Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

magi wielką przyjemność sprawiłaś mi, że zaglądnęłaś sobie do mojego domku. :D Pomalutku zaczyna nabierać kształtów i jest już na co popatrzeć. Jeszcze trochę i zacznie się najprzyjemniejszy etap budowania, czyli meblowanie. Wtedy to dopiero będzie się działo.

I zapraszam do odwiedzin, nawet bardziej niż trochę. :D

Edmar, zabierz się w końcu do pracy :-? :wink:

Braza jesteś niemożliwa. :lol: :D

Przecież nie wezmę się sama za tynkowanie. :lol: Niestety jestem uzależniona od fachowców, których jak do tej pory nie ma. :( Bardzo, ale to bardzo chciałabym już Wam nowe fotki pokazać. Sama już jestem zmęczona ciągłym oczekiwaniem na kolejne etapy prac. Ale co mam zrobić? :roll: Trzeba czekać, choć jest to bardzo wyczerpujące.

Edmar, zabierz się w końcu do pracy :-? :wink:

Braza jesteś niemożliwa. :lol: :D

Przecież nie wezmę się sama za tynkowanie. :lol: Niestety jestem uzależniona od fachowców, których jak do tej pory nie ma. :( Bardzo, ale to bardzo chciałabym już Wam nowe fotki pokazać. Sama już jestem zmęczona ciągłym oczekiwaniem na kolejne etapy prac. Ale co mam zrobić? :roll: Trzeba czekać, choć jest to bardzo wyczerpujące.

A czemu nie sama??? :lol: :lol: :lol:

Podwiń rękawy i do roboty

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gajoch, ja bym był ostrożny z tym malowaniem tynków maszynowych bez szpachlowania chociaż jednokrotnego. Pomaluj tak ścianę gdzie będziesz miał kinkiet albo światło wpada pod kątem i wtedy ocenisz. Albo wieczorem przyłóż lampę do ściany. Nie zaszkodzi raz przelecieć je szpachlem. I pamietaj o słupie do którego dochodzi tynk maszynowy - lepiej chyba za wczasu zrobić jakąś małą dylatację.

magi wielką przyjemność sprawiłaś mi, że zaglądnęłaś sobie do mojego domku. :D Pomalutku zaczyna nabierać kształtów i jest już na co popatrzeć. Jeszcze trochę i zacznie się najprzyjemniejszy etap budowania, czyli meblowanie. Wtedy to dopiero będzie się działo.

I zapraszam do odwiedzin, nawet bardziej niż trochę. :D

Edytko za skromna jesteś, kształtów to on normalnie nabrał jak ta lala :D

Napewno będzie się działo widziałam wcześniejsze wizualizacje Brazy :)

Skromna...czy ja wiem... :lol: :lol: :lol:

Braza faktycznie jest niesamowita. :D Ona sama nie zdaje sobie sprawy jak bardzo przybliżyła mi ogólny wizerunek. Chwała jej za to. :D

Spasuj, bo wpadnę w samouwielbienie :wink:

Wdzięczniaka mam obcykanego dośc poważnie, mogę podesłać ewentualnie na szybko swoje pomysły na salon, kuchnię itp.

Narazie pracuję praktycznie do wieczora, za dużo czasu więc nie mam, ale jakby co, służę :D

Edytka będziesz na zlocie?

Z wielką przykrościa muszę stwierdzić, że niestety nie będę. :(

To było akurat do przewidzenia. Zapowiedziała się na odwiedziny męża rodzina z zagranicy, właśnie w maju. Tylko nie było wiadomo kiedy dokładnie. A teraz jest już wszystko jasne. Spotykamy się dokładnie 31 maja. :(

Może za rok będzie mi dane spotkać się z Wami?

Edytka będziesz na zlocie?

Z wielką przykrościa muszę stwierdzić, że niestety nie będę. :(

To było akurat do przewidzenia. Zapowiedziała się na odwiedziny męża rodzina z zagranicy, właśnie w maju. Tylko nie było wiadomo kiedy dokładnie. A teraz jest już wszystko jasne. Spotykamy się dokładnie 31 maja. :(

Może za rok będzie mi dane spotkać się z Wami?

Oj to szkoda :( .