monia77w1 13.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 A jakies zdjęcia ze spotkania som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Rasia pewnie dziś też nie zdołasz się do mnie kopsnąć? Nie udało się. Ale będę u Teściowej i w Owczarni jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 się witam... juz poniedziałek co tam słychać? padło pytanie o foty i co? próżnia... nie bawię się tak - fotki chce ... nie wierze, że nikt nic nie zrobił no to... czekam i placka mi żal... i plotek mi żal... ale nic ... nadrobimy obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.06.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Rasia pewnie dziś też nie zdołasz się do mnie kopsnąć? Nie udało się. Ale będę u Teściowej i w Owczarni jutro! Udało się! Udało!!! Byłam, widziałam i oniemiałam!!! A co sobie pomacałam, to moje i nie oddam! I dlatego, bezczelnie i egoistycznie zdjęć nie robiłam... Bo to wszystko trzeba zobaczyć na żywo i już. Dzięki Edyś za przemiłe przyjęcie. Pozdrowienia dla wspaniałej Twojej Rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.06.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 się witam... juz poniedziałek co tam słychać? padło pytanie o foty i co? próżnia... nie bawię się tak - fotki chce ... nie wierze, że nikt nic nie zrobił no to... czekam i placka mi żal... i plotek mi żal... ale nic ... nadrobimy obowiązkowo Nituś i jak tu się Ciebie nie bać. Bo ja już sie cała trzęsę, gdyż fot brak. Nie wiem czy moje usprawiedliwienie coś da...... ale u mnie było memory full a dziewczyny też nie miały ze sobą aparatu. Hejka....niech ktoś to potwierdzi, ba jak mnie Nitka zaraz sieknie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 tak, tak... Wy tak zawsze... moje zdjęcia po forumie lataja jak pysio mam juz napite, a Wy to fot nie chcecie pokazać, no ładnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.06.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Rasia pewnie dziś też nie zdołasz się do mnie kopsnąć? Nie udało się. Ale będę u Teściowej i w Owczarni jutro! Udało się! Udało!!! Byłam, widziałam i oniemiałam!!! A co sobie pomacałam, to moje i nie oddam! I dlatego, bezczelnie i egoistycznie zdjęć nie robiłam... Bo to wszystko trzeba zobaczyć na żywo i już. Dzięki Edyś za przemiłe przyjęcie. Pozdrowienia dla wspaniałej Twojej Rodzinki. No nawet się udoało. Jak po ogień co prawda, ale i tak fajnie, że w ogóle. A i Filip jest urokliwy. Rasiu dzięki za stek przemiłych słów pod adresem domku i rodzinki. No i koniecznie tę kawkę musimy wypić na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.06.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 tak, tak... Wy tak zawsze... moje zdjęcia po forumie lataja jak pysio mam juz napite, a Wy to fot nie chcecie pokazać, no ładnie ... Niedowiarek....a ja naprawdę nie kłamie....tylko wyjadałam cukier mamie... Mnie tam żedne Twoje pysio nie latało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 tak, tak... Wy tak zawsze... moje zdjęcia po forumie lataja jak pysio mam juz napite, a Wy to fot nie chcecie pokazać, no ładnie ... Niedowiarek....a ja naprawdę nie kłamie....tylko wyjadałam cukier mamie... Mnie tam żedne Twoje pysio nie latało. latało, latało... ino nie wiedziałaś że napite :P i dobrze tez Ciem nawiedzem, niech się ino z piesiem i robotą ciut uwinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.06.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Cześć kobity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wpadlam wieczorowa pora sie przywitac i zmykam troche popracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.06.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 się witam... juz poniedziałek co tam słychać? padło pytanie o foty i co? próżnia... nie bawię się tak - fotki chce ... nie wierze, że nikt nic nie zrobił no to... czekam i placka mi żal... i plotek mi żal... ale nic ... nadrobimy obowiązkowo Nituś i jak tu się Ciebie nie bać. Bo ja już sie cała trzęsę, gdyż fot brak. Nie wiem czy moje usprawiedliwienie coś da...... ale u mnie było memory full a dziewczyny też nie miały ze sobą aparatu. Hejka....niech ktoś to potwierdzi, ba jak mnie Nitka zaraz sieknie....... Potwierdzam, że fot nie było i czasu na nie zresztą też I jak rasia powiedziała trzeba na własne oczy zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 się witam... juz poniedziałek co tam słychać? padło pytanie o foty i co? próżnia... nie bawię się tak - fotki chce ... nie wierze, że nikt nic nie zrobił no to... czekam i placka mi żal... i plotek mi żal... ale nic ... nadrobimy obowiązkowo Nituś i jak tu się Ciebie nie bać. Bo ja już sie cała trzęsę, gdyż fot brak. Nie wiem czy moje usprawiedliwienie coś da...... ale u mnie było memory full a dziewczyny też nie miały ze sobą aparatu. Hejka....niech ktoś to potwierdzi, ba jak mnie Nitka zaraz sieknie....... Potwierdzam, że fot nie było i czasu na nie zresztą też I jak rasia powiedziała trzeba na własne oczy zobaczyć eee tam... Wyście się teraz skumały i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 się witam... juz poniedziałek co tam słychać? padło pytanie o foty i co? próżnia... nie bawię się tak - fotki chce ... nie wierze, że nikt nic nie zrobił no to... czekam i placka mi żal... i plotek mi żal... ale nic ... nadrobimy obowiązkowo Nituś i jak tu się Ciebie nie bać. Bo ja już sie cała trzęsę, gdyż fot brak. Nie wiem czy moje usprawiedliwienie coś da...... ale u mnie było memory full a dziewczyny też nie miały ze sobą aparatu. Hejka....niech ktoś to potwierdzi, ba jak mnie Nitka zaraz sieknie....... Potwierdzam, że fot nie było i czasu na nie zresztą też I jak rasia powiedziała trzeba na własne oczy zobaczyć eee tam... Wyście się teraz skumały i już eeeeee ... trzeba pojechać osobiście, pomacać co do pomacania, obejrzeć co do obejrzenia i z gospodynią mile spędzić czas na pogaduchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.06.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nitka ja widzę, że Ty chcesz sie fotami obejść i wszystko juz wiedzieć. Nie ma tak dobrze. Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 .... ja fotami? obejść? no cośśśś Ty a w życiu a no way never i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Przyszłam się pokajać, że jednak nie przyjechałam w środę, ale naprawdę nie dałam rady ale co się odwlecze, to nie uciecze Po powrocie może uda mi się zmówić z Nitką i wtedy cię nawiedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.06.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 .... ja fotami? obejść? no cośśśś Ty a w życiu a no way never i w ogóle Jaaaaaaaasne.......... Kaśka ja Ci formalnie tej napaści na mnie nie daruję, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.06.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Przyszłam się pokajać, że jednak nie przyjechałam w środę, ale naprawdę nie dałam rady ale co się odwlecze, to nie uciecze Po powrocie może uda mi się zmówić z Nitką i wtedy cię nawiedziemy Lidziu, masz u mnie fory. Daje Ci jeszcze jedną szansę. Na razie sie urlopuj, a potem wpadaj do mnie, tak abyś jeszcze przed rozpoczęciem swojej budowy zdążyła. Bo potem będziesz zajęta i znów nici ze spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.06.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Mam już za sobą kolejny etap wykończeniówki. Doszła w końcu upragniona barierka przy schodach. http://www.empikfoto.pl/albumy27/386397/778509/previews/26178143_cimg2614.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy27/386397/778509/previews/26178144_cimg2633.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts