Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

Anu nie wiem czy siądę do kompa.

Strasznie mnie łamie w kościach i chyba przyjdę do domu i się położe.

Jakby mnie nie było to juz teraz chciałem Ci życzyć żeby wszystko przebiegło pomyślnie. Żebyś jak najszybciej wróciła cała i zdrowa do nas bo bez Ciebie to forum nie jest takie samo jak z Tobą :D

Ogromne buziaki

Będę trzymał kciuki w środę

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Anu nie wiem czy siądę do kompa.

Strasznie mnie łamie w kościach i chyba przyjdę do domu i się położe.

Jakby mnie nie było to juz teraz chciałem Ci życzyć żeby wszystko przebiegło pomyślnie. Żebyś jak najszybciej wróciła cała i zdrowa do nas bo bez Ciebie to forum nie jest takie samo jak z Tobą :D

Ogromne buziaki

Będę trzymał kciuki w środę

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Dzięki wielkie :lol:

Ale po drodze prosze wstąpić do apteki, aha i jeszcze tak: 2 pomarańcza, 1 grejfrut, 2 cytryny, wycisnąć z nich sok, dodać 3 łyżki miodu, podgrzać, żeby było takie ciepłe jak możesz wypić i ...pod kołdrę. Siódme poty będą się z Ciebie lały... i tak ma być. A jutro na pewno już będzie lepiej :lol: :lol:

To jasny gwint :evil: nie wiem czemu :( Ja siebie widzę :lol:

No to może jeszcze raz spróbujesz :roll:

Wkleiłam jeszcze raz. Czy teraz widać?

Widać!!! Hura!!!! :lol:

Ale fajna z Ciebie babka, i w ogóle nie wyglądasz na matkę swoich kobietek, raczej jak ich siostra ...i to jest szczera moja opinia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale fajna z Ciebie babka, i w ogóle nie wyglądasz na matkę swoich kobietek, raczej jak ich siostra ...i to jest szczera moja opinia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops:

Coś w tym jednak musi być, bo nie tylko Twoja jest taka opinia. Jest tylko jeden mały minusik takiego wyglądu. Co niektórzy traktują mnie jak siusiarę, bo czują się chyba jakby rozmawiali z małolatą. :x :wink:

:oops: :oops: :oops:

Coś w tym jednak musi być, bo nie tylko Twoja jest taka opinia. Jest tylko jeden mały minusik takiego wyglądu. Co niektórzy traktują mnie jak siusiarę, bo czują się chyba jakby rozmawiali z małolatą. :x :wink:

E tam... nie przejmuj się tymi, którzy Cię traktują jak małolatę...w końcu najważniejsza jest wiedza, doświadczenie i mądrość życiowa, której Tobie nie brakuje :lol: :lol: :lol: :lol:

i na pewno jak Ci ludzie porozmawiaja z Tobą to wtedy nabierają szacunku do Ciebie :D :D :D :D

i na pewno jak Ci ludzie porozmawiaja z Tobą to wtedy nabierają szacunku do Ciebie :D :D :D :D

To prawda. :D Wszystkich ludzi traktuję jednakowo bez wyjątku, czy to sprzątaczka, czy pan dyrektor. I chyba mnie trochę lubią. :oops: :oops: :lol:

javascript:emoticon('8)')

javascript:emoticon('8)')

I to jest klucz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A ja też Ciebie lubię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak mi się z Tobą fajnie rozmawia 8) 8) 8) 8) 8)

Wiesz co ... i to jest ciekawe, że tak sobie swobodnie rozmawiamy, bo ja to już w takim wieku jestem, że nie chce mi się nawiązywać nowych znajomości :roll: :roll: Mam już swoje grono przyjaciół i znajomych :lol:

A tu proszę jaka miła niespodzianka :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ciekawe czy będziemy się kiedyś mogły spotkać????? :roll: 8) :D

I znów mamy coś ze sobą wspólnego. :D Ja też mam ścisłe grono przyjaciół i nie mam parcia na dalsze znajomości. :roll: W sumie jestem nieufna do ludzi i inni odbieraja mnie jako osobę bardzo niedostępną. Ale to jest tylko takie pierwsze wrażenie, dopóki mnie bliżej nie poznają.

Spotkanie jest zawsze możliwe, wystarczy się tylko dobrze zorganizować. :D

Edytko , bardzo mi z Tobą miło jednak muszę już sie położyć :roll: Tak więc życze Ci przyjemności na najbliższe dni, postępów na budowie, wspaniałej pogody i dobrego humoru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odezwę się jak tylko wrócę do domku :lol: :lol:

Pa pa 8)

PS. Aha Romek leży dzisiaj chory i nie ma go teraz, to jak go spotkasz to pozdrów go ode mnie :lol:

Edytko , bardzo mi z Tobą miło jednak muszę już sie położyć :roll: Tak więc życze Ci przyjemności na najbliższe dni, postępów na budowie, wspaniałej pogody i dobrego humoru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odezwę się jak tylko wrócę do domku :lol: :lol:

Pa pa 8)

PS. Aha Romek leży dzisiaj chory i nie ma go teraz, to jak go spotkasz to pozdrów go ode mnie :lol:

Spokojnej nocy Ci życzę i pogody ducha.

Wracaj do nas szybko.

Romka pozdrowię.