Kruela 22.05.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Alez mam nosa zawsze na nowe fotki przychodzę ... fajna ta kuchnia wyszła ...to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Edytko czy Ty może masz meble kuchenne z płyty z Firmy Pfleiderer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.05.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Fajne toto na scianie Tez jestem ciekawa uzytkowania bo moze sie skusze To poczekaj jeszcze, może już niebawem zacznę ją użytkować, więc powiem co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.05.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ścianka nad kuchenką super, ale tak patrzę na ta kuchenkę i na te palniki... to jest straszne.... a mój małyzonek podłaczył mi gaz do kuchni, jak to ogarnąć??? jak się na tym stawia garnek, czy aby sie nie przewróci???? Witaj Amfi! Ojejjjj.... a co jest dla Ciebie straszne. Jeśli chodzi o palniki, to one są bardzo szerokie, masywne i stabilne (do "nózek" przymocowane są gumki, więc nic a nic się nie przesuwają). Pierwsze pichcenie mam już za sobą i jestem pełna zachwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.05.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Alez mam nosa zawsze na nowe fotki przychodzę ... fajna ta kuchnia wyszła ...to kiedy przeprowadzka? dzięki Eluniu! Wszyscy mnie o to pytają, a ja nie umiem tego określić. Może za miesiąc???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.05.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Edytko czy Ty może masz meble kuchenne z płyty z Firmy Pfleiderer? Jes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Edytko czy Ty może masz meble kuchenne z płyty z Firmy Pfleiderer? Jes ja też zamówiłam z tej firmy...ale kupuję w hurtowni sama płyty.... a stolarz mi zrobi kuchnię z mojego materiału. Wyjdzie mi dużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.05.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Edytko czy Ty może masz meble kuchenne z płyty z Firmy Pfleiderer? Jes ja też zamówiłam z tej firmy...ale kupuję w hurtowni sama płyty.... a stolarz mi zrobi kuchnię z mojego materiału. Wyjdzie mi dużo taniej Szpryciula z Ciebie. Ja miałam wszystko w pakiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Edytko czy Ty może masz meble kuchenne z płyty z Firmy Pfleiderer? Jes ja też zamówiłam z tej firmy...ale kupuję w hurtowni sama płyty.... a stolarz mi zrobi kuchnię z mojego materiału. Wyjdzie mi dużo taniej Szpryciula z Ciebie. Ja miałam wszystko w pakiecie. Ja też....ale kuchnia wyniosła 16 tyś bez blatów.... a tak, jak dobrze pójdzie to zamknę sie w 7 tyś już z robocizną i blatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.05.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Glamcia, jesteś wielce obrotną kobitką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.05.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Glamcia, jesteś wielce obrotną kobitką. Raczej ograniczoną finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Edyś ło matko jak ja u Ciebie dawno nie byłam. Wchodzę z linka a tu tekst o przymrozkach i że od weekendu już ma być wiosna. Trochę zdębiałam, nawet te przymrozki mnie nie zaskoczyły jak ta zbliżająca się wiosna. Patrzę na datę a tam 5 marca Idę nadrabiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 http://foto.koszulki.com/prods_images/199131.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.05.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Małgoś dziękuję! I dla wszystkich wspaniałych mam. http://www.blogownik.pl/pliki/blog/0604/2297/436/kwiatki_na_dzien_matki_max_t2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Edyś a z czego jest ta płyta? to jest kolor aluminium czy aluminium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosenthal 28.05.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 dzień dobry ściała powiedzieć, że nie mogę się wyleczyć z tego kamienia co go masz na kominku i coś mnie się widzi, ze kajś go wcisnę ino jeszcze nie wiem kaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.05.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 dzień dobry ściała powiedzieć, że nie mogę się wyleczyć z tego kamienia co go masz na kominku i coś mnie się widzi, ze kajś go wcisnę ino jeszcze nie wiem kaj byle nie na kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.05.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Edyś a z czego jest ta płyta? to jest kolor aluminium czy aluminium? Efilko to jest jakaś płyta, gruba na chyba 10mm, oklejona aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.05.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 dzień dobry ściała powiedzieć, że nie mogę się wyleczyć z tego kamienia co go masz na kominku i coś mnie się widzi, ze kajś go wcisnę ino jeszcze nie wiem kaj byle nie na kominek Hahahahaha.......... Rosi, a blat kuchenny nie wchodzi już w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Berek Pociecha Twa chora to zdróweczka jej życzę i Tobie, cobyś się nie zaraziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts