Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a jaka jest ogolna zasada dzialania? i tak musisz biegac z czymś po domu i z kablami?

Nie ma żadnych kabli Jest tylko rura z różnymi końcówkami, którą podłącza się do jednego z punktów i się odkurza. A cały syf jest z prędkością prawie 100 km/h wsysany do pojemnika, który u mnie będzie się znajdował w garażu. Dodatkową atrakcją jest to, że nie wydobywa się na mieszkanie kurz podczas odkurzania, co ma miejsce przy tradycyjnym odkurzaczu.

Dzięki Edysiu, fajna lekcja poglądowa :D

Nie sądzę, aby odkurzacz centralny był zbytkiem - jak sobie pomyślę o biegani z odkurzaczem tradycyjnym po całym domu ... brrryyyy ... obecnie na 48 m2 szału dostaję, to co by było później :-?

Witajcie..pieknie rosną Wasze domki...można tylko pozazdrościć.ja niestety nadal czekam na mój plan zagospodarowania przestrzennego....od września....to istny koszmar...aż się czlowiekowi odniechciewa budowy,bo jeżeli wszystko ma sie tak przeciągać.. :(

Tak sobie oglądam i zastanawiam się,czy możecie już określić przybliżony koszt budowy stanu surowego zamkniętego?Jestem ciekawa jak bardzo się różni od podanej wyceny przez Muratora.Będę wdzięczna za odpowiedz.

No cóż..pozostaje mi nadal Was podglądać :D ..mam nadzieje,że nie macie za zle :D

Życzę Wam zdrowych i pogodnych Świąt i mokrego,ale cieplego Śmigusa :D