efilo 03.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Edyś ona jest taka o: http://www.agd-rtv.net/images/img_sr/a1b.jpg normalna że aż strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Edyś mam nadzieję zdrowie wróciło i zostawiam MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Wesprzyjcie kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dzien dobry ja tam się obżeram czekoladą ile wlezie... jest taka pogoda, że wyszłam z założenia, że mi się należy a co !!! Nitus, włśnie pożarłam merci. Mam jeszcze, chcesz???? Lidziu ze zdrowiem tak jeszcze nie do końca dobrze. Zapisałam się dzis do lekarza, niech mnie osłucha. Efilko taka baterię tez brałam pod uwagę, ale właściwie to do czego mi potrzebna wyciągana wylewka. Jeszcze pomyślę.... Kruelciu 7 ton nie uzbieram. Ale trochę się tego znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.06.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Edyś mam nadzieję zdrowie wróciło i zostawiam MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Wesprzyjcie kochani wszystko jedno od czego te nakrętki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Edyś wierzę, że 6 to dasz radę ... a jaki masz kolo bzu na zbyciu? ... hmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Edyś wierzę, że 6 to dasz radę ... a jaki masz kolo bzu na zbyciu? ... hmmm? Piekny, gęsty fiolecik. Tylko o nazwę proszę mnie nie pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Edyś mam nadzieję zdrowie wróciło i zostawiam MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Wesprzyjcie kochani wszystko jedno od czego te nakrętki ? Aniu wszystko jedno muszą być tylko plastikowe a wielkość, czy kolor nie mają znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Edyś wierzę, że 6 to dasz radę ... a jaki masz kolo bzu na zbyciu? ... hmmm? Piekny, gęsty fiolecik. Tylko o nazwę proszę mnie nie pytać. a jasny czy ciemny: ... jak Ci zostanie to chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Edyś wierzę, że 6 to dasz radę ... a jaki masz kolo bzu na zbyciu? ... hmmm? Piekny, gęsty fiolecik. Tylko o nazwę proszę mnie nie pytać. a jasny czy ciemny: ... jak Ci zostanie to chętnie przygarnę To jest jasny. Wiem, ciemniejszy jest piekniejszy, ale niestety nie dysponuję. Oj, zostanie na pewno. Poza tym on ciągle się rozsiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja mam teraz i nie narzekam czasami chce nalać wody do jakiegoś gara albo miski która do zlewu się nie wepcha a tak myk obok kładę i już się samo leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Efilko, ta bateria w swojej prostocie jest przepiękna muszę ją sobie gdzieś zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Edzia...ja wiem....,że Ty już to gdzieś pisałaś, ale nie moge znaleść ...a bzrdzo podobają mi się Twoje deski w salonie...co to za deska i gdzie kupowałaś Jak juz zobaczysz te moje kafle to napisz mi czy są ładne...jajo zniosę zanim je zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Efilko, ta bateria w swojej prostocie jest przepiękna Sama esencja smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Edzia...ja wiem....,że Ty już to gdzieś pisałaś, ale nie moge znaleść ...a bzrdzo podobają mi się Twoje deski w salonie...co to za deska i gdzie kupowałaś Jak juz zobaczysz te moje kafle to napisz mi czy są ładne...jajo zniosę zanim je zobaczę Kasiu, dechy to Merbau i kupowane były w DLH, oprócz tych w salonie, bo te wyszukał mi gdzieś parkieciarz, dlatego, że są grubsze i szersze i takich w DLH nie było. Nie powiem Ci jak wyglądają Twoje płytki, gdyż Marek nie był wstanie ich zobaczyć, bo były zapakowane. Widoczny był tylko spód, a spód jak to spód zawsze wygląda tak samo. A i przesyłka będzie z adresem Marka firmy, więc sie nie zdziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Edzia...ja wiem....,że Ty już to gdzieś pisałaś, ale nie moge znaleść ...a bzrdzo podobają mi się Twoje deski w salonie...co to za deska i gdzie kupowałaś Jak juz zobaczysz te moje kafle to napisz mi czy są ładne...jajo zniosę zanim je zobaczę Kasiu, dechy to Merbau i kupowane były w DLH, oprócz tych w salonie, bo te wyszukał mi gdzieś parkieciarz, dlatego, że są grubsze i szersze i takich w DLH nie było. Nie powiem Ci jak wyglądają Twoje płytki, gdyż Marek nie był wstanie ich zobaczyć, bo były zapakowane. Widoczny był tylko spód, a spód jak to spód zawsze wygląda tak samo. A i przesyłka będzie z adresem Marka firmy, więc sie nie zdziw. Szkoda, że adres Marka firmy...myślałam, że Wasz domowy, bo chciałam na adres zwrotny wysłać butelkę rewelacyjnego wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Efilko, ta bateria w swojej prostocie jest przepiękna Sama esencja smaku. udało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Szkoda, że adres Marka firmy...myślałam, że Wasz domowy, bo chciałam na adres zwrotny wysłać butelkę rewelacyjnego wina Nic straconego, poszedł priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.06.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Efilko, ta bateria w swojej prostocie jest przepiękna Sama esencja smaku. udało mi się tak zwany strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 nabijajcie się wredniole jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 nabijajcie się wredniole jedne gdzież bym śmiała się nabijać mi się naprawdę podoba ta bateria właśnie ze względu na swoją prostotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts