bobowa budowniczowa 15.01.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Edmar na imprezkę proponuję piwko + kurczaki z rożna + jednorazowe talerze + wyśmienity humor Może też być np. pizza + alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.01.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Edmar na imprezkę proponuję piwko + kurczaki z rożna + jednorazowe talerze + wyśmienity humor Może też być np. pizza + alkohol Niezłe pomysły. Ale czy ta impra ma się odbyć na podwórzu? Bo jeśli tak to męża do nich podeślę niech on z nimi rajcuje, bo ja nawet 5 min. na tym chłodzie nie wystoję. Straszny ze mnie ciepłolubny człowieczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.01.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Myślę, że za rogiem w holu też można postawić jakich turystyczny stoliczek a jak alkohol będzie na rozgrzewkę to nie zmarzniecie No chyba, że zaprosisz ich do swojego obecnego domku, ale moim zdaniem impreza straci swój temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.01.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No chyba, że zaprosisz ich do swojego obecnego domku, ale moim zdaniem impreza straci swój temat Sześciu chłopa + mój rodzony o nie, nigdy w życiu. Towarzystwo tak by mi się rozchochociło, że końca tej imprezki bym się nie doczekała. A poza tym ja jedna, a ich siedmiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.01.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No chyba, że zaprosisz ich do swojego obecnego domku, ale moim zdaniem impreza straci swój temat Sześciu chłopa + mój rodzony o nie, nigdy w życiu. Towarzystwo tak by mi się rozchochociło, że końca tej imprezki bym się nie doczekała. A poza tym ja jedna, a ich siedmiu... To raczej nie jest dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 16.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witaj Edytko Dawno tu nie zaglądałam , a tu już dom w całej okazałości. Edytko serdecznie gratuluję postępów budowlanych i znalezienia tak prężnej i porządnej ekipy. Jak tak dalej pójdzie to w wakacje już będziesz mogła wprowadzić się do nowego domku. Tym bardziej, że pogoda zapowiada się bardzo obiecująco. Tylko się budować. Podaję link do prognozy pogody - moim zdaniem bardzo optymistycznej dla budujących http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocco_29 16.01.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Oglądałem kiedyś taki film "Siedmiu krasnoludków i sierotka Marysia" - dobry był, nikt nie narzekał A co do wiechy to musowo na budowie, pora roku nie ma znaczenia - też robiłem w styczniu, extra było!! Przeciez nie będą siedzieli na deszczu i o suchych gardłach. Założę się ze budowlańcy nie będą mieli nic przeciwko!! Więcej - łeb sobie dam ściąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.01.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No, ja też kiedyś oglądałam ten film i to niemiecką przeróbkę, faktycznie wszyscy byli zadowoleni, a szczególnie krasnoludki. rocco a Ty jakie żarełko podałeś swojej brygadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocco_29 16.01.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Zwykły grill (szaszłyki, kaszanka, kiełbaska, skjrzydełka, karkówka, boczek itp) - najprostsze imprezki są najlepsze. Poza tym moja ciemiężycielka zrobiła jakies przystawki - no i wódeczki oporowo oczywiście było. Za zimno na piwko. Oni tam nie przyjdą przecież żeby się najeść. Uwierz mi że grill zima też jest suuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Edmarciu nie powiedziałam, że na pewno nie będzie wdzięczniaka, ale jeśli uda nam się kupić ziemię z domem do remontu, to po prostu nie będzie nam się opłacało budować nowego domu. Ale to nic pewnego!!! Kibicuję Ci nadal wiernie i trzymam kciuki za powodzenie Zdjęcia też sobie zgrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.01.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Właśnie wczoraj dowiedziałam się, że w sobotę czeka mnie imprezka z powody mojej wiechy. Postanowiłam upichcić bigos, nasmażyć kotletów schabowych lub z piersi kurczaka i jeszcze upiec białej kiełbaski z cebulką. Do tego jakiegoś alkoholizma i niech się chłopaki bawią. Aha, zapomniałabym... mam już wymurowane wszystkie cztery kominy. Dostojnie się prezentują. Zdjęcia coming soon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 17.01.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Edytko , Gratuluję domek pięknie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 To pozdrów swoich chłopaków!!! Dobrze się spisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.01.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 To pozdrów swoich chłopaków!!! Dobrze się spisali Ależ oczywiście. Choć już kilkakrotnie wspomniałam im, iż są chwaleni przez zacnych forumowiczów. Widać było, że są mile zaskoczeni, a jednocześnie z lekka połechtani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.01.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Edmar gratuluję kominów i życzę udanej imprezki, żeby chłopaki nie zmarzły to trzeba dać im czegoś na rozgrzewkę A'propos fajnie wymyśliłaś menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 20.01.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Brawo Edytko, widze że już zaawansowane stany robót! super!! Ciekawa jestem jak udała się imprezka Plany co do przeprowadzki mamy bardzo podobne, ciekawe czy się wyrobimy tylko czekam aż pogoda się poprawi, wtedy jeśli oczywiście wyrazicie chęć wpadniemy z wizytą chociaż Wy pewnie pierwsi bedziecie mieć okazje,bo jak wstawią okna to dopiero imprezke będzie można zrobić Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.01.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ciekawa jestem jak udała się imprezka BAAAARDZO!!! Przygotowałam do jedzonka to co wcześniej zaplanowałam, a mój małż zatroszczył się o odpowiednie procenty. I choć zaczęło dość mocno padać, to aura nie była w stanie zakłócić nam dobrej zabawy. Wstawiliśmy stól do przyszłego salonu i zaliczyliśmy w ten sposób pierwszą imprezkę na nowym domu. Dziś wieczorem postaram się wstawić kilka obiecanych fotek kominów. aguś możecie wpadać kiedy tylko chcecie. Faktycznie, poczekajmy tylko na troszkę lepszą pogodę i wtedy będziemy mogli się odwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witaj Edmar bardzo się cieszę, że imprezka Wam się udała Ciekawe kiedy moja będzie ? Czekam na fotki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.01.2008 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ciekawe kiedy moja będzie ? Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak szybko. Czas tak prędko leci, że zanim sie obejrzysz a będziesz świętować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 dZIEŃ DOBRY Wszyscy już tu są to i mnie przywlekło Edmar ide czytać o Twojej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts