Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Efilko dzięki za plamkę :) aczkolwiek mam nadzieję nie nacieszyć sie zbyt długo jej widokiem. 8) Choć nie powiem, też mi podpasowała ta czerwień.

A tapetę przemilczę. :x :wink:

Malutka witam u siebie i dziękuję w imieniu Wdzięcznego.

Okna i drzwi zamantowane były juz po tynkach i wylewkach. Bałabym się zrobić inaczej, szczególnie z drewnianymi oknami.

Podłoga jest bardzo atrakcyjna (jak to Merbau zresztą), ale musze przyznać, że nie jest tak twardy jak mnie zapewniano. :-?

Lea** bardzo miło czyta takie słowa. Bardzo dziękuję. :) I zapraszam częściej.

Glamciu spóxnione podziękowania. :oops:

Hej! Jak fajnie, że wróciłaś! 8) :D :D Już nie znikaj tak proszę... 8) :(

Czy możesz mi na pw wysłać swójnrkom, bo zmieniłam telefon i mi go wcięło... :-?

Złośliwość przedmiotów martwych. :lol:

Lecę na pw. :)

Dzięki... 8)

A teraz opowiadaj co słychac? :roll: 8)

Dzięki... 8)

Oprócz tego, że mam dość tego białego gówna i że juz nigdy w życiu nie powiem aby na święta popadał śnieżek :evil: :lol: to nic ciekawego nie słychać. 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To znaczy, że wszystko w porządeczku... :wink: :D To mnie cieszy... :D

Dzięki... 8)

Oprócz tego, że mam dość tego białego gówna i że juz nigdy w życiu nie powiem aby na święta popadał śnieżek :evil: :lol: to nic ciekawego nie słychać. 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To znaczy, że wszystko w porządeczku... :wink: :D To mnie cieszy... :D

Tak jest :lol: I mnie też cieszy. W końcu stara bida lepsza niż nowa. :roll: :lol:

A bo wątki pokasowałam , mało sie udzielam , ale podczytuję , jak znajdę chwilę między budowaniem a kołowrotem codziennym :)

Skręcę kiedyś , ale Ty byś się mogła zapędzić trochę w prawo - choc teraz to za każdym razem jak przejeżdżam , to się zastanawiam czy się zakopię czy nie.Już jeżdżę z łopatą w bagażniku :)

To zupełnie jak ja, trochę podczytuję, a mało się udzielam.

Dobroś często myślę o twojej budowie. Ale z premedytacją odkładam w czasie wizytę, aby móc jeszcze więcej zobaczyć. Ale teraz faktycznie chyba nie miałabym odwagi zapuścić sie w te okolice. :roll:

Eee ja tam byłam i nawet bardzo się nie zakopałam... :wink: :lol:

Dobroś często myślę o twojej budowie. Ale z premedytacją odkładam w czasie wizytę, aby móc jeszcze więcej zobaczyć. Ale teraz faktycznie chyba nie miałabym odwagi zapuścić sie w te okolice. :roll:

Eee ja tam byłam i nawet bardzo się nie zakopałam... :wink: :lol:

No nie mogę :lol: :lol: :lol:

Ja byłam wczoraj odśnieżać. I odśnieżyłam tak,że się brama otwiera i mozna pod same drzwi wejściowe podjechać i się nie zakopałam nigdzie.

Za to dzisiaj jak się wkopałam w miejsce parkingowe pod przedszkolem małej to 20 minut szarpałam się z saperką - składaną niestety.Saperka kilkakrotnie złożyła się w boju i poraniła mi rękę.Spod przedszkola pojechałam od razu do casto i nabyłam porządną , nieskładaną łopatę.I niech mi teraz śnieg podskoczy :wink:

Chałupa stoi , w środku ciepło , za nami k-g przed nami glazurnik :)