Edmar70 21.06.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Zakupiłam też krzesełka. Made in Ikea. Nie powiem nawet bardzo wygodne są. I w ogóle nieźle się prezentują. http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200902/84370/294899/00000001.JPG http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200902/84370/294899/00000002.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Edyś, znowu mnie zachwycasz... Barierka pięęęęknaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 21.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Super to wszystko razem wygląda ... i jak znam życie w realu dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Gratuluję Edmarciu, fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No pięknie Edytko.... PIĘKNIE !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.06.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Wróciłam już z wczasów i szybciorem zaglądam do Ciebie barierka cudna , krzesła również już na prawdę nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć to wszystko na żywo to kiedy mogę wpaść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUlka 22.06.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Edmar cudnie ! bardzo podobaja mi sie te wstawki w stole - w ogóle lubie metaliczne dodatki Wczoraj bylismy w Opex'ie i chyba widziałam płytki z Waszej dolnej łazienki - bardzo fajna zwlaszcza ta mozaika W kuchni zaplanowałam stół w tym samym miejscu (innego nie ma ) , z tym, że u nas odpada komin w kuchni, w miejscu twojego słupka (to chyba lodowka) będzie jeszcze kawalek blatu roboczego a zamiast komina jednak zrobimy półściankę oddzielajacą kuchnie od salonu, a pod nia prawdopodobnie zabudowaną szafkę na "porcelanę" zmniejszy to troche optycznie pomieszczenie, no ale chcę jednak ukryć kuchnie. Kurcze, ale żałuję, że nie byłam u Was ... ale sprężę się, pogonię Rafała - no muszę u nas dopiero: http://img200.imageshack.us/img200/8145/picture0441.jpg - kiedy to było, co ?? na koniec czerwca ma byc strop, ale cos sie nie odzywają. ps: teraz zauważyłam, że grille na tarasie już się odbywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzień dobry ... ja tam na momencik..... porozglądac się przyszłam.... widziałam krzesełka.... piknie, piknie ... widziałam barierkę.... tyz piknie..... widze, że u Państwa ma się wszystko dobrze, więc dłużej nie przeszkadzają się żegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam! Dziewczyny, jesteście naprawdę bardzo miłe. Dzięęęęęęęękuję bardzo!!! Lidziu jak bedziesz miała czas to napisz, a ja zrobię wszysto by móc się dostosować do Twojego przyjazdu. Mulka już calkiem sporo poszliście do przodu. Bardzo się cieszę. Doskonale pamietam ten sam etap budowy u siebie. Ojjjjj.....kiedy to było..... Czy dobrze widzę. zmniejszyliście drzwi wejściowe? Koniecznie musisz Rafała zbałamucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 22.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Zakupiłam też krzesełka. Made in Ikea. Nie powiem nawet bardzo wygodne są. I w ogóle nieźle się prezentują. http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200902/84370/294899/00000001.JPG http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200902/84370/294899/00000002.JPG Witam jestem na twoich kometarzach pierwszy raz i odrazu zauwazyłam tą ściankę czarną szczego ona jest zrobiona ? A kszesła sąsuperrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUlka 22.06.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Mulka Czy dobrze widzę. zmniejszyliście drzwi wejściowe? Koniecznie musisz Rafała zbałamucić. On chętny bardzo, zbałamucać nie trzeba, pierwszy jedzie ... tylko o czas wolny cięzko Z drzwiami nic nie robiliśmy, są jak w projekcie 'setki' o ile sie nie mylę, to Wy chyba zmniejszyliście okno i dlatego takie wrażenie. Ogólnie to wszystkie drzwi i okna zostają jak w projekcie , nie będzie tylko drzwi wyjściowych z pomieszczenia gospodarczego, a dachowe będą większe - minus okno w garderobie. Dachówki już zamówione, karpiówka brązowa (czekoladowa) angoba ... teraz zastanawiam sie nad kolorem klinkieru na elewację, bo na kominie będę chciała ten sam, więc przydało by się powoli podjąć decyzję najgorsze, że nie ma nas na miejscu, wiedziałam że bedzie to trudne i troszkę ekipa olewa robotę tzn wolno im idzie, nie ma kto nad nimi z batem stac ... mam nadzieje że przygotują wszystko pod strop i nie będzie musiał na nich czekać ... ściany robią już 3 tydzień trochę długo jak na ytonga zaczynam wątpić w to, że do sierpnia będzie pokryty dach ... choć staram się, bardzo się staram cieszyć nawet z tych najmniejszych postępów - jak podłączenie do wodociągu i 'kupociągu' ojjj co ja bym dała żeby juz być na Waszym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.06.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Edyś krzesła miodzio Wygladają świetnie. Kto by pomyślał, że są z ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witaj Piksel! Ten kamień to płytka kamienna "Montana" a firmy INCANA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Mulka, skoro mówisz, że to setka, to w takim razie fotka przekłamuje. Będziesz miała piękne, wielkie drzwi. Ja zrezygnowałam z barku łączącego kuchnię z salonem, bo pomyślałam sobie, że zawsze mogę te pomieszczenia czymś rozdzielić. I teraz właśnie zastanawiam się coby tu zrobić, poniewaz jakoś mi za "przestronnie". Chociaż jak stanął juz stół, to z lekka mniej odczuwam tę przestrzeń. No i dach zapowiada się na niezłe cudeńko. Tylko musisz teraz dobrać ładniusi klinkier, coby wszystko pięknie sie komponowało. No to czekam na telefon jak już czas wam pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.06.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Edyś krzesła miodzio Wygladają świetnie. Kto by pomyślał, że są z ikei. Pierwszy raz zrobiłam takie poważniejsze zakupy w Ikea. Zazwyczaj kończyło się jakimis duperelami, typu świeczki, ramki, drobiazgi do kuchni. A te krzesła naprawdę są niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Zapomniałam o barierce. Piękniusia Czy cena jest równie piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 23.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ach - aż jeść się chce od samego patrzenia.... O popijaniu kawki w takim miejscu nawet nie wspomnę..... marzenie Gratuluję Edysiu - kolejny kawałek świetnego wnętrzarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.06.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Zapomniałam o barierce. Piękniusia Czy cena jest równie piękna Wydaje mi się, że znośna. 750 zł. za metr razem z robocizną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.06.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ach - aż jeść się chce od samego patrzenia.... O popijaniu kawki w takim miejscu nawet nie wspomnę..... marzenie Gratuluję Edysiu - kolejny kawałek świetnego wnętrzarstwa Dzięki Asiu za miłe słówko. I tu masz rację, to jest dopiero kawałek w porównaniu z tym co jeszcze mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.06.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Edyś jak patrzę na twój domek to chciałabym juz w moim mieszkać ... nie ma mowy, abym Cię jutro nie zobaczyła ... wiesz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts