Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Ciągle zastanawiam się, który projekt wybrać, ale bardzo podoba mi się Wdzięczny. Korzystając z Waszej uprzejmości i fantastycznej atmosfery na forum proszę o określenie kosztu budowy. mam zamiar budować w części systemem zleconym i gospodarczym. Proszę Was również o przesłanie zdjęć tego domu w środku, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić tych rozmiarów.

Pozdrawiam

Agata

Wczoraj miałam jeszcze zimę za oknem i mróz -5 st. a dziś już wiosna i +14 st. za oknem. :D W związku z tak ładną pogodą doczekałam się w końcu dekarzy i ruszyli z robotą od rana. Jak do tej pory kładą łaty, więc daszku jeszcze nie widać :roll: ale jak tylko się pojawi natychmiast zapodam kilka fotek. :D

Wczoraj miałam jeszcze zimę za oknem i mróz -5 st. a dziś już wiosna i +14 st. za oknem. :D W związku z tak ładną pogodą doczekałam się w końcu dekarzy i ruszyli z robotą od rana. Jak do tej pory kładą łaty, więc daszku jeszcze nie widać :roll: ale jak tylko się pojawi natychmiast zapodam kilka fotek. :D

No....nareszcie....ja się nie mogłam doczekać, a co dopiero Ty :roll: :lol:

Czekamy na zdjęcia :lol: :lol:

Dziewczyny moje kochane ja to już zrobiłabym Wam niespodziankę. :D

Ale jak to wcześniej pisałam dekarze kładą jeszcze łaty i kontrłaty,

więc daszku jako takiego to wciąż nie widać. A na dodatek w piątek

ich nie było, bo lało jak cholera. :x Za to od jutra znów ruszą

z robotą. :D Ale na fotki blaszki trzeba trochę cierpliwie poczekać,

bo sama nawet nie wiem kiedy ona się pojawi. :roll: Wiem tylko tyle,

że powinni skończyć przed upływem 2 tyg.