Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Berek :p

Pociecha Twa chora :( to zdróweczka jej życzę i Tobie, cobyś się nie zaraziła :)

dzięki kochana w imieniu pociechy. :D

A ze mną to juz za późno. :roll: Juz wczoraj wieczorem zaczęłam kichać namietnie, a od rana cos mi z nosa leci, kręci mnie w nim na maksa i boli mnie głowa. :-? Ale damy radę. :)

pytam bo aluminium w kuchni jest problematyczne. ja się zastanawiałam nad listwami i chyba zrezygnuję bo się boję wżerek.

ale u ciebie na pewno ta płyta jest zabezpieczona jakoś. bo te moje listwy to były surowe

Efiko, czy Ty zawsze musisz mnie czymś zaskoczyć? :o :wink:

Jakich wżerek?:o

Jakie zabezpieczenia? :o Może jakieś tam mają. :roll: Nic nie wiem.....nic nie wiem.... Ratunkuuuuuuuuu........!!!!!!!!!! :lol:

ojej

ja nie chciałam Cię wystraszyć :(

Twoja płyta jest cudowna i na pewno zostanie na wiele lat śliczna.

aluminium niezabezpieczone (surowe, np. nielakierowane) koroduje po dotknięciu octem i innymi takimi więc się bałam że przy byle szmacie umoczonej w chemikaliach zniszczą mi się te listwy.

No aż taka strzchliwa to nie jestem. :lol: Spoko.......

A tak w ogóle, to nie mam zamiaru używać żadnych chemicznych roztworów do mycia czegokolwiek. No chyba, że szyb. Najlepiej sprawdza się czysta woda z odrobiną płynu do naczyń. Ten prosty patent juz wypróbowałam właśnie na tej płycie aluminiowej i na blacie z laminatu. Efekt....bez żadnych smug. :lol:

Lidziu, Zuzka bardzo siem radujem na takie wpisy. :D Dziekuję za pochwały domku i mojej zieleniny. :lol:

Nituś, nic dobrego u mnie nie słychać. Nie polazłam dziś do roboty, bo jednak choróbsko zwaliło mnie z nóg. Dopadła mnie gorączka i jeszcze dziś zupełnie nie byłąm w stanie się ruszyć z łóżka. :roll: Dopiero co przetarłam gały, odsłoniłam żaluzje i zobaczyłąm słonko, i od razu mi się lepiej zrobiło. :) A teraz sobie leżę i przeglądam FM. :lol:

Edyś :) dzieciaku kuruj się ;) :lol: :lol: ... tego Ci życzę :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dziękuję, kuruję się jedząc czekoladę. :oops: :lol: Pochłonęłam już pół tabliczki, i to jest dość dziwne, bo ja w sumie nie przepadam za czekoladą. :o

Najwyraźniej dziecko sie w Tobie dzisiaj obudziło :)

Hahaha......napewno tak własnie jest. I to nawet nie odbiega zbytnio od prawdy, gdyż w sumie nie czuję sie na te latka co mam. 8)