Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

Monia wielkie dzięki za wycenę okien. Teraz przynajmniej będę miała jakieś porównanie. Ale zmartwiłaś mnie tym, że Urzędowski nie robi takich okien jak my mamy. :( Nie miałam o tym pojęcia. A co masz na myśli piszą, że mają nieciekawe rozwiązanie? :roll:

Proponują tzw, "ślemie", czyli nieruchomą część okna u góry. Ale to ślemię musi mieć minimum 55 cm. wysokości. Takie jakby oddzielne okienko na górze drzwi balkonowych, które chyba się nie otwiera. Ma szerokość np. 180 a wys. min. 55 cm. Może być przedzielone pionowo szprosem.

W związku z tym otwierające się drzwi balkonowe mają wysokość 200 cm.

Nam to się nie bardzo podoba, ale jak to ze wszystkim bywa to kwestia gustu. Może gdybym zobaczyło to u kogoś na żywo to inaczej bym mówiła, ale jak na razie ta wersja odpada :(

pozdrawiam

Monika

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję za milusie słówka. :D

Brazunia coś mało Cię u mnie. Czyżbyś wyleczyła się już z Wdzięczniaka? :roll: :(

Nie wyleczyłam się, nadal cierpię na wdzięczną przypadłość :D Zaglądam cały czas!!! Z powodu zmiany planów życiowych nie wiem, co kupimy i ... czy będziemy mogli budowac M07 :( Ale podglądam, zdjęcia Twojego zgrywam na dysk - ooops ... i mam nadzieję na budowę Wdzięczniaka :D

A za Twojego trzymam kciuki mocno zaciśnięte!!!

A przy okazji - może byś tak więcej zdjęć robiła ... :oops:

Edyyyyytaaaaaa!!!! Gdzie jesteś?????!!!!!! Smutno tu bez Ciebie :roll: :( :cry:

no a teraz powiedz czy blacha już wybrana??? i odezwij się :lol:

cicho - nie krzycz bo się obudzi :lol:

No... Romku...a skąd Ty wiesz że Edytka śpi :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :o i że może się obudzić :wink: :wink: :wink: :wink: :lol:

to sa jakieś insynuacje :wink:

No...zgadzam się :lol: