Kruela 01.06.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Edyś dzieciaku kuruj się ... tego Ci życzę Dziękuję, kuruję się jedząc czekoladę. Pochłonęłam już pół tabliczki, i to jest dość dziwne, bo ja w sumie nie przepadam za czekoladą. Najwyraźniej dziecko sie w Tobie dzisiaj obudziło Hahaha......napewno tak własnie jest. I to nawet nie odbiega zbytnio od prawdy, gdyż w sumie nie czuję sie na te latka co mam. Ja co prawda dzisiaj bez czekolady ... ale tez się na swoje podobne do Twoich wcale a wcale nie czuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Hej Edyś Kuruj się bidulko, bo choroba to nic fajnego Ja sobie dzisiaj wieczorkiem zrobię dzień dziecka, bo kupiłam sobie moje ulubione lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ... a ja truskawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Hejka Edyś zdróweczka zostawiam i zmykam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cześć Edmarku, dawno nie zaglądałam a tu juz takie postepy u Ciebie piękna ta łazienka i kuchnia i reszta też. A zlew jest boski, z czego to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wszystko przez to że Ty nie zaglądałaś do mnie Jak żuraw i czapla. A prawda jest taka, że czasami to za głupia jestem, aby włączać się w dyskusje, niektóre pojecia, poruszane u Ciebie, mnie przerastają. dobre porównanie a z tymi pojęciami to przesadzasz. kominek widziałaś? nie. nie ma co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.06.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Hej dziewczyny! Dzięki za zdrówko, aczkolwiek jeszcze nie do końca jest ok. Dario jest granitowy, bynajmniej tak jest napisane na stronie internetowej, a nazywa się Teka Aura 60 B-TG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jakby kto chciał taki półtorakomorowy w kolorze grafit to ja chętnie sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.06.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jakby kto chciał taki półtorakomorowy w kolorze grafit to ja chętnie sprzedam Efi, masz Aurę do sprzedania? Czemu dopiero teraz to mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mówiłam. nawet markotko chciałam wcisnąć ale ona musi mieć tą 45 bo jej 60 nie wchodzi. ja uwielbiam ten zlew ale jako że nastąpiła zmiana koncepcyjna blatu to muszę mieć podwieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.06.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mówiłam. nawet markotko chciałam wcisnąć ale ona musi mieć tą 45 bo jej 60 nie wchodzi. ja uwielbiam ten zlew ale jako że nastąpiła zmiana koncepcyjna blatu to muszę mieć podwieszane No to musiałam przegapić. Ja jeszcze nie używałam, ale też go uwielbiam. A miałaś juz upatrzoną baterię do niego? Bo ja jeszcze szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kupiłam z teki bodajże b1 ale już nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.06.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kupiłam z teki bodajże b1 ale już nie pamiętam A ja zastanawiam się nad Vigo R. http://image.ceneo.pl/data/products/1653297/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja chciałam jak najnormalniejszą, z wyciąganą końcówką a ta akurat ma ten plus że ma czarny akcent i to jej dodaje tego czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ta którą pokazujesz wygląda ekstra. Droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.06.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cześć dziewczyny a tu zaczyna się trochę robić jak u Efilki w komentarzach jakiś kosmos dla mnie te baterie i zlewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Bryyyyyyy mam nadziję ze zdróweczko powróciło, a może dlasza regeneracja potrzebuje tego drugiego kawałka czekolady wszak tam dużo magnezu jest więc może twój organizam się dlatego domagał magnezu w takiej postaci, a zresztą podobno czekolada poprawie humor więc nie żałuj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja chciałam jak najnormalniejszą, z wyciąganą końcówką a ta akurat ma ten plus że ma czarny akcent i to jej dodaje tego czegoś. część! Efilko, Ty nie będziesz miała u siebie nic najnormalniejszego Więc nie wierzę, że bateria bedzie jakaś tam zwykła. W AGD Expert kosztuje 437 zł, ale potrafi też siegać do prawie 700zł. Aniu u mnie nigdy nie bedzie tak jak u Efilki. Tam to sie cuda panie wygaduje. Zuza, wiesz, że z tym magnezem to może być prawda. Już mi przeszła chęć na czekoladę, ale innego słodkiego to bym jeszcze skąsła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dzien dobry ja tam się obżeram czekoladą ile wlezie... jest taka pogoda, że wyszłam z założenia, że mi się należy a co !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hej Edyś Ta bateria superowa Jak zdrówko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts