braza 22.02.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Cześć!!!! Edysiu, jesteś po prostu piękną kobietą - pamiętaj, że mówi to kobieta A co z domeczkiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.02.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Cześć!!!! Edysiu, jesteś po prostu piękną kobietą - pamiętaj, że mówi to kobieta A w domku jutro elektryk kończy układać sieć pajęczyn przewodów elektrycznych Potwornie tego dużo i chyba na początku z instrukcją obsługi będę chodziła. Zaraz po nim wchodzi pan od alarmu i hydraulik. A gdzieś pomiędzy nimi dekarze będą kłaść blaszkę. Czyli po troszku się kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.02.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Cześć!!!! Edysiu, jesteś po prostu piękną kobietą - pamiętaj, że mówi to kobieta A w domku jutro elektryk kończy układać sieć pajęczyn przewodów elektrycznych Potwornie tego dużo i chyba na początku z instrukcją obsługi będę chodziła. Zaraz po nim wchodzi pan od alarmu i hydraulik. A gdzieś pomiędzy nimi dekarze będą kłaść blaszkę. Czyli po troszku się kręci. Ładnie mi troszkę Ty się Edytko dobrze zbieraj za zamiawianie kafli i kanap bo może czasami czas oczekiwania będzie dłuższy niż wykańczania Twojego domku (czego Ci oczywiście nie życzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Bobowa ma rację!!!!! A ja mam już parę koncepcji wnętrzarskich dla Wdzięczniaka - chętnie udostępnię!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.02.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajoch 25.02.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Cześć wszystkim Wdzięczniakom !!!Zamieszczam kilka nowych fotek z budowy.Prace trwają, niedługo wchodzi elektryk, potem hydraulik itp.Najgorsze, że teraz dopiero kasa ulatnia się jak kamfora.Pozdrawiam wszystkich i proszę, pokazujcie swoje dokonania w budowie Wdzięcznego.gajochhttp://www.picasaweb.google.pl/gajoch57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanaga 25.02.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Patrząc na załączone przez Was zdjęcia stwierdzam, że Wdzięczny podoba mi się coraz bardziej. Mam pytanie jak określacie nasłonecznienie i ogólnie ilość światła na piętrze? Czy te okna nie są za małe i należałoby wstawić większe? Określcie czy nie jest zbyt ciemno. Dziękuję z góry za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.02.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Bobowa ma rację!!!!! A ja mam już parę koncepcji wnętrzarskich dla Wdzięczniaka - chętnie udostępnię!!!!! A ja chętnie popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.02.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Gajoch jestem pod wrażeniem Twojego Wdzięczniaka. Kiedy są już okna i dachówka, to domek coraz lepiej się prezentuje. Fotki być może troszkę przekłamują kolory, ale z tego co widać będe miała zbliżony kolor dachu do Twojego. I muszę przyznać, że bardzo mi się podoba. Lanaga u mnie akurat nie ma jeszcze wstawionych okien poddaszowych, ale ja nie obawiam się małego nasłonecznienia, bo u mnie słońce operuje przez większość dnia. A w projekcie proponują naprawdę duże okna, więc mi wydaje się, że wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanaga 25.02.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Bardzo dziękuję za informacje o oknach. Mam jeszcze wątpliwości co do wysokości ścianki kolankowej na poddaszu. Czy nie jest za nisko? Czy ten kąt nachylenia dachu nie spowoduje, że większośc pokoju będzie z niskim sufitem i czy to nie ogranicza ustawności pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.02.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Bardzo dziękuję za informacje o oknach. Mam jeszcze wątpliwości co do wysokości ścianki kolankowej na poddaszu. Czy nie jest za nisko? Czy ten kąt nachylenia dachu nie spowoduje, że większośc pokoju będzie z niskim sufitem i czy to nie ogranicza ustawności pokoju? Ścianki na poddaszu podniosłam do wysokości 160 cm. Uwierz mi, że pokoje są naprawdę pokaźne i dość ustawne. Też miałm kiedy wątpliwości. Ale teraz kiedy wszystko widzę w realu to jestem mile zaskoczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajoch 25.02.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Lanaga- okna na poddaszu naprawdę zapewniają dosyć światła.U mnie jest jasno nawet w pochmurny dzień,natomiast w pełnym słońcu-bajka.Pokoje u góry dość przestronne oprócz tego najmniejszego ( ten jest naprawdę mały).Ale całość domku moim zdaniem fantastyczna.Edmar-dzięki za słowa uznania.Twoja budowa robi na mnie wielkie wrażenie( czysto,starannie i szybko). Zastanawiam się tylko dlaczego kładziesz blachodachówkę.Też początkowo miałem taki zamiar ale okazało się to mało ekonomiczne( za dużo odpadów przy tym typie dachu).Niemniej jednak kibicuję Ci mocno.gajoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.02.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Zastanawiam się tylko dlaczego kładziesz blachodachówkę.Niemniej jednak kibicuję Ci mocno. gajoch To dobrze, że rodzaj dachu nas nie poróżni. No cóż zdecydowanie koszty miały tu duże znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Jak tylko powklejam na fotosika, to podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Jak tylko powklejam na fotosika, to podeślę No to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Elektryk skończył swoją pracę!!!http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_11.GIF Poszło w sumie 1600 m najróżniejszych kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.02.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Elektryk skończył swoją pracę!!!http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_11.GIF Poszło w sumie 1600 m najróżniejszych kabli. o cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba macie po 20 lamp i kontaktów w każdym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Edytko, a ile wyszło Ci punktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Edytko, a ile wyszło Ci punktów? Chyba coś koło setki, ale nie wiem dokładnie, bo nie było mnie przy rozliczaniu z elektrykiem, tylko mąż, a on nie zapytał się ile to w końcu wyszło dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 To jak już zajrzałam do Ciebie to jeszcze jeden torcik ode mnie http://www.kwestiasmaku.com/desery/malibu/files/page73_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts