Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

Braza Ty normalnie mnie zadziwiasz :lol:

Jakie zdolności jeszcze ukrywasz? :D

Wielkie ukłony dla Ciebie 8)

Dzień Dobry

Nie ukrywa przecież. Niedość ze jest link to jescze NAJLEPSZY DORADCA

Dzień dobry :lol:

No właśnie widzę, że zdolności do projektowania nie ukrywa :lol: ale może ma jeszcze inne zdolności (ukryte :roll: ) którymi się do tej pory nie pochwaliła :wink: :lol:

Brazunia - super, i Edytce się podoba :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aaaa ... jeśli nie wiesz co powiedzieć, to się uśmiechnij :D

Brazunia dla Ciebie http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_03.GIF najszczerszy jaki mam.

Jeszcze raz wielkie dzięki :D Co do reszty pomieszczeń dam sobie radę, bo coś już mi świta przed oczami. Jedynie ta kuchnia stała mi ością w gardle. Ale teraz wszystko jest jasne i widoczne. :D

Ale wiesz co, jeszcze może jakbym zobaczyła wizję łazienki na poddaszu to byłoby super. Pod oknem planuję wstawić wannę, przy kominie kibelek, a po przeciwnej stronie kibelka dwie umywalki z dużym lustrem. Zrobisz to dla mnie??? :lol: :lol: :lol:

Edytko, Kochana jaki tu u Ciebie ruch, fiu fiu :D

Powiedz czy już zdecydowałaś jakie tynki będziecie robic? czy u Was sprawa jest jasna? My ciągle niezdecydowani.... :roll:

Mało tego czas na ekipe, a to już w ogóle czarna magia, orientowałaś sie już w tym temacie?

Buziaki

Aga

Aguś tynki będa gipsowe maszynowe. Co prawda do cem.-wap. nic nie mam, ale napatrzylam się na nie przez 17 lat w obecnym mieszkaniu :lol: i przydałoby się coś zmienić. :D

Edytko, jak to szybko wszystko się dzieje u Ciebie :roll: Z tego, co widzę, to niedługo będziemy podziwiać wyposażone wnętrza :lol: Ale fajowo :lol: Kuchnia, choć nie w moim stylu, to bardzo mi się podoba i uważam, że będzie super praktyczna :D

Monisiu jakbyś miała u siebie taką kuchnię jak u mnie, to byłaby profanacja. :wink: :lol:

Brazuś program może nie jest najlepszy, ale wiele już można sobie wyobrazić. :D

Jeszcze raz wielkie dzięki!!! :D :D :D

Troszkę zaczynam zgrzytać zębami na dekarzy. :roll: Mieli wejść w tym tygodniu, a tymczasem nie wiadomo czy przyjdą jeszcze w następnym. :-? Co prawda nie mam parcia na ten daszek, ale takie zwodzenie mnie za nos zaczyna działać mi na nerwy, bo chciałabym już zakończyć ten etap budowy.

Ale mam się dzisiaj z czego pocieszyć. :D Zamontowano mi instalację do centralnego odkurzacza. :D

Nooo, w końcu!!! Ale spodziewałam się jakiś fanfar na swoją cześć :wink:

Jeśli chcesz mogę się pobawić jeszcze z innym ustawieniem i kolorystyką, ale się nie narzucam...

Brazuś a mogą być kwiatuszki w podzięce? :D

http://www.biedermeier.com.pl/ima/bukiet.jpg

Ustawienie na 99% będzie takie jak na załączonym obrazku, a co do kolorystyki, to sama jeszcze nie wiem, a właściwie córy, bo każdej podoba się co innego. :roll: Więc jak na razie wiem mniej więcej co z czym ugryść :lol:

Jak będę miała jeszcze jakieś wątpliwości, to bądź pewna, że będę walić do Ciebie w ciemno. :D

Moniczko instalację zakładała mi firma BEAM - podaje link

http://www.beam.pl/ a dystrubutora wykukałam na "Bartyckiej".

Przyjechało dziś dwóch panów i w moim 140 m domku zainstalowali 2 punkty do których można podłączyć 9 m. rurę, dwie szufelki i wyprowadzili rurę na zewnątrz. Wszystko to zrobili w niecałe 2 godz. i za 1310 zł. - sama instalacja. Do montarzu odkurzacza przyjadą już po malowaniu i będzie kosztował ok 3 tys.

Witaj Edytko...no co z tymi dekarzamia...jaja sobie robią czy co :roll: :roll: Wiem, że jak się człowiek teoretycznie nie spieszy to ok. Ale najgorsze jest takie zwodzenie :x Niech powiedzą, że wejdą za dwa albo trzy tygodnie a nie mówią że za tydzien, za tydzień mówią znowu, że za tydzień i tak w kółko :evil: Czyli do końca nie wiesz kiedy będzie dach????

A dachówka już kupiona?

I co z oknami?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No właśnie bobuniu to zwodzenie jest co najmniej niepoważne. :roll: Mi się wydaje, że oni podłapali gdzieś jeszcze jedną fuchę i dlatego nie mogą przyjść. :roll: Czekam do końca tego tygodnia i jak nie przylezą to normalnie z d...y nogi powyrywam :lol: :lol: :wink: :D

Daszek i okna poddaszowe już dawno kupione, tylko czekają na składzie, aż szanowni dekarze raczą do mnie przyjść. :-?