efilo 27.08.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Edyś ale macie przeboje To dopiero przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.08.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Edyś Widzę, że już się pogodziliście z ich bezczelnością i wzieliście sprawy w swoje ręce. Ukłony do Was kieruję i szacunek składam Trzymam kciukasy mocno i pozdrawiam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.08.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hej Edyś! Dwa dni temu do Ciebie machałam, ale byłam jak ten struś pędziwiatr, to nie krzyknęłam, że jestem... A z tymi malarzami, to trzeba było dać mi znać, bo jeden z moich malarzy mieszka rzut beretem od Ciebie. No i nie wiem czy pocieszę Was czy nie, ale mój Księciunio, ma to samo ze ścięgnem, w tej samej ręce, tyle że ma jeszcze naderwane... i teraz dopiero docenił automat... Buziak wielki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUlka 28.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Hej Edmar Ale macie przeboje, nie zazdroszczę - trochę tych metrów do malowania jest tak sie zastanawiam co wyście za kolory wybrali, że malarze zwiali U nas są postępy - takie w końcu widoczne http://img39.imageshack.us/img39/6836/20090827618.jpg Dzisiaj odbieramy łuk od wolego oka aż mnie w dołku ściska czy wszystko będze ok ... no nic, powodzenia w dalszych pracach życzę i szybkiego powrotu zdrowia dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Edyś ale macie przeboje To dopiero przed nami Efi, daj spokój, nie możesz zakładać, że u Ciebie będzie podobnie. Tfu...tfu... na psa urok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.08.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 jak na razie to jeśli chodzi o przeboje to idę ramie w ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Edyś Widzę, że już się pogodziliście z ich bezczelnością i wzieliście sprawy w swoje ręce. Ukłony do Was kieruję i szacunek składam Trzymam kciukasy mocno i pozdrawiam mocno To są łajzy, patałachy, gnioty.....i nie wiem co tam jeszcze.... Samo malowanie okazało się nie aż taką wielką filozofią, trochę roboty przysporzyły nam wszelkie poprawki i buble moich szanownych fachowów. Ale juz naprawdę jesteśmy bliżej niż dalej. Dzięki za kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Hej Edyś! Dwa dni temu do Ciebie machałam, ale byłam jak ten struś pędziwiatr, to nie krzyknęłam, że jestem... A z tymi malarzami, to trzeba było dać mi znać, bo jeden z moich malarzy mieszka rzut beretem od Ciebie. No i nie wiem czy pocieszę Was czy nie, ale mój Księciunio, ma to samo ze ścięgnem, w tej samej ręce, tyle że ma jeszcze naderwane... i teraz dopiero docenił automat... Buziak wielki! Rasia no jak bony dydy, to się nie godzi. Być pod moim nosem i nie wpaść. Ale zaraz...zaraz...nie mów, że machałaś do mnie dosłownie i Cię nie zauważyłam? Aczkolwiek jest to możliwe, bo ja ponoć do ślepych należę. Nawet mi do głowy nie przyszło, by pytać u Ciebie o malarza. Ale wiesz co, jak możesz to podaj mi na pw namiary na niego, gdyż moja przyjaciólka będzie potrzebowska w tej sprawie, więc jak jest godny polecenia to jej podsunę gościa. A Księciunio tez się za malowanie złapał. Naprawdę współczuje im obu, bo to nie lada ból. Pitulaj go teraz mocno. Buźka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Muleczko, domek pięknie rośnie. Bardzo się cieszę. Pierwszy raz mogę zobaczyć Twoja dziełkę. Jest ogromniasta, nie ma co. Bynajmniej tak na zdjęciu wygląda. Jeśli chodzi o kolor, to są zaledwie całe trzy ściany w innym kolorze, a reszta w jaśminie, więc wydaje mi się, że nie kolory ich wystraszyły, tylko zdawali sobie sprawę jakie partactwo uskutecznili przy wykończeniówce i wiedzieli czym to pachnie. Jak tylko łuczek juz bedziesz miała na swoim miejscu, to pokaż koniecznie, bo sama jestem ciekawa jak to wyjdzie. I nie martw się, na pewno będzie wszystko super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 jak na razie to jeśli chodzi o przeboje to idę ramie w ramie No nie mów. Nic mi o tym nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.08.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no wiesz. panowie powinni byli skończyć w lipcu a jak na razie to nawet sufitów nie mam. a gdzie tam do malowania i kaflowania. a u nas jest tego trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no wiesz. panowie powinni byli skończyć w lipcu a jak na razie to nawet sufitów nie mam. a gdzie tam do malowania i kaflowania. a u nas jest tego trochę. No tak. Robota sie opóźnia, ale chyba zrobiona jest poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.08.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 nie, ale facet sam widzi że jego pracownicy spieprzyli i poprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.08.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 nie, ale facet sam widzi że jego pracownicy spieprzyli i poprawia. Dobre i tyle. Bo mój spieprzył i zwiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.08.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 czeeeeee Edyś, chciałam nadrobić duuuuuuuuuuuuuuuuuuuże nieobecności u Ciebie ale poddałam się mam nadzieję że znajdę czas żeby być na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 zuz aktualnie to nie będzie aż tak trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 nie, ale facet sam widzi że jego pracownicy spieprzyli i poprawia. noooo to już sukcessss - bo często jest tak, że właściciel kompletnie nic nie widzi Witanko Edyś co słuchać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.09.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 zuz aktualnie to nie będzie aż tak trudne Jaka dowciapna no... Nituś, co słychać....... jak to sie mówi stara bida. Prace posuwają się małymi kroczkami, bo ciągle napotykamy na milusie niespodzianki A wszystko się w czasie przedłuża, bo tylko właściwie w weekendy mamay czas, aby cos porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Edyś ważne że światełko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.09.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 zuz aktualnie to nie będzie aż tak trudne Jaka dowciapna no... Nituś, co słychać....... jak to sie mówi stara bida. Prace posuwają się małymi kroczkami, bo ciągle napotykamy na milusie niespodzianki A wszystko się w czasie przedłuża, bo tylko właściwie w weekendy mamay czas, aby cos porobić. Ty kobieto nie marudź.... Ty kiedyś zajedź do mnie i Ci przejdzie jak ręką odjął Ty przynajmniej masz piękny kamień na kominku który mi spac nie daje i tylko kombinuje gdzie ja bym go sobie dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts