OK 30.07.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cześć Edytko Emulsji nie zmywasz wodą z mydłem, żeby ją usunąć, tylko żeby zagruntować - kiedyś nie było specjalnych gruntów Niezależnie od ilości warstw na łeb nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.07.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Edytko ładnie to tak przeprowadzić i nic nie powiedzieć normalnie powinnaś dostac po uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 i pasem na doopę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.07.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Kasia to Ty będziesz lała po dooopie a ja w tym czasie za uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Kasia to Ty będziesz lała po dooopie a ja w tym czasie za uszy dobra.... A Romek będzie ją podtapiać w misce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.07.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Nie no, po prostu rewelacja Edytko już Ci współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Nie no, po prostu rewelacja Edytko już Ci współczuję i jeszcze na sam koniec wyrzucimy ją z pędzacego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.07.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Nie no, po prostu rewelacja Edytko już Ci współczuję i jeszcze na sam koniec wyrzucimy ją z pędzacego samochodu Chyba Edytka już nas nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Lubi....lubi nawet loviu nas.... ale kara musi być ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.07.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A pewnie, że tak. Bez kary się nie obędzie i kropka. Ja bym jeszcze Ani doopsko zlała. Znikła na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A pewnie, że tak. Bez kary się nie obędzie i kropka. Ja bym jeszcze Ani doopsko zlała. Znikła na amen Obydwie na tortury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 ani ktoś się dzisiaj w dzinniku wpisał. a już myślałam że jakaś reaktywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Halo, halo, ktoś tu ma ochotę mnie torturować Edyś, słońce moje, czy Ty się już wprowadziłaś czy nie Czekałaś na tych fachowców, w weekend, kiedy miałyśmy się spotkać i nie przyszli Kurde blaszka, normalnie już brak mi słów na tych ludzi Aha, wakacje mi się przesunęły ale sierpień, w II połowie aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.08.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No i kto by pomyślał, że Kasia i Monia są takie skore do torturowania. Przecież to chodzące łagodności i nie wierzę, że mogłyby zrobić mi krzywdę. Romek dobrą miskę wybrałeś. Aniu na dzień dzisiejszy nic konkretnego nie mogę Ci powiedzieć w sprawie sierpnia. A to dlatego, że jak dobrze mniemasz, prace wykończeniowe nie są nadal skończone. Co prawda ten mój znajomy ( wiece ten od rozwalonej ręki) przyszedł i robątę swą skończył, ale co z tego jak nie mam jeszsze pomalowanych ścian. Co prawda przyszli, i owszem, dziury mi połatali (dopiero w zeszły czwartek ) a w piątek mieli szlifować, i przez weekend skonczyć. I co już w piątek sie nie pojawili, w sobotę również, dziś oczywiście też nie, a telefony co........wyłączone, no bo jakby to inaczej. Więc jak sama widzisz, wciąż jestem nie wprowadzona. No i jeszcze jedna nieciekawa wiadomość. Porobiłam parę fotek, ale co z tego jak komp nie czyta mi aparatu. Prawdopodobnie kabelek jest uszkodzony Ech.......do doopy z tym wszystkim..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.08.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 No i kto by pomyślał, że Kasia i Monia są takie skore do torturowania. Przecież to chodzące łagodności akurat ... Edytko może ja wpadne i Ci wykończę ten dom.... co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.08.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 No i kto by pomyślał, że Kasia i Monia są takie skore do torturowania. Przecież to chodzące łagodności akurat ... Edytko może ja wpadne i Ci wykończę ten dom.... co???? Jakbyś była tak miła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.08.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 No i kto by pomyślał, że Kasia i Monia są takie skore do torturowania. Przecież to chodzące łagodności akurat ... Edytko może ja wpadne i Ci wykończę ten dom.... co???? Jakbyś była tak miła..... lubię torturować, ale miła też jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.08.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 No i kto by pomyślał, że Kasia i Monia są takie skore do torturowania. Przecież to chodzące łagodności akurat ... Edytko może ja wpadne i Ci wykończę ten dom.... co???? Jakbyś była tak miła..... lubię torturować, ale miła też jestem... To znaczy, że jesteśmy umówione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.08.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 o jaka kurtuacja kwitnie, no prosze.Czesc Edyśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.08.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Doberek wpadłam zobaczyć co słychać bo u nas to znaczy nad morzem paaaadaa buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts