efilo 29.05.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 pytam bo aluminium w kuchni jest problematyczne. ja się zastanawiałam nad listwami i chyba zrezygnuję bo się boję wżerek.ale u ciebie na pewno ta płyta jest zabezpieczona jakoś. bo te moje listwy to były surowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Berek Pociecha Twa chora to zdróweczka jej życzę i Tobie, cobyś się nie zaraziła dzięki kochana w imieniu pociechy. A ze mną to juz za późno. Juz wczoraj wieczorem zaczęłam kichać namietnie, a od rana cos mi z nosa leci, kręci mnie w nim na maksa i boli mnie głowa. Ale damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 pytam bo aluminium w kuchni jest problematyczne. ja się zastanawiałam nad listwami i chyba zrezygnuję bo się boję wżerek. ale u ciebie na pewno ta płyta jest zabezpieczona jakoś. bo te moje listwy to były surowe Efiko, czy Ty zawsze musisz mnie czymś zaskoczyć? Jakich wżerek? Jakie zabezpieczenia? Może jakieś tam mają. Nic nie wiem.....nic nie wiem.... Ratunkuuuuuuuuu........!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ojej ja nie chciałam Cię wystraszyć Twoja płyta jest cudowna i na pewno zostanie na wiele lat śliczna. aluminium niezabezpieczone (surowe, np. nielakierowane) koroduje po dotknięciu octem i innymi takimi więc się bałam że przy byle szmacie umoczonej w chemikaliach zniszczą mi się te listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No aż taka strzchliwa to nie jestem. Spoko....... A tak w ogóle, to nie mam zamiaru używać żadnych chemicznych roztworów do mycia czegokolwiek. No chyba, że szyb. Najlepiej sprawdza się czysta woda z odrobiną płynu do naczyń. Ten prosty patent juz wypróbowałam właśnie na tej płycie aluminiowej i na blacie z laminatu. Efekt....bez żadnych smug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 no to git! a skąd u Ciebie taka nagła aktywność forumowa? myślałam że już przepadłaś na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 no to git! a skąd u Ciebie taka nagła aktywność forumowa? myślałam że już przepadłaś na amen Ależ skąd.....u mnie wszystko w normie. Na amen to Ty przepadłaś w moich komentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 wszystko przez to że Ty nie zaglądałaś do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2009 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 wszystko przez to że Ty nie zaglądałaś do mnie Jak żuraw i czapla. A prawda jest taka, że czasami to za głupia jestem, aby włączać się w dyskusje, niektóre pojecia, poruszane u Ciebie, mnie przerastają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.05.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 witam się nieśmiało nie było mnie kilka dni, a tu takie piękne zmiany i prześliczne zdjęcia Schody są przecudowne, tak samo łazienki Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a ja zdróweczka ślę moc i zmykam ( ale szybko loooooooknę na schody o których Lidszu pisze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ile ty masz zieleni dookoła domu - łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 niedzielne dzień dobry cały dzień lało dopiero teraz coś niecoś się wypagadza Edyś co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.06.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Lidziu, Zuzka bardzo siem radujem na takie wpisy. Dziekuję za pochwały domku i mojej zieleniny. Nituś, nic dobrego u mnie nie słychać. Nie polazłam dziś do roboty, bo jednak choróbsko zwaliło mnie z nóg. Dopadła mnie gorączka i jeszcze dziś zupełnie nie byłąm w stanie się ruszyć z łóżka. Dopiero co przetarłam gały, odsłoniłam żaluzje i zobaczyłąm słonko, i od razu mi się lepiej zrobiło. A teraz sobie leżę i przeglądam FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 .... ale Ci fajnie.... ja z jednym moim Bączkiem tez siedze w domciu a słonko i u nas powoli się wychyla, na szczęście a Tobie zdrówka życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.06.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Nituś, fajnie by było jakbym w domu była, ale bez choroby. Bo taka przyklejona do wyrka, to mało mi sie podoba. Kuruj baczka czymś, bo pogoda sie klaruje i szkoda by w domu siedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Edyś dzieciaku kuruj się ... tego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.06.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Edyś dzieciaku kuruj się ... tego Ci życzę Dziękuję, kuruję się jedząc czekoladę. Pochłonęłam już pół tabliczki, i to jest dość dziwne, bo ja w sumie nie przepadam za czekoladą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Edyś dzieciaku kuruj się ... tego Ci życzę Dziękuję, kuruję się jedząc czekoladę. Pochłonęłam już pół tabliczki, i to jest dość dziwne, bo ja w sumie nie przepadam za czekoladą. Najwyraźniej dziecko sie w Tobie dzisiaj obudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.06.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Edyś dzieciaku kuruj się ... tego Ci życzę Dziękuję, kuruję się jedząc czekoladę. Pochłonęłam już pół tabliczki, i to jest dość dziwne, bo ja w sumie nie przepadam za czekoladą. Najwyraźniej dziecko sie w Tobie dzisiaj obudziło Hahaha......napewno tak własnie jest. I to nawet nie odbiega zbytnio od prawdy, gdyż w sumie nie czuję sie na te latka co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts