Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edyś mam nadzieję zdrowie wróciło :)

i zostawiam

MAM OGROMNĄ PROŚBĘ:

U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek.

Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki ;)

i oddajcie do rąk Kruelki :)

... uzbierać trzeba 7 ton :roll: a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka :)

Wesprzyjcie kochani :)

dzien dobry :)

ja tam się obżeram czekoladą ile wlezie... jest taka pogoda, że wyszłam z założenia, że mi się należy :) a co !!! :)

Nitus, włśnie pożarłam merci. :) Mam jeszcze, chcesz???? :lol:

Lidziu ze zdrowiem tak jeszcze nie do końca dobrze. :roll:

Zapisałam się dzis do lekarza, niech mnie osłucha.

Efilko taka baterię tez brałam pod uwagę, ale właściwie to do czego mi potrzebna wyciągana wylewka. :roll: Jeszcze pomyślę....

Kruelciu 7 ton nie uzbieram. :o Ale trochę się tego znajdzie. :)

i zostawiam

MAM OGROMNĄ PROŚBĘ:

... uzbierać trzeba 7 ton :roll: a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka :)

wszystko jedno od czego te nakrętki ?

i zostawiam

MAM OGROMNĄ PROŚBĘ:

wszystko jedno od czego te nakrętki ?

Aniu wszystko jedno :) muszą być tylko plastikowe :) a wielkość, czy kolor nie mają znaczenia :)

Edyś wierzę, że 6 to dasz radę :lol: :lol: ... a jaki masz kolo bzu na zbyciu? ... hmmm?

Piekny, gęsty fiolecik. :)

Tylko o nazwę proszę mnie nie pytać. 8)

a jasny czy ciemny: ;) ... jak Ci zostanie to chętnie przygarnę :)

To jest jasny. Wiem, ciemniejszy jest piekniejszy, ale niestety nie dysponuję. :roll:

Oj, zostanie na pewno. Poza tym on ciągle się rozsiewa. :)

Edzia...ja wiem....,że Ty już to gdzieś pisałaś, ale nie moge znaleść ...a bzrdzo podobają mi się Twoje deski w salonie...co to za deska i gdzie kupowałaś :lol:

Jak juz zobaczysz te moje kafle to napisz mi czy są ładne...jajo zniosę zanim je zobaczę :wink: :roll:

Kasiu, dechy to Merbau i kupowane były w DLH, oprócz tych w salonie, bo te wyszukał mi gdzieś parkieciarz, dlatego, że są grubsze i szersze i takich w DLH nie było.

Nie powiem Ci jak wyglądają Twoje płytki, gdyż Marek nie był wstanie ich zobaczyć, bo były zapakowane. Widoczny był tylko spód, a spód jak to spód zawsze wygląda tak samo. :lol:

A i przesyłka będzie z adresem Marka firmy, więc sie nie zdziw. :)

Edzia...ja wiem....,że Ty już to gdzieś pisałaś, ale nie moge znaleść ...a bzrdzo podobają mi się Twoje deski w salonie...co to za deska i gdzie kupowałaś :lol:

Jak juz zobaczysz te moje kafle to napisz mi czy są ładne...jajo zniosę zanim je zobaczę :wink: :roll:

Kasiu, dechy to Merbau i kupowane były w DLH, oprócz tych w salonie, bo te wyszukał mi gdzieś parkieciarz, dlatego, że są grubsze i szersze i takich w DLH nie było.

Nie powiem Ci jak wyglądają Twoje płytki, gdyż Marek nie był wstanie ich zobaczyć, bo były zapakowane. Widoczny był tylko spód, a spód jak to spód zawsze wygląda tak samo. :lol:

A i przesyłka będzie z adresem Marka firmy, więc sie nie zdziw. :)

Szkoda, że adres Marka firmy...myślałam, że Wasz domowy, bo chciałam na adres zwrotny wysłać butelkę rewelacyjnego wina :)