pasie 05.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Edyś już wiem, że jutro do Ciebie nie podjadę, bo teraz mnie choróbsko zmogło koszmarnie się czuję i gardło mnie strrraszliwie boli.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.06.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Edyś już wiem, że jutro do Ciebie nie podjadę, bo teraz mnie choróbsko zmogło koszmarnie się czuję i gardło mnie strrraszliwie boli.................. No zupełnie tak jak ja. Właśnie walczę z anginą. Ale jak sie już wykurujemy, to znów musimy się umówić. Przecież musi to w końcu nastąpić. No i zdrówka życzę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Edyś już wiem, że jutro do Ciebie nie podjadę, bo teraz mnie choróbsko zmogło koszmarnie się czuję i gardło mnie strrraszliwie boli.................. No zupełnie tak jak ja. Właśnie walczę z anginą. Ale jak sie już wykurujemy, to znów musimy się umówić. Przecież musi to w końcu nastąpić. No i zdrówka życzę dużo. nastąpi, mam nadzieję że niebawem dziękuję i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ale ze mnie gupia c... Powiadomień nie dostawałam... Ale ujrzałam piękne aluminium i mi się serce osrebrzyło i uśmiech rozprostował zmarszczki! Tylko smutno mi z powodu choróbska, co Ci się przyplątało tą wietrzno-deszczową porą. Wiesz... ... często teraz jeżdżę do mojej Owczarni, ale nie bardzo mam do czego, bo mi złe ludzie domek baraczkowy spalili we wtorek ... to może jak już wydobrzejesz, to przymkniesz oczko na namolną rasię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Raśka JAK to do czego nie masz jeździć???!!! Do mojego pobojowiska budowlanego masz !!! Bo normalnie focha strzelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.06.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Edytko jak zdrówko?Jak się czują dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.06.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Raśka JAK to do czego nie masz jeździć???!!! Do mojego pobojowiska budowlanego masz !!! Bo normalnie focha strzelę No dobrze, dobrze... już się nie fochaj, tylko napadnij razem ze mną na Edysię /oczywiście jak wyzdrowieje/ Edyś - zdrowiej szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dołączam się do życzeń powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.06.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzięki dziewczęta, zdrówko juz znacznie lepiej. I w związku z tym może w końcu ktoś zechce mnie odwiedzić. Na ten przykład jestem w środę cały dzień u siebie. Więc kto ma ochotę i czas to serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.06.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzięki dziewczęta, zdrówko juz znacznie lepiej. I w związku z tym może w końcu ktoś zechce mnie odwiedzić. Na ten przykład jestem w środę cały dzień u siebie. Więc kto ma ochotę i czas to serdecznie zapraszam. Ja, ja, ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.06.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzięki dziewczęta, zdrówko juz znacznie lepiej. I w związku z tym może w końcu ktoś zechce mnie odwiedzić. Na ten przykład jestem w środę cały dzień u siebie. Więc kto ma ochotę i czas to serdecznie zapraszam. Ja, ja, ja!!! Ojej jak sie cieszę. Tylko żeby nie było wykrętów. Rasia, wiesz jak do mnie trafić? Może Dobroszka Ci mówiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.06.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzięki dziewczęta, zdrówko juz znacznie lepiej. I w związku z tym może w końcu ktoś zechce mnie odwiedzić. Na ten przykład jestem w środę cały dzień u siebie. Więc kto ma ochotę i czas to serdecznie zapraszam. Ja, ja, ja!!! Ojej jak sie cieszę. Tylko żeby nie było wykrętów. Rasia, wiesz jak do mnie trafić? Może Dobroszka Ci mówiła? Eeee.... nieeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.06.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Eeee.... nieeee.... Jakby co, to priv już dawno poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.06.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Eeee.... nieeee.... Jakby co, to priv już dawno poszedł. Nawet powiadomień o privach nie dostaję... wrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.06.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Nie mówiłam jej , bo ona od innej strony zawsze do mnie wjeżdża. Nie mam pojęcia jak u nas ze środą Mała ma zajęcia w przedszkolu , więc jeśli już to po południu się dowleczemy.Ale raczej małe szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 to jest niesprawiedliwe. żalę się już pół roku. nie możecie tych domków trochę przysunąć bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 to jest niesprawiedliwe. żalę się już pół roku. nie możecie tych domków trochę przysunąć bliżej? Efilciu, musisz urwać się na weekend i zrobić sprint po domkach. Grunt to dobra logistyka. Mapkę mogę Ci przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.06.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 rasiu pewnie tak się to skończy ale Was jest tyle że weekend by nie starczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 rasiu pewnie tak się to skończy ale Was jest tyle że weekend by nie starczył damy radę, nie bój się my logistycznie bardzo dobrze zorganizowane jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.06.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 rasiu pewnie tak się to skończy ale Was jest tyle że weekend by nie starczył damy radę, nie bój się my logistycznie bardzo dobrze zorganizowane jesteśmy noooo Edyś... skoro zdróweczko lepiej to faktycznie można by się spotkac... pomacała bym to i owo na kominku tylko mnie pasi tak po 12,30 jeśli to nie kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts