Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

Edyś :) dzieciaku kuruj się ;) :lol: :lol: ... tego Ci życzę :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dziękuję, kuruję się jedząc czekoladę. :oops: :lol: Pochłonęłam już pół tabliczki, i to jest dość dziwne, bo ja w sumie nie przepadam za czekoladą. :o

Najwyraźniej dziecko sie w Tobie dzisiaj obudziło :)

Hahaha......napewno tak własnie jest. I to nawet nie odbiega zbytnio od prawdy, gdyż w sumie nie czuję sie na te latka co mam. 8)

Ja co prawda dzisiaj bez czekolady :) ... ale tez się na swoje :) podobne do Twoich :) wcale a wcale nie czuję :) ...

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wszystko przez to że Ty nie zaglądałaś do mnie :D :D

Jak żuraw i czapla. :lol:

A prawda jest taka, że czasami to za głupia jestem, aby włączać się w dyskusje, :lol: niektóre pojecia, poruszane u Ciebie, mnie przerastają. :wink:

dobre porównanie :lol: :lol: :lol:

a z tymi pojęciami to przesadzasz. kominek widziałaś? nie. :p :wink:

nie ma co oglądać :(

mówiłam. nawet markotko chciałam wcisnąć ale ona musi mieć tą 45 bo jej 60 nie wchodzi.

ja uwielbiam ten zlew ale jako że nastąpiła zmiana koncepcyjna blatu to muszę mieć podwieszane :roll:

No to musiałam przegapić. :roll:

Ja jeszcze nie używałam, ale też go uwielbiam. :)

A miałaś juz upatrzoną baterię do niego?

Bo ja jeszcze szukam.

Bryyyyyyy

mam nadziję ze zdróweczko powróciło, a może dlasza regeneracja potrzebuje tego drugiego kawałka czekolady :wink: :wink:

wszak tam dużo magnezu jest więc może twój organizam się dlatego domagał magnezu w takiej postaci, a zresztą podobno czekolada poprawie humor więc nie żałuj sobie :wink: :wink: :wink:

ja chciałam jak najnormalniejszą, z wyciąganą końcówką a ta akurat ma ten plus że ma czarny akcent i to jej dodaje tego czegoś.

część! :)

Efilko, Ty nie będziesz miała u siebie nic najnormalniejszego :wink: Więc nie wierzę, że bateria bedzie jakaś tam zwykła. 8)

W AGD Expert kosztuje 437 zł, ale potrafi też siegać do prawie 700zł. :roll:

Aniu u mnie nigdy nie bedzie tak jak u Efilki. Tam to sie cuda panie wygaduje. :wink: :lol: :lol:

Zuza, wiesz, że z tym magnezem to może być prawda. :) Już mi przeszła chęć na czekoladę, ale innego słodkiego to bym jeszcze skąsła. 8)