dobroszka 13.05.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Wiesz, że jak kiedyś będę do Sisterki mojej jechać to jak nic sie wproszę aby to co na fotach w rzeczywistości zobaczyć ... bo może to jakowyś fotomontaż ... trza sprawdzić Fotomontaż.......dobre..... Niedowiarek, no.........i kiedy wpadacie z sister? To znaczy kiedy masz zamiar ten prund u Dobrosi zobaczyć? Dobroś Ty juz za tydzień zaczynasz? GRATULUJĘ!!! Szkoda tylko, że dzienniczka nie prowadzisz, bo super się go czytało i teraz podzcas budowy pewnie nie mogłabym doczekać się na nowe wpisy. Prund mam , wodę mam , barak dla ekipy obecny We wtorek zdzieramy z działki humus i jazda... A wpisów w dzienniku nie żałuj - będę Ci nadawała live jak się będziemy brumami mijać A może zajrzysz czasem na nasze pobojowisko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 14.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Przepięknie tam u Ciebie Edysiu, mów nam tutaj szybicutko, czy masz jakiegoś namiara na tego stolarza (bo czuję, że ta sama osoba robiła i schody i tę cudną obudowę wanny?) - o ile oczywiście nie puści nas z torbami całkiem Podam namiary na pw, ale jak M wróci, bo on powinien mieć wpisany tel. do swojej komury. A czy nie puści Was z torbami....hmmmm.... nie wiem.....a poza tym dla mnie i tak wszystkie etapy budowy są stanowczo za drogie. A obudowe wanny robił mi nie ten stolarz, lecz facet od glazury. I nie tylko od kafli, bo to taki człowiek złota rączka jest. Zadeklarował, że mi zrobi, że wie jak i z czym to się je, więc jest git. No to faktycznie złota ta rączka - obudowa jest cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Schody piękne!!! A łazienki pokażesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalpataru 14.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Hehe - faktycznie jak na ponad 40 stron natłok zdjęć nie powala Ale warto było przebrnąć, gdyż zapowiadało się od początku pięknie i faktycznie jest CUDNIE!! Miałam nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.05.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 dzień dobry kaj gospodyni? kaj zdjęcia? kaj kawusia jakaś ? no ostatecznie to kawusię mogę i ja zapodać http://images22.fotosik.pl/117/38b84be63257a90b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.05.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Schody piękne!!! A łazienki pokażesz.... Hej Brazunai! No jedną juz pokazałam przecie a ta na dole czeka na skompletowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.05.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 hej Nituś! kawusia mniam....mnaim.... A jakie Ty foty jeszcze chcesz kofana? Na poprzedniej stronie zapodałam ich trochę. I jak na razie nic więcej ni mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.05.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 aaaaaaaaaa widziała pani.... bo mnie ostatnia stronka jakoś umkła nooo ale się cofłam i widze śliczności... bardzo się ciesze i gratuluję postępów a to drewno w łazience to co to? i to na schodach? bo ładny kolor i kto Ci robił i dlaczego tak drogo? i Ty masz huśtawkę :o noooo to kiedy można wpaść się bujnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.05.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Nituś gapcio z Ciebie. Drewno w łazience, na schodach, to ten sam rodzaj drewna, czyli Merbau. Z tym, że wannę obydował mi glazurnik, a schody robił pan...... no właśnie, nawet nie wiem jak miał na imię. Ale był z polecenia parkieciarza, w sumie to z nim współpracuje. A i chyba miesza w Pruszkowie. No a kiedy chcesz buju buju zrobić? U mnie w ten łykend doopa, w przyszły też. Ale może w tygodniu, np. we środę lub czwartek, ale dopiero po 16.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.05.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Nituś gapcio z Ciebie. Drewno w łazience, na schodach, to ten sam rodzaj drewna, czyli Merbau. Z tym, że wannę obydował mi glazurnik, a schody robił pan...... no właśnie, nawet nie wiem jak miał na imię. Ale był z polecenia parkieciarza, w sumie to z nim współpracuje. A i chyba miesza w Pruszkowie. No a kiedy chcesz buju buju zrobić? U mnie w ten łykend doopa, w przyszły też. Ale może w tygodniu, np. we środę lub czwartek, ale dopiero po 16.00. kochana spokojnie u mnie w tym weekend doooopa, w przyszły kopię studnię... i goszczę OK... ale okazja się trafi już Ty możesz być spokojna z huśtawki nie zrezygnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.05.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 kochana spokojnie u mnie w tym weekend doooopa, w przyszły kopię studnię... i goszczę OK... ale okazja się trafi już Ty możesz być spokojna z huśtawki nie zrezygnuję Nieeeeeee.......nooooooo.....ja to jestem bardzo spokojnahttp://www.ajlawgifs.13tka.com/gify01/022.gif W sumie to jeszcze całe lato przed nami, ale zawsze stoi coś na przeszkodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.05.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 eeeeee ja myślę, że nadejdzie taki czas, że i przeszkody się skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atom1 16.05.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam serdecznie po długiej nieobecności i oczywiście muszę pochwalić dokonania Edytki domek wewnątrz jest już super to teraz z górki kiedy przeprowadzka na własne włości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 16.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 witaj proszę o namiar na wykonawcę kuchni bo moja ma12m2 wię w alno gdzie i tak dam do wyceny krzykną mi pewnie z 50k za same meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.05.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Kawka na dzień dobry http://www.huntingdon.ac.uk/images/catering/Cappuccino_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 17.05.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 o rany!! tak dawno nie zaglądałam, że teraz ciężko mi szczęke zebrać z podłogi Edytko, jak u Ciebie się pieknie zrobiło, a te schody, no rewelacyjne! Kochana jestem pod wrażeniem [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.05.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Hmmm, jak to sie mogło stać , że mi ostatnie zdjęćia umknęły... Wiedziałam Edyś...wiedziałam... że tak długo nic nie pokazywałaś a potem nas zastrzeliłaś. Wszystko bardzo piekne i niesamowicie gustowne... Wpadłam Cię trochę porozpiesczać .... http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/25518335_sernik_z_nowego_jorku02.jpg Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.05.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Atom 1 witam ponownie! dziękaski za słowa uznania dla Wdzięcznego. A co do przeprowadzki.....hmmmm........ mam nadzieję, że już niedługo. Witaj A-nitko! Jak lubisz silne emocje, to daj do Alno do wyceny. Jak już kiedys pisałam moją Alno wyceniło na 50 tysiaczków, bez AGD, a ma tylko 9m2. Więc za Twoją pewnie sobie więcej krzykną. Namiary na studio kuchenne podam na priva. Olga ja o tej porze w niedzielę, to się na trzeci bok przekręcam. Ale i tak za kawusię bardzo dziękuję. Aguś fajnie, że w ogóle się jeszcze pojawiasz. Daj spokój z tą szczęką. Miło, że Ci się podoba. A co u Ciebie słychać????? Glamcia dzięki za pochwały i za rozpieszczanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Mam pytanie o ta narozna szafke z tymi polkami le mans. Czy one obie sie wysuwaja calkowicie jak ta dolna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.05.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Mam pytanie o ta narozna szafke z tymi polkami le mans. Czy one obie sie wysuwaja calkowicie jak ta dolna?? Tak Markotko, i dolna i górna otwiera się tak samo. Można by rzec, że prawie całe wyłażą na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts