Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Uuu braza to może i ja powinnam tego kankana zatańczyć :D Braza czy wizualizacje kuchni też wchodzą w gre? :lol:

Edytka kombinujesz dla mnie ten numer? 8)

Aga

Możesz oberka - tak dla odmiany :D

Wchodzą, ale musze co i jak - prześlij na priva rzut z wymiarami - dokładnymi.

Aniu, Romku dzięki za słowa uznania :D

Dokładnie tydzień temu, w poniedziałek, przyjechał przedstawiciel firmy "Urzędowski" i wymierzył okna i drzwi wejściowe. Teraz czekam na ostateczną wycenę, którą prześlą mi mailem. Wstępne wyliczenia wyniosły ok. 24 tys. za okna (w tym trójkątna lukarna) i ok. 9 tys. drzwi wejściowe :o Z tych ostatnich chyba zrezygnuję, :roll: bo coś mnie ich koszt powalił na kolana. :roll: :-?

Co do daszku, to proszę uzbroić się w cierpliwość, bo dekarze zaczną robić może w czwartek :roll: choć to jeszcze nie do końca pewne, ponieważ przez ostatnie wiatry i śniegi nie mogli skończyć poprzedniej roboty, więc teraz nadrabiają stracony czas.

i ok. 9 tys. drzwi wejściowe

no to jest lekkie przegięcie :evil:

normalnie byś miała drzwi jak Karingtony :lol:

Właśnie, że nie :p bo jakby tak, to może i warto by się zastanowić :roll:

A drzwi miały być takie- ani obrazka, ani linku nie daje sie skopiować :evil:

Ale podaję link do samodzielnego skopiowania - drzwi oznaczone symbolem DZ 315

http://urzedowski.pl/drzwi_wew.php?id=163&nazwa_kategorii=DRZWI%20ZEWNĘTRZNE%20PEŁNE&uklad=3&kat_id=143

Muszę tu nadmienić, że to są drzwi drewniane i oprócz tego jednego skrzydła do moich drzwi potrzebna jest dostawka (takie dodatkowe małe skrzydełko) i nadstawka (pełna) na górze, bo moje drzwi są wielgachne i mają nietypowy wymiar. :-? Ale mimo tego i tak są za drogie. :( Trochę szkoda, bo teraz będę musiała dobrać kolorystycznie drzwi w innej firmie :roll: żeby to miało jakieś ręce i nogi, ale może to się okazać nie lada wyczynem. :roll: :-?

Cześć Edmar !

Muszę Ci powiedzieć, że cena drzwi zwala z nóg.Nie wiem tylko czy podana kwota dotyczy jednych drzwi ? Jest to w takim razie"drzwiowy Mercedes".Ja za swoje firmy KMT ( model KMT Plus ),co prawda stalowe pełne, ale znakomicie wykończone obustronnie na złoty dąb, dwa osobno wykonywane naświetla, klamki, progi, wkładki patentowe oraz montaż 2 kompletów zapłaciłem ok.4800,00. Szukaj dalej, uważam, że ta cena to przegięcie.

Pozdrawiam

gajoch