Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:o Edmar cudnie ! bardzo podobaja mi sie te wstawki w stole - w ogóle lubie metaliczne dodatki :)

Wczoraj bylismy w Opex'ie i chyba widziałam płytki z Waszej dolnej łazienki - bardzo fajna zwlaszcza ta mozaika :)

W kuchni zaplanowałam stół w tym samym miejscu (innego nie ma ;)) , z tym, że u nas odpada komin w kuchni, w miejscu twojego słupka (to chyba lodowka) będzie jeszcze kawalek blatu roboczego a zamiast komina jednak zrobimy półściankę oddzielajacą kuchnie od salonu, a pod nia prawdopodobnie zabudowaną szafkę na "porcelanę" ;)

zmniejszy to troche optycznie pomieszczenie, no ale chcę jednak ukryć kuchnie.

Kurcze, ale żałuję, że nie byłam u Was :x ... ale sprężę się, pogonię Rafała - no muszę 8)

u nas dopiero:

http://img200.imageshack.us/img200/8145/picture0441.jpg

:( - kiedy to było, co ??

na koniec czerwca ma byc strop, ale cos sie nie odzywają.

ps: teraz zauważyłam, że grille na tarasie już się odbywają ;)

Dzień dobry :)

... ja tam na momencik..... porozglądac się przyszłam.... widziałam krzesełka.... piknie, piknie :) ... widziałam barierkę.... tyz piknie.....

widze, że u Państwa ma się wszystko dobrze, więc dłużej nie przeszkadzają się żegnam :)

Witam! :)

Dziewczyny, jesteście naprawdę bardzo miłe. :)

Dzięęęęęęęękuję bardzo!!! :)

Lidziu jak bedziesz miała czas to napisz, a ja zrobię wszysto by móc się dostosować do Twojego przyjazdu. :)

Mulka już calkiem sporo poszliście do przodu. Bardzo się cieszę.

Doskonale pamietam ten sam etap budowy u siebie.

Ojjjjj.....kiedy to było..... :roll: :)

Czy dobrze widzę. zmniejszyliście drzwi wejściowe?

Koniecznie musisz Rafała zbałamucić. :lol: :wink:

Zakupiłam też krzesełka. Made in Ikea. :lol:

Nie powiem nawet bardzo wygodne są. I w ogóle nieźle się prezentują. 8)

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200902/84370/294899/00000001.JPG

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200902/84370/294899/00000002.JPG

Witam jestem na twoich kometarzach pierwszy raz i odrazu zauwazyłam tą ściankę czarną szczego ona jest zrobiona ?

A kszesła sąsuperrrrrrrrrrrrr

Mulka

Czy dobrze widzę. zmniejszyliście drzwi wejściowe?

Koniecznie musisz Rafała zbałamucić. :lol: :wink:

On chętny bardzo, zbałamucać nie trzeba, pierwszy jedzie :) ... tylko o czas wolny cięzko :roll:

Z drzwiami nic nie robiliśmy, są jak w projekcie 'setki' o ile sie nie mylę, to Wy chyba zmniejszyliście okno i dlatego takie wrażenie.

Ogólnie to wszystkie drzwi i okna zostają jak w projekcie , nie będzie tylko drzwi wyjściowych z pomieszczenia gospodarczego, a dachowe będą większe - minus okno w garderobie.

Dachówki już zamówione, karpiówka brązowa (czekoladowa) angoba :) ... teraz zastanawiam sie nad kolorem klinkieru na elewację, bo na kominie będę chciała ten sam, więc przydało by się powoli podjąć decyzję :)

najgorsze, że nie ma nas na miejscu, wiedziałam że bedzie to trudne i troszkę ekipa olewa robotę tzn wolno im idzie, nie ma kto nad nimi z batem stac ;) ... mam nadzieje że przygotują wszystko pod strop i nie będzie musiał na nich czekać ... ściany robią już 3 tydzień trochę długo jak na ytonga :roll:

zaczynam wątpić w to, że do sierpnia będzie pokryty dach :-? ... choć staram się, bardzo się staram ;) cieszyć nawet z tych najmniejszych postępów - jak podłączenie do wodociągu i 'kupociągu' :)

ojjj co ja bym dała żeby juz być na Waszym etapie :D

Mulka, skoro mówisz, że to setka, to w takim razie fotka przekłamuje. Będziesz miała piękne, wielkie drzwi. :)

Ja zrezygnowałam z barku łączącego kuchnię z salonem, bo pomyślałam sobie, że zawsze mogę te pomieszczenia czymś rozdzielić. I teraz właśnie zastanawiam się coby tu zrobić, poniewaz jakoś mi za "przestronnie". :lol:

Chociaż jak stanął juz stół, to z lekka mniej odczuwam tę przestrzeń.

No i dach zapowiada się na niezłe cudeńko. :) Tylko musisz teraz dobrać ładniusi klinkier, coby wszystko pięknie sie komponowało. :)

No to czekam na telefon jak już czas wam pozwoli. :)

Ach - aż jeść się chce od samego patrzenia.... O popijaniu kawki w takim miejscu nawet nie wspomnę..... marzenie :D

Gratuluję Edysiu - kolejny kawałek świetnego wnętrzarstwa

Dzięki Asiu za miłe słówko. :)

I tu masz rację, to jest dopiero kawałek w porównaniu z tym co jeszcze mnie czeka. :)