Rom 18.02.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Anu nie wiem czy siądę do kompa. Strasznie mnie łamie w kościach i chyba przyjdę do domu i się położe. Jakby mnie nie było to juz teraz chciałem Ci życzyć żeby wszystko przebiegło pomyślnie. Żebyś jak najszybciej wróciła cała i zdrowa do nas bo bez Ciebie to forum nie jest takie samo jak z Tobą Ogromne buziaki Będę trzymał kciuki w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Anu nie wiem czy siądę do kompa. Strasznie mnie łamie w kościach i chyba przyjdę do domu i się położe. Jakby mnie nie było to juz teraz chciałem Ci życzyć żeby wszystko przebiegło pomyślnie. Żebyś jak najszybciej wróciła cała i zdrowa do nas bo bez Ciebie to forum nie jest takie samo jak z Tobą Ogromne buziaki Będę trzymał kciuki w środę Dzięki wielkie Ale po drodze prosze wstąpić do apteki, aha i jeszcze tak: 2 pomarańcza, 1 grejfrut, 2 cytryny, wycisnąć z nich sok, dodać 3 łyżki miodu, podgrzać, żeby było takie ciepłe jak możesz wypić i ...pod kołdrę. Siódme poty będą się z Ciebie lały... i tak ma być. A jutro na pewno już będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 UWAGA UJAWNIAM SIĘ BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH http://images28.fotosik.pl/161/c9961772c6dd4039med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 UWAGA UJAWNIAM SIĘ BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH http://images33.fotosik.pl/148/58d71514e19b4487med.jpg Nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 To jasny gwint nie wiem czemu Ja siebie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 To jasny gwint nie wiem czemu Ja siebie widzę No to może jeszcze raz spróbujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 To jasny gwint nie wiem czemu Ja siebie widzę No to może jeszcze raz spróbujesz Wkleiłam jeszcze raz. Czy teraz widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 To jasny gwint nie wiem czemu Ja siebie widzę No to może jeszcze raz spróbujesz Wkleiłam jeszcze raz. Czy teraz widać? Widać!!! Hura!!!! Ale fajna z Ciebie babka, i w ogóle nie wyglądasz na matkę swoich kobietek, raczej jak ich siostra ...i to jest szczera moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Widać!!! Hura!!!! Ale fajna z Ciebie babka, i w ogóle nie wyglądasz na matkę swoich kobietek, raczej jak ich siostra ...i to jest szczera moja opinia Coś w tym jednak musi być, bo nie tylko Twoja jest taka opinia. Jest tylko jeden mały minusik takiego wyglądu. Co niektórzy traktują mnie jak siusiarę, bo czują się chyba jakby rozmawiali z małolatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Widać!!! Hura!!!! Ale fajna z Ciebie babka, i w ogóle nie wyglądasz na matkę swoich kobietek, raczej jak ich siostra ...i to jest szczera moja opinia Coś w tym jednak musi być, bo nie tylko Twoja jest taka opinia. Jest tylko jeden mały minusik takiego wyglądu. Co niektórzy traktują mnie jak siusiarę, bo czują się chyba jakby rozmawiali z małolatą. E tam... nie przejmuj się tymi, którzy Cię traktują jak małolatę...w końcu najważniejsza jest wiedza, doświadczenie i mądrość życiowa, której Tobie nie brakuje i na pewno jak Ci ludzie porozmawiaja z Tobą to wtedy nabierają szacunku do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 i na pewno jak Ci ludzie porozmawiaja z Tobą to wtedy nabierają szacunku do Ciebie To prawda. Wszystkich ludzi traktuję jednakowo bez wyjątku, czy to sprzątaczka, czy pan dyrektor. I chyba mnie trochę lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 i na pewno jak Ci ludzie porozmawiaja z Tobą to wtedy nabierają szacunku do Ciebie To prawda. Wszystkich ludzi traktuję jednakowo bez wyjątku, czy to sprzątaczka, czy pan dyrektor. I chyba mnie trochę lubią. javascript:emoticon('') javascript:emoticon('') I to jest klucz A ja też Ciebie lubię tak mi się z Tobą fajnie rozmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A ja też Ciebie lubię tak mi się z Tobą fajnie rozmawia A Ciebie także baaaardzo lubię Czuję, że rozumiemy się w pół słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A ja też Ciebie lubię tak mi się z Tobą fajnie rozmawia A Ciebie także baaaardzo lubię Czuję, że rozumiemy się w pół słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Wiesz co ... i to jest ciekawe, że tak sobie swobodnie rozmawiamy, bo ja to już w takim wieku jestem, że nie chce mi się nawiązywać nowych znajomości Mam już swoje grono przyjaciół i znajomych A tu proszę jaka miła niespodzianka Ciekawe czy będziemy się kiedyś mogły spotkać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 I znów mamy coś ze sobą wspólnego. Ja też mam ścisłe grono przyjaciół i nie mam parcia na dalsze znajomości. W sumie jestem nieufna do ludzi i inni odbieraja mnie jako osobę bardzo niedostępną. Ale to jest tylko takie pierwsze wrażenie, dopóki mnie bliżej nie poznają. Spotkanie jest zawsze możliwe, wystarczy się tylko dobrze zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Edytko , bardzo mi z Tobą miło jednak muszę już sie położyć Tak więc życze Ci przyjemności na najbliższe dni, postępów na budowie, wspaniałej pogody i dobrego humoru Odezwę się jak tylko wrócę do domku Pa pa PS. Aha Romek leży dzisiaj chory i nie ma go teraz, to jak go spotkasz to pozdrów go ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Edytko , bardzo mi z Tobą miło jednak muszę już sie położyć Tak więc życze Ci przyjemności na najbliższe dni, postępów na budowie, wspaniałej pogody i dobrego humoru Odezwę się jak tylko wrócę do domku Pa pa PS. Aha Romek leży dzisiaj chory i nie ma go teraz, to jak go spotkasz to pozdrów go ode mnie Spokojnej nocy Ci życzę i pogody ducha. Wracaj do nas szybko. Romka pozdrowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.02.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Cześc Edytko co u Ciebie? Jak budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Edytko nie widzę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts