skorpionek1975 01.11.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 To pijemy za pomyślność w budowie , jak będą mury to się pisze na matkę chrzestną Twojej chatki a chrzestnym to wiesz kto będzie i ZROBIMY CHRZCINY JAK NA STATKU http://www.fotosearch.pl/thumb/csk/CSK161/KS6740.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.11.2007 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 No nie... dziewczyny ja tak dalej pójdzie, to lada chwila będę leżała pod stołem w trupa pijana. A właściwie to już jestem upojona, ale ze wzruszenia. Jesteście kochane!!! Skorpionku masz to u mnie jak w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Ja popadam przy remoncie w alkoholizm, to myślisz, że Ci budowa tak łatwo przeleci ? Co chwila coś trzeba radośnie oblewać, a zaraz potem uspokajać nerwy skołatane brakiem tego czy tamtego i wymysłami fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.11.2007 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Ja popadam przy remoncie w alkoholizm, to myślisz, że Ci budowa tak łatwo przeleci ? Co chwila coś trzeba radośnie oblewać, a zaraz potem uspokajać nerwy skołatane brakiem tego czy tamtego i wymysłami fachowców Święta racja!!! Okazuje się, że do picia każda okazja jest dobra. Obym tylko do AA nie musiała się zapisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Witaj Edmar70 To i ja piję za twoje wylane ławy. Każdy etap budowy cieszy. I zawsze jest niedosyt bo chce się więcej.Ale tak powinno być. No więc GRATULKI!!!!!!!!!! I do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Witaj Edmar70 To i ja piję za twoje wylane ławy. Każdy etap budowy cieszy. I zawsze jest niedosyt bo chce się więcej.Ale tak powinno być. No więc GRATULKI!!!!!!!!!! I do przodu Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Jak to mówią - "Polak ma tylko dwie okazje w roku, żeby się napić: imieniny i każdą inną" Jak się z budową szybko uwiniesz, to Ci AA nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.11.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 OK ty tak mówisz ale przy waszym tempie opijania wszystkiego ( patrz:Dario) to ja już popadam w ..... Ale to nawet miłe Edmar70 Ja już jestem po budowie ale zaglądając tu i spotykając takie fajne dziewczyny jak Ok i inne to czy się szybko uwiniesz czy nie to i tak AA ci zagrozi. Nie wierz jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 To ja tak całkiem serio powiem, że jak zaczęłam wszystko opijać na forum, to mniej opijam w realu Bo inaczej, to nie wiem, gdzie bym skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 01.11.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Gratulacje z powodu nowych mebli w ogrodzie. Czytam, że załatwiliście sobie jakieś nowe ławki czy ławy. I nie pijcie tyle, bo doniosę do PARPY i skończycie na mityngach AA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Gratulacje z powodu nowych mebli w ogrodzie. Czytam, że załatwiliście sobie jakieś nowe ławki czy ławy. I nie pijcie tyle, bo doniosę do PARPY i skończycie na mityngach AA. Do której PARPY? Bo jak do Państwowej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości, to ja myślę, że będziemy się tam czuć wszyscy jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 01.11.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Gratulacje z powodu nowych mebli w ogrodzie. Czytam, że załatwiliście sobie jakieś nowe ławki czy ławy. I nie pijcie tyle, bo doniosę do PARPY i skończycie na mityngach AA. Do której PARPY? Bo jak do Państwowej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości, to ja myślę, że będziemy się tam czuć wszyscy jak u siebie Muszę Cię zmartwić, chodzi o Państwową Agencję Rozwiązywania Problemów Alkoholowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.11.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Żadna agencja nam nie straszna!!! Same sobie stworzymy grupę wzajemnej adoracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Żadna agencja nam nie straszna!!! Same sobie stworzymy grupę wzajemnej adoracji. Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów Anonimowych Adoratorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 01.11.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Żadna agencja nam nie straszna!!! Same sobie stworzymy grupę wzajemnej adoracji. Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów Anonimowych Adoratorów Marku czuj sie zagrożony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.11.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 OK ty tak mówisz ale przy waszym tempie opijania wszystkiego ( patrz:Dario) to ja już popadam w ..... Ale to nawet miłe Edmar70 Ja już jestem po budowie ale zaglądając tu i spotykając takie fajne dziewczyny jak Ok i inne to czy się szybko uwiniesz czy nie to i tak AA ci zagrozi. Nie wierz jej inne... czyt. mnie... a tak wogóle to ja się tu muszę przyłączyć... polazłam teraz ja za Tobą OK i zdrówko, bo właśnie piję pifko, żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Dołączam!!! Przyniosłam, gdyby zabrakło http://epro.com.ua/product_pic/29451.jpg Zdrowie Edmar i Jej "Wdzięcznego"!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Na rozjaśnienie tych pochmurnych dnihttp://www.madeinpoland.com.pl/images/driny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.11.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ło matko i córko... widzę balanga na całego Przynajmniej chałupa mi się nie rozeschnie. Dziewczęta, a co będziemy tak bez zagrychy Sie panie częstują... http://www.strykowski.net/salatki/Polmisek_-_zdjecia_zimnej_plyty_-_salatek_1499.jpg http://www.strykowski.net/salatki/Zestaw_salatek_zdjecia_serow_salatek_wedlin_1500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Mniam, mniam Pyszności No chałupka się nie ma prawa rozeschnąć - trza tego pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts