Edmar70 08.06.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Helloł! Efilko dziewczyny dobrze mówią. Musisz tylko postanowić sobie, że tego i tego dnia wyjeżdżam i po sprawie. Za kilka godzin możesz być już u mnie. Dobroś przemyśl to jeszcze. To może być niepowtarzalne spotkanie, jedyne w swoim rodzaju. Ja bym nie przepuściła takiej okazji. Lidziu Ty tu o super logistycznym zorganizowaniu gadasz, a sama to co. Pakuj no sie i stawiaj sie u mnie w środę. Nituś żaden kłopot. Ja jestem cały cza u siebie, więc taka godzina jak najbardziej mi pasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Edytko, nie obiecuję, bo w środę mam urwanie głowy. Idę do kosmetyczki i czeka mnie pakowanie, bo we czwartek wyjeżdżamy nad morze. Może jednak uda mi się jakoś wyrwać, ale to dopiero koło 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.06.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 no się namyśliłam i jednak chyba na budowę przybędę w środę.I to nie sama a w asyście Sister Krueli Ale wyruszymy dopiero po przedszkolu mojej córy , więc na budowie byłybyśmy dopiero koło 17 pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.06.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Edytko, nie obiecuję, bo w środę mam urwanie głowy. Idę do kosmetyczki i czeka mnie pakowanie, bo we czwartek wyjeżdżamy nad morze. Może jednak uda mi się jakoś wyrwać, ale to dopiero koło 13 No i taki tok myślenia mi się bardzo podoba. Po 13 byłoby fajnie, bo Nitu tak pewnie zajedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.06.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 no się namyśliłam i jednak chyba na budowę przybędę w środę.I to nie sama a w asyście Sister Krueli Ale wyruszymy dopiero po przedszkolu mojej córy , więc na budowie byłybyśmy dopiero koło 17 pewnie Dobroś juz wszystko wiem, Elunia mi napisała. Dla mnie może być i 17. Tylko zawitajcie najpierw do mnie, a potem razem pojedziemy do Ciebie. Też chcę Twoje włości oblukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 OGROMNIAŚCIE zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dobereczek jak w ciągu dnia to my z Zuliną możemy podjechać np. tak między 12-13 bo popołudniem to nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.06.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dobereczek jak w ciągu dnia to my z Zuliną możemy podjechać np. tak między 12-13 bo popołudniem to nie da rady No to gites. To powinnaś załapac się razem z Rasią i Nitusią. A ja będe mogła Zu wziąć na ręce? Nie będzie płakała? Chciałabym ją uściskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.06.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Edyś to się u Ciebie przedZlot szykuje ... meldujemy się z Sister i Energią u Ciebie około 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam się słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Elu czekam na Ciebie i sister, i Energię (cokolwiek to znaczy ) o umówionej porze. Lidziu, w końcu słonko się nad nami zlitowało. I wstać się nawet bardziej chciało. A Ty kochana jak dysponujesz czasem jutro? Dziewczyny się do mnie wybieraja, więc może się skusisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.06.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Elu czekam na Ciebie i sister, i Energię (cokolwiek to znaczy ) o umówionej porze. Energia to córeczka Dobrosi ... do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Elu czekam na Ciebie i sister, i Energię (cokolwiek to znaczy ) o umówionej porze. Energia to córeczka Dobrosi ... do zobaczyska aaaaaaa....... I juz ją lubię bardzo. Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kochana, ja niestety chyba jutro nie dam rady, bo mam umówioną wizytę w serwisie Seata na 15 - chcę sprawdzić samochód przed wyjazdem na urlop - a nie mieli innych terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.06.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Kochana, ja niestety chyba jutro nie dam rady, bo mam umówioną wizytę w serwisie Seata na 15 - chcę sprawdzić samochód przed wyjazdem na urlop - a nie mieli innych terminów Trzymam sie tego "chyba". Mam nadzieję, że jednak będzie inaczej. Kruelka i Dobroś będą o 17, więc jest szansa, że jeszcze zdążysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.06.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A ja byłam i widziałam taki pięęęęęęknyyyyyyy i wielki dom I kuchnia tam jest piękna i łazienki i podłogi i CUDOWNA CZARNA ŚCIANA i taras z zakrętem i stryszek jednokierunkowy i przemili gospodarze I ciasto pyszne.Edyś , może byś mnie adoptowała , co? Dzięki za cudowne popołudnie Już teraz wiesz jak do mnie dojechać , to mam nadzieję,że będziesz wpadać . Buziaki i lecę ogarnąć Energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.06.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Doberek Edyś a może wpadniesz do mnie do Raju w sobotę albo jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.06.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 [quote="dobroszka"]A ja byłam i widziałam taki pięęęęęęknyyyyyyy i wielki dom I kuchnia tam jest piękna i łazienki i podłogi i CUDOWNA CZARNA ŚCIANA i taras z zakrętem i stryszek jednokierunkowy i przemili gospodarze I ciasto pyszne. Potwierdzam wszystko, co powiedziała przedmówczyni ... Edyś mam nadzieję, że nie było to nasze ostatnie spotkanie ... i wielkie dzięki za koreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A ja nie dotarłam przez cholerne korki przedwielkoweekendowe. Mam nadzieję, że dotrę wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.06.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 A ja byłam i widziałam taki pięęęęęęknyyyyyyy i wielki dom I kuchnia tam jest piękna i łazienki i podłogi i CUDOWNA CZARNA ŚCIANA i taras z zakrętem i stryszek jednokierunkowy i przemili gospodarze I ciasto pyszne.Edyś , może byś mnie adoptowała , co? Dzięki za cudowne popołudnie Już teraz wiesz jak do mnie dojechać , to mam nadzieję,że będziesz wpadać . Buziaki i lecę ogarnąć Energię Dobrosiu, nie zawstydzaj mnie. Jeszcze ktoś jest w stanie uwierzyć w to co piszesz. Mogę Ciebie adoptować, nie ma problema, ale nie wiem, czy chciałabyś mnie tak na codzień. Ale jedno wiem, że możesz wpadać na ciacho kiedy chcesz. Może uda mi sie nawet jakieś inne upiec. Będe wpadać, masz to jak w banku. Chcę być świadkiem jak na moich oczach rozwija się ta piekna parteróweczka i jak wkomponowuje się w to uroczo pachnące otoczenie. Kruelciu jeszcze raz dziękuję za spotkanko i za miłe słówko. Jakby co koreczki zbieram dalej. Rasia pewnie dziś też nie zdołasz się do mnie kopsnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts