GLAMOURMUM 14.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/32365720_walentynkowe-misie.jpg dużo, dużo MIŁOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Efilko dzięki za plamkę aczkolwiek mam nadzieję nie nacieszyć sie zbyt długo jej widokiem. Choć nie powiem, też mi podpasowała ta czerwień. A tapetę przemilczę. Malutka witam u siebie i dziękuję w imieniu Wdzięcznego. Okna i drzwi zamantowane były juz po tynkach i wylewkach. Bałabym się zrobić inaczej, szczególnie z drewnianymi oknami. Podłoga jest bardzo atrakcyjna (jak to Merbau zresztą), ale musze przyznać, że nie jest tak twardy jak mnie zapewniano. Lea** bardzo miło czyta takie słowa. Bardzo dziękuję. I zapraszam częściej. Glamciu spóxnione podziękowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 cze Edyś alez masz już pięknie a mała zmiana koloru sofy na prawde daje duży efekt Edyś napiszesz mi raz jeszcze skąd macie ten kamień co jest na kominku... miałam zapisane, ale nie pamietam, gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Nituś kopę lat.... Dziękować za miłe słówko. A kamień mam stąd http://www.bwwisniewscy.pl/content/view/14/6/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam!! bardzo podobają mi sie krzesła i chciała bym takie do siebie- można wiedzieć gdzie kupione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam!! bardzo podobają mi sie krzesła i chciała bym takie do siebie- można wiedzieć gdzie kupione?? Witaj Inka. Krzesła pochodzą z Ikea, a nazywaja się NILS. Niestety z tego co sie orientuję nie ma już w sprzedaży takiego pokrycia. Ale są inne równie ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Hej! Jak fajnie, że wróciłaś! Już nie znikaj tak proszę... Czy możesz mi na pw wysłać swójnrkom, bo zmieniłam telefon i mi go wcięło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Hej! Jak fajnie, że wróciłaś! Już nie znikaj tak proszę... Czy możesz mi na pw wysłać swójnrkom, bo zmieniłam telefon i mi go wcięło... Złośliwość przedmiotów martwych. Lecę na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Hej! Jak fajnie, że wróciłaś! Już nie znikaj tak proszę... Czy możesz mi na pw wysłać swójnrkom, bo zmieniłam telefon i mi go wcięło... Złośliwość przedmiotów martwych. Lecę na pw. Dzięki... A teraz opowiadaj co słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dzięki... A teraz opowiadaj co słychac? Oprócz tego, że mam dość tego białego gówna i że juz nigdy w życiu nie powiem aby na święta popadał śnieżek to nic ciekawego nie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dzięki... A teraz opowiadaj co słychac? Oprócz tego, że mam dość tego białego gówna i że juz nigdy w życiu nie powiem aby na święta popadał śnieżek to nic ciekawego nie słychać. To znaczy, że wszystko w porządeczku... To mnie cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dzięki... A teraz opowiadaj co słychac? Oprócz tego, że mam dość tego białego gówna i że juz nigdy w życiu nie powiem aby na święta popadał śnieżek to nic ciekawego nie słychać. To znaczy, że wszystko w porządeczku... To mnie cieszy... Tak jest I mnie też cieszy. W końcu stara bida lepsza niż nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.02.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ooooo , kto to się odkopał spod tony śniegu Zawsze jak do siebie skręcam , to z zazdroścą popatruję,że juz jesteście tacy zamieszkani Fajosko wyglada z czerwoną kanapą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dobroś wypatrywałam w różnych wątkach twojego jestestwa, ale nie napotkałam i myślałam, że nie bywasz na fm. A tu proszę jaka niespodzianka. Skręć kiedyś w lewo zamiast w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A bo wątki pokasowałam , mało sie udzielam , ale podczytuję , jak znajdę chwilę między budowaniem a kołowrotem codziennym Skręcę kiedyś , ale Ty byś się mogła zapędzić trochę w prawo - choc teraz to za każdym razem jak przejeżdżam , to się zastanawiam czy się zakopię czy nie.Już jeżdżę z łopatą w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 To zupełnie jak ja, trochę podczytuję, a mało się udzielam. Dobroś często myślę o twojej budowie. Ale z premedytacją odkładam w czasie wizytę, aby móc jeszcze więcej zobaczyć. Ale teraz faktycznie chyba nie miałabym odwagi zapuścić sie w te okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 To zupełnie jak ja, trochę podczytuję, a mało się udzielam. Dobroś często myślę o twojej budowie. Ale z premedytacją odkładam w czasie wizytę, aby móc jeszcze więcej zobaczyć. Ale teraz faktycznie chyba nie miałabym odwagi zapuścić sie w te okolice. Eee ja tam byłam i nawet bardzo się nie zakopałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 To zupełnie jak ja, trochę podczytuję, a mało się udzielam. Dobroś często myślę o twojej budowie. Ale z premedytacją odkładam w czasie wizytę, aby móc jeszcze więcej zobaczyć. Ale teraz faktycznie chyba nie miałabym odwagi zapuścić sie w te okolice. Eee ja tam byłam i nawet bardzo się nie zakopałam... No nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.02.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ja byłam wczoraj odśnieżać. I odśnieżyłam tak,że się brama otwiera i mozna pod same drzwi wejściowe podjechać i się nie zakopałam nigdzie. Za to dzisiaj jak się wkopałam w miejsce parkingowe pod przedszkolem małej to 20 minut szarpałam się z saperką - składaną niestety.Saperka kilkakrotnie złożyła się w boju i poraniła mi rękę.Spod przedszkola pojechałam od razu do casto i nabyłam porządną , nieskładaną łopatę.I niech mi teraz śnieg podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.02.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 To zupełnie jak ja, trochę podczytuję, a mało się udzielam. Dobroś często myślę o twojej budowie. Ale z premedytacją odkładam w czasie wizytę, aby móc jeszcze więcej zobaczyć. Ale teraz faktycznie chyba nie miałabym odwagi zapuścić sie w te okolice. Chałupa stoi , w środku ciepło , za nami k-g przed nami glazurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts