Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Halo, halo, ktoś tu ma ochotę mnie torturować :cry:

Edyś, słońce moje, czy Ty się już wprowadziłaś czy nie :roll: :roll: :roll: :roll:

Czekałaś na tych fachowców, w weekend, kiedy miałyśmy się spotkać i nie przyszli :o :o :o :o :o

Kurde blaszka, normalnie już brak mi słów na tych ludzi :evil: :evil: :evil: :evil:

Aha, wakacje mi się przesunęły ale sierpień, w II połowie aktualny :lol: :lol: :lol: :lol:

No i kto by pomyślał, że Kasia i Monia są takie skore do torturowania. :wink: Przecież to chodzące łagodności :) i nie wierzę, że mogłyby zrobić mi krzywdę. 8) Romek dobrą miskę wybrałeś. :lol:

Aniu na dzień dzisiejszy nic konkretnego nie mogę Ci powiedzieć w sprawie sierpnia. :( A to dlatego, że jak dobrze mniemasz, prace wykończeniowe nie są nadal skończone. :evil: Co prawda ten mój znajomy ( wiece ten od rozwalonej ręki) przyszedł i robątę swą skończył, ale co z tego jak nie mam jeszsze pomalowanych ścian. Co prawda przyszli, i owszem, dziury mi połatali (dopiero w zeszły czwartek :x ) a w piątek mieli szlifować, i przez weekend skonczyć. I co już w piątek sie nie pojawili, w sobotę również, dziś oczywiście też nie, a telefony co........wyłączone, no bo jakby to inaczej. :evil: Więc jak sama widzisz, wciąż jestem nie wprowadzona.

No i jeszcze jedna nieciekawa wiadomość. Porobiłam parę fotek, ale co z tego jak komp nie czyta mi aparatu. :roll: Prawdopodobnie kabelek jest uszkodzony :-?

Ech.......do doopy z tym wszystkim..... :-?

No i kto by pomyślał, że Kasia i Monia są takie skore do torturowania. Przecież to chodzące łagodności

akurat ... :)

Edytko może ja wpadne i Ci wykończę ten dom.... co???? :lol:

Jakbyś była tak miła..... 8) :)

lubię torturować, ale miła też jestem... ;)

To znaczy, że jesteśmy umówione. 8) :lol: