nitubaga 08.07.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 hejooooo jestem.... co słychać? [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.07.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dobry wieczór. Edytko gdzie sie podziewasz.??? Czyżbyś sie przeprowadzała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.07.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 To ci dopiero, komenty spadły na łeb na szyję. Glamcia jeszcze się nie przeprowadziłam, aczkolwiek juz podmieszkuję, tzn. śpię sobie smacznie, kąpie się i oglądam tv. Tak...tak.... mam już skompletowaną jedna łazienkę, oczywiście brakuje jeszcze tego i owego, lustra na przykład, lamp, kinkietów, ale są bateryjki, szafka z umywalką, kibelek, no i kabina prysznicowa. Szukam teraz stojącego wieszaka na ręczniki i nic nie mogę znależć. To znaczy są oczywiście, ale takie za tysiąc pińcet zł. Może macie namiarki na jakieś fajne stronki. Oprócz tego przyjechały też listwy przypodłogowe (niezamontowane jeszcze), fototapeta do sypialni. Ze spraw oczekujących....wciąż nie przyjechał gościu od wykończeniówki. Aaaa.......czekam też na baterię zlewozmywakową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.07.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 no DZIEŃ DOBRY Porwali cię czy co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.07.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 no DZIEŃ DOBRY Porwali cię czy co???? Ależ skąd. Zarobiona jestem i jeszcze te upały....uffffff...... nie miałam siły łapką ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.07.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 no DZIEŃ DOBRY Porwali cię czy co???? Ależ skąd. Zarobiona jestem i jeszcze te upały....uffffff...... nie miałam siły łapką ruszyć. no to trzeba było nóżką pisac oj kochana, kochana.... bo juz sie martwiłam , że może Marsjanie, albo jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.07.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja nie wiem Edys jak to to było, ze ja nie trafiłam do ciebie wczesniej. no nie wiem normalnie. hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.07.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Wiesz Glamcia, porwana to może bym i nie chciała być, ale tak poddać sie hibernacji, to i owszem. I obudzić sie jak już wszystko będzie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.07.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja nie wiem Edys jak to to było, ze ja nie trafiłam do ciebie wczesniej. no nie wiem normalnie. hejka No ja też nie wiem. Sie poprawisz i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Wiesz Glamcia, porwana to może bym i nie chciała być, ale tak poddać sie hibernacji, to i owszem. I obudzić sie jak już wszystko będzie zrobione. no ja też teraz mam taka jazdę, że chciałabym powiedzieć.... mąż teraz twoja kolej budowania. Ciągłe problemy z wyrzuconym cieślą.... co chwilę wychodzą jego kolejne buble !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.07.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Edyś tak jak pisałam u siebie zobacz sobei stojak kaśki. jest naprawde ładnie zrobiony i stabilny. no i nie kosztuje milion pięćset sto dziewięćset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atom1 20.07.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam serdecznie Pani Edyto zazdroszczę tego pomieszkiwania ( ja też bym chciała taki etap) ale mam pytanie do osób które już otynkowały z zewnątrz i ociepliły swojego wdzięcznego jaki metraż i jakie koszty jeszcze mnie czekają z góry dziękuje za odpowiedż. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Cześć Edytko ... jak zajrzałam na FM to i do Ciebie wdepnęłam zobaczyć czy już mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.07.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Hej Edyś! Jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Hej Edyś! Jak się mieszka? jak to mieszka....??? To Edyś juz mieszka w nowym domku??? hmmm...a gdzie łyna sie wogóle podziewa....?? pewnie wygrzewa sie nad morzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.07.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Hejeczka! Mieszka się ( o ile można to nazwać mieszkaniem )............................. no słów mi po prostu brakuje na opisanie tych uczuć. Wciąż mam takie wrażenie jakbym jeździła windą. Wiecie o co chodzi......to takie uczucie ciągłego podniecenia. I to jest fajne. Oczywiście nie mam jeszcze pokończonych paru rzeczy, bo panowie niestety nie pojawili się w umówionym terminie I robota jeszcze rozbabrana, ale jakby nie patrzeć jest juz bliżej niż dalej. Teraz jestem na etapie poszukiwań farb do ścian. I nawet już coś sobie upatrzyłam z Duluxa z kolekcji Kolory Świata ale ona jest lateksowa a nie emulsyjna i nie wiem, czy to będzie dobre posunięcie. Jakieś sugestie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Edyślateksowe są lepsze niż emulsyjne bo możesz je swobodnie zmywać. niestety wybłyszczają się w tych miejscach i lepiej jest mimo wszystko umyć całą ścianę niż jedno miejsce. polecam z tikkurili eko-joker (ale tylko tą). ewentualnie 'para' ale to drogie ustrojstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.07.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Nie no ja się cieszę, że można z nich zmywać brud, ale jak się z nimi postępuje kiedy będe chciała za jakiś czas, powiedzmy po kliku latach odnowić i pomalować na nowo. Starą emulsję po prostu zmywa się wodą z mydłem np. A co z lateksem, przeceż jej woda nie rusza? Może są jakieś specjalne środki do zmywania, o których ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.07.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a po co zmywać? malujesz kolejną warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.07.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A przy trzeciej spada mi na łeb. A może nie dożyję do trzeciej. Nie mogę znależć palety barw tego Jokera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts