markoto 08.03.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 hmm kankana to bym zatanczyla ale na rekach, ciezko bedzie o wizualizacje mam problem z lazienka, za diabla nie wiem jakz robic zeby bylo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 To wrzuć mi na priva, żeby nie "śmiecić", rzut z wymiarami tej łazienki. Coś pokombinuję I jeśli masz jakieś preferencje to mile widziana informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 10.03.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Uuu braza to może i ja powinnam tego kankana zatańczyć Braza czy wizualizacje kuchni też wchodzą w gre? Edytka kombinujesz dla mnie ten numer? Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Uuu braza to może i ja powinnam tego kankana zatańczyć Braza czy wizualizacje kuchni też wchodzą w gre? Edytka kombinujesz dla mnie ten numer? Aga Możesz oberka - tak dla odmiany Wchodzą, ale musze co i jak - prześlij na priva rzut z wymiarami - dokładnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Cześć Edytko.....łał jaki piękny domek Dachówką się nie martw...na pewno się przyzwyczaisz do niej A kiedy okienka...i czy już wybrane I zdjęcie daszku grzecznie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Cześć Edytko Pięknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Edytka kombinujesz dla mnie ten numer? Aga Oczywiście, że tak tylko mój szef nie wiedzieć czemu, nie odbiera telefonu Ale nie martw się, pamiętam i kiedy tylko będzie to możliwe podam Ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Aniu, Romku dzięki za słowa uznania Dokładnie tydzień temu, w poniedziałek, przyjechał przedstawiciel firmy "Urzędowski" i wymierzył okna i drzwi wejściowe. Teraz czekam na ostateczną wycenę, którą prześlą mi mailem. Wstępne wyliczenia wyniosły ok. 24 tys. za okna (w tym trójkątna lukarna) i ok. 9 tys. drzwi wejściowe Z tych ostatnich chyba zrezygnuję, bo coś mnie ich koszt powalił na kolana. Co do daszku, to proszę uzbroić się w cierpliwość, bo dekarze zaczną robić może w czwartek choć to jeszcze nie do końca pewne, ponieważ przez ostatnie wiatry i śniegi nie mogli skończyć poprzedniej roboty, więc teraz nadrabiają stracony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 i ok. 9 tys. drzwi wejściowe no to jest lekkie przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 i ok. 9 tys. drzwi wejściowe no to jest lekkie przegięcie normalnie byś miała drzwi jak Karingtony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 i ok. 9 tys. drzwi wejściowe no to jest lekkie przegięcie normalnie byś miała drzwi jak Karingtony Właśnie, że nie bo jakby tak, to może i warto by się zastanowić A drzwi miały być takie- ani obrazka, ani linku nie daje sie skopiować Ale podaję link do samodzielnego skopiowania - drzwi oznaczone symbolem DZ 315 http://urzedowski.pl/drzwi_wew.php?id=163&nazwa_kategorii=DRZWI%20ZEWNĘTRZNE%20PEŁNE&uklad=3&kat_id=143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 co??????????????????????????????? byłem .....widziałem.....i jestem oburzony!!!!!!!!!!! to ma kosztować tyle pieniędzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dzień dobry, 9 tys. za to coś Chyba ich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Edytko, ale masz już pięknie jak ja bym chciała być już na etapie kabelków na ścianach ... że nie wspomnę o oknach Pozdróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Muszę tu nadmienić, że to są drzwi drewniane i oprócz tego jednego skrzydła do moich drzwi potrzebna jest dostawka (takie dodatkowe małe skrzydełko) i nadstawka (pełna) na górze, bo moje drzwi są wielgachne i mają nietypowy wymiar. Ale mimo tego i tak są za drogie. Trochę szkoda, bo teraz będę musiała dobrać kolorystycznie drzwi w innej firmie żeby to miało jakieś ręce i nogi, ale może to się okazać nie lada wyczynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Edytko, a próbowałaś u jakiegoś stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.03.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Edytko, a próbowałaś u jakiegoś stolarza? Nie, jeszcze nie. Jest w moim mieście taki nawet bardzo prężnie rozwijający się, który produkuje i drzwi i okna. Co do okien to jest nawet polecany, ale drzwi ponoć kiepsko mu wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.03.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 JA bym sobie takie drogie drzwi odpuścił.Edytko na pewno znajdziesz coś tańszego i pasującego do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajoch 11.03.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Cześć Edmar !Muszę Ci powiedzieć, że cena drzwi zwala z nóg.Nie wiem tylko czy podana kwota dotyczy jednych drzwi ? Jest to w takim razie"drzwiowy Mercedes".Ja za swoje firmy KMT ( model KMT Plus ),co prawda stalowe pełne, ale znakomicie wykończone obustronnie na złoty dąb, dwa osobno wykonywane naświetla, klamki, progi, wkładki patentowe oraz montaż 2 kompletów zapłaciłem ok.4800,00. Szukaj dalej, uważam, że ta cena to przegięcie.Pozdrawiamgajoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.03.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Hej gajoch mnie cena także zwaliła... (cena dotyczy tylko drzwi wejściowych). Zapodaj może trochę nowych fotek, coooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts