gajoch 26.05.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dzięki Edmar, nie martw się niedługo będzie tak u Ciebie.Moi tynkarze są naprawdę super.Ściany praktycznie gotowe do malowania.Pozdrawiamgajoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.05.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Hej wdzięcznie prezentuje się ten Twój domek chyba będę tu zaglądać pozdrawiam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Gajoch, gratuluję!!!! Edmar, zabierz się w końcu do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.05.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 magi wielką przyjemność sprawiłaś mi, że zaglądnęłaś sobie do mojego domku. Pomalutku zaczyna nabierać kształtów i jest już na co popatrzeć. Jeszcze trochę i zacznie się najprzyjemniejszy etap budowania, czyli meblowanie. Wtedy to dopiero będzie się działo. I zapraszam do odwiedzin, nawet bardziej niż trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.05.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Edmar, zabierz się w końcu do pracy Braza jesteś niemożliwa. Przecież nie wezmę się sama za tynkowanie. Niestety jestem uzależniona od fachowców, których jak do tej pory nie ma. Bardzo, ale to bardzo chciałabym już Wam nowe fotki pokazać. Sama już jestem zmęczona ciągłym oczekiwaniem na kolejne etapy prac. Ale co mam zrobić? Trzeba czekać, choć jest to bardzo wyczerpujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 No już dobrze, dobrze Jakby co, pomogę w zwizualizowaniu Twoich pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.05.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 No już dobrze, dobrze Jakby co, pomogę w zwizualizowaniu Twoich pomysłów Jesteś kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.05.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Edmar, zabierz się w końcu do pracy Braza jesteś niemożliwa. Przecież nie wezmę się sama za tynkowanie. Niestety jestem uzależniona od fachowców, których jak do tej pory nie ma. Bardzo, ale to bardzo chciałabym już Wam nowe fotki pokazać. Sama już jestem zmęczona ciągłym oczekiwaniem na kolejne etapy prac. Ale co mam zrobić? Trzeba czekać, choć jest to bardzo wyczerpujące. A czemu nie sama??? Podwiń rękawy i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Romku, a Tobie kto tynki robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.05.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 A czemu nie sama??? Podwiń rękawy i do roboty Już ja to widzę. Nawet nie potrafię odróżnić cementu od wapna, a co dopiero tynkować. Swoich umiejętności w tym zakresie nie polecam nawet największemu wrogowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.05.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 A czemu nie sama??? Podwiń rękawy i do roboty Już ja to widzę. Nawet nie potrafię odróżnić cementu od wapna, a co dopiero tynkować. Swoich umiejętności w tym zakresie nie polecam nawet największemu wrogowi. Ja odróżniam cement od wapna. W razie co służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocco_29 27.05.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Gajoch, ja bym był ostrożny z tym malowaniem tynków maszynowych bez szpachlowania chociaż jednokrotnego. Pomaluj tak ścianę gdzie będziesz miał kinkiet albo światło wpada pod kątem i wtedy ocenisz. Albo wieczorem przyłóż lampę do ściany. Nie zaszkodzi raz przelecieć je szpachlem. I pamietaj o słupie do którego dochodzi tynk maszynowy - lepiej chyba za wczasu zrobić jakąś małą dylatację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.05.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Romku, a Tobie kto tynki robił ja tam tynkowac nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 magi wielką przyjemność sprawiłaś mi, że zaglądnęłaś sobie do mojego domku. Pomalutku zaczyna nabierać kształtów i jest już na co popatrzeć. Jeszcze trochę i zacznie się najprzyjemniejszy etap budowania, czyli meblowanie. Wtedy to dopiero będzie się działo. I zapraszam do odwiedzin, nawet bardziej niż trochę. Edytko za skromna jesteś, kształtów to on normalnie nabrał jak ta lala Napewno będzie się działo widziałam wcześniejsze wizualizacje Brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.05.2008 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Skromna...czy ja wiem... Braza faktycznie jest niesamowita. Ona sama nie zdaje sobie sprawy jak bardzo przybliżyła mi ogólny wizerunek. Chwała jej za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Skromna...czy ja wiem... Braza faktycznie jest niesamowita. Ona sama nie zdaje sobie sprawy jak bardzo przybliżyła mi ogólny wizerunek. Chwała jej za to. Spasuj, bo wpadnę w samouwielbienie Wdzięczniaka mam obcykanego dośc poważnie, mogę podesłać ewentualnie na szybko swoje pomysły na salon, kuchnię itp. Narazie pracuję praktycznie do wieczora, za dużo czasu więc nie mam, ale jakby co, służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.05.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Edytka będziesz na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Edytka będziesz na zlocie? Z wielką przykrościa muszę stwierdzić, że niestety nie będę. To było akurat do przewidzenia. Zapowiedziała się na odwiedziny męża rodzina z zagranicy, właśnie w maju. Tylko nie było wiadomo kiedy dokładnie. A teraz jest już wszystko jasne. Spotykamy się dokładnie 31 maja. Może za rok będzie mi dane spotkać się z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Edytka będziesz na zlocie? Z wielką przykrościa muszę stwierdzić, że niestety nie będę. To było akurat do przewidzenia. Zapowiedziała się na odwiedziny męża rodzina z zagranicy, właśnie w maju. Tylko nie było wiadomo kiedy dokładnie. A teraz jest już wszystko jasne. Spotykamy się dokładnie 31 maja. Może za rok będzie mi dane spotkać się z Wami? Oj to szkoda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.06.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 I tutaj też pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts