Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

Helloł! :D

Efilko dziewczyny dobrze mówią. Musisz tylko postanowić sobie, że tego i tego dnia wyjeżdżam i po sprawie. Za kilka godzin możesz być już u mnie. :D

Dobroś przemyśl to jeszcze. To może być niepowtarzalne spotkanie, jedyne w swoim rodzaju. :wink: :lol: Ja bym nie przepuściła takiej okazji. :)

Lidziu Ty tu o super logistycznym zorganizowaniu gadasz, a sama to co. :lol: Pakuj no sie i stawiaj sie u mnie w środę. :)

Nituś żaden kłopot. :) Ja jestem cały cza u siebie, więc taka godzina jak najbardziej mi pasi. :)

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edytko, nie obiecuję, bo w środę mam urwanie głowy. Idę do kosmetyczki i czeka mnie pakowanie, bo we czwartek wyjeżdżamy nad morze.

Może jednak uda mi się jakoś wyrwać, ale to dopiero koło 13 :roll:

No i taki tok myślenia mi się bardzo podoba. :)

Po 13 byłoby fajnie, bo Nitu tak pewnie zajedzie. :)

no się namyśliłam i jednak chyba na budowę przybędę w środę.I to nie sama a w asyście Sister Krueli :D Ale wyruszymy dopiero po przedszkolu mojej córy , więc na budowie byłybyśmy dopiero koło 17 pewnie :roll:

Dobroś juz wszystko wiem, Elunia mi napisała. :)

Dla mnie może być i 17. Tylko zawitajcie najpierw do mnie, a potem razem pojedziemy do Ciebie. :) Też chcę Twoje włości oblukać. :)

Kochana, ja niestety chyba jutro nie dam rady, bo mam umówioną wizytę w serwisie Seata na 15 - chcę sprawdzić samochód przed wyjazdem na urlop - a nie mieli innych terminów :cry: :cry: :cry:

Trzymam sie tego "chyba". :lol: Mam nadzieję, że jednak będzie inaczej.

Kruelka i Dobroś będą o 17, więc jest szansa, że jeszcze zdążysz. :)

A ja byłam i widziałam taki pięęęęęęknyyyyyyy i wielki dom 8) I kuchnia tam jest piękna i łazienki i podłogi i CUDOWNA CZARNA ŚCIANA i taras z zakrętem i stryszek jednokierunkowy :wink: i przemili gospodarze I ciasto pyszne.Edyś , może byś mnie adoptowała , co? :wink: :lol:

Dzięki za cudowne popołudnie :D

Już teraz wiesz jak do mnie dojechać , to mam nadzieję,że będziesz wpadać .

Buziaki i lecę ogarnąć Energię :wink: :D

[quote="dobroszka"]A ja byłam i widziałam taki pięęęęęęknyyyyyyy i wielki dom 8) I kuchnia tam jest piękna i łazienki i podłogi i CUDOWNA CZARNA ŚCIANA i taras z zakrętem i stryszek jednokierunkowy :wink: i przemili gospodarze I ciasto pyszne.

Potwierdzam wszystko, co powiedziała przedmówczyni :) ... Edyś mam nadzieję, że nie było to nasze ostatnie spotkanie :lol: ... i wielkie dzięki za koreczki :)

A ja byłam i widziałam taki pięęęęęęknyyyyyyy i wielki dom 8) I kuchnia tam jest piękna i łazienki i podłogi i CUDOWNA CZARNA ŚCIANA i taras z zakrętem i stryszek jednokierunkowy :wink: i przemili gospodarze I ciasto pyszne.Edyś , może byś mnie adoptowała , co? :wink: :lol:

Dzięki za cudowne popołudnie :D

Już teraz wiesz jak do mnie dojechać , to mam nadzieję,że będziesz wpadać .

Buziaki i lecę ogarnąć Energię :wink: :D

Dobrosiu, nie zawstydzaj mnie. :oops: :oops: :oops:

Jeszcze ktoś jest w stanie uwierzyć w to co piszesz. 8) :lol:

Mogę Ciebie adoptować, nie ma problema, :lol: ale nie wiem, czy chciałabyś mnie tak na codzień. :lol: :lol: :lol: Ale jedno wiem, że możesz wpadać na ciacho kiedy chcesz. Może uda mi sie nawet jakieś inne upiec. :lol:

Będe wpadać, masz to jak w banku. Chcę być świadkiem jak na moich oczach rozwija się ta piekna parteróweczka i jak wkomponowuje się w to uroczo pachnące otoczenie. :)

Kruelciu jeszcze raz dziękuję za spotkanko i za miłe słówko. :)

Jakby co koreczki zbieram dalej.

Rasia pewnie dziś też nie zdołasz się do mnie kopsnąć? :roll: