jorku02.jpg

Miłego dnia :)

Atom 1 witam ponownie! :)

dziękaski za słowa uznania dla Wdzięcznego. :)

A co do przeprowadzki.....hmmmm........ mam nadzieję, że już niedługo. :)

Witaj A-nitko! :)

Jak lubisz silne emocje, to daj do Alno do wyceny. :wink: :lol:

Jak już kiedys pisałam moją Alno wyceniło na 50 tysiaczków, bez AGD, a ma tylko 9m2. Więc za Twoją pewnie sobie więcej krzykną.

Namiary na studio kuchenne podam na priva.

Olga ja o tej porze w niedzielę, to się na trzeci bok przekręcam. :lol: :lol: :lol:

Ale i tak za kawusię bardzo dziękuję. :)

Aguś fajnie, że w ogóle się jeszcze pojawiasz. :)

Daj spokój z tą szczęką. :lol:

Miło, że Ci się podoba.

A co u Ciebie słychać????? :roll:

Glamcia dzięki za pochwały i za rozpieszczanie. :)