andzik.78 02.11.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 no nie impreza a ja nic nie wiem?? okazja jest bo mie właśnie brakujące bloczki dowieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.11.2007 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Andzia zapraszam do stołu. Nie krępuj się i bierz co chcesz. Na pewno coś jeszcze zostało. Ja już objadłam się i opiłam jak bąk. Miałaś niezłą jazdę z tymi bloczkami, nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 hm a to dopiero początek budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 02.11.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 halo, halo ja też się do imprezki przyłączam i mam dla was flaszeczkę http://www.istore.com.pl/prods/129157.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.11.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 a dziś kończą murować fundamenty to jak pijemy?? w końcu sobota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.11.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Edmar a u was jak prace idą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2007 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Edmar a u was jak prace idą? Nie idą tylko stoją. Dopiero w poniedziałek zawita do mnie brygada do murowania fundamentów. A pogoda coraz mniej łaskawa... A pić to możemy od zaraz w końcu Maruś przyniósł nam antidotum na syndrom dnia poprzedniego (patrz wyżej) Więc zaczynamy do wyboru do koloru http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11358/drinki1_330.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.11.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Dzień dobry Widzę drinusie, to od razu przyleciałam, na dobry dnia początek Mogie tego zielonego? U mnie też chwilowo nic się nie dzieje To co mam robić? Napić się trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 03.11.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Żadna agencja nam nie straszna!!! Same sobie stworzymy grupę wzajemnej adoracji. Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów Anonimowych Adoratorów PARPAA ?? jestem za Bo tych problemów to trochę jest. Np. jak adorować w ogólnym wątku, aby się inne adorowane w tym nie połapały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2007 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Mogie tego zielonego? Tak, tak kochana, bierz zielonego, a ja tego niebieskiego z cytrynkom No to siup za ten zastój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.11.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Żadna agencja nam nie straszna!!! Same sobie stworzymy grupę wzajemnej adoracji. Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów Anonimowych Adoratorów PARPAA ?? Bo tych problemów to trochę jest. Np. jak adorować w ogólnym wątku, aby się inne adorowane w tym nie połapały Dlaczego się mają nie połapać ? To jaki sens adorowania ? No chyba, że te nie adorowane, żeby się nie połapały To jest problem Bez wódki nie rozbieriosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 03.11.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Dzień dobry Widzę drinusie, to od razu przyleciałam, na dobry dnia początek Mogie tego zielonego? U mnie też chwilowo nic się nie dzieje To co mam robić? Napić się trzeba lepiej sie napić, niż zzielenieć ze złości sie panie częstują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.11.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 No to się znieczuliłam na dzień dobry Teraz lecę ostatnie zaopatrzenie robić, odebrać trza towar zamówiony Brrr, i jeszcze ze 6 worków zaprawy tynk. Ja się tak czasem zastanawiam, jakim cudem w 48 m weszło tyle towaru Ze trzy tony, jak nie lepiej Wpadnę wieczorkiem poprawić stan ducha (spiritus) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 03.11.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Żadna agencja nam nie straszna!!! Same sobie stworzymy grupę wzajemnej adoracji. Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów Anonimowych Adoratorów PARPAA ?? Bo tych problemów to trochę jest. Np. jak adorować w ogólnym wątku, aby się inne adorowane w tym nie połapały Dlaczego się mają nie połapać ? To jaki sens adorowania ? No chyba, że te nie adorowane, żeby się nie połapały To jest problem Bez wódki nie rozbieriosz Poruszyłaś/eś bardzo istotny problem. Chyba problem tkwi w problemie, jak bez problemu pozbyć sie problemu połapania sie w problemie adorowania problematycznych panien. Jak rozwiązać problematyczny problem, aby nie był już problemem jest dość problematycznym tematem. Myśle, że największym problemem w tym problemie, jest jest nasze podejście do problemu. Jeżeli do problemu podejdziemy bez problemu, to problem może się sam bezproblematycznie rozproblemować lub rozwiazać, jak kto woli. Gdzie ta wódka ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.11.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Boże Marnia!!!!!!! Ależ siee pogubiłam Dziewczyny, zostało tam jeszce coś dla mnie? Bo tak na sucho to ja tego nie rozgryzę!!!!!!!!! Wiedziałam, że z wami nie nudzi się człowiek. A ja tu tak o suchym pysku siedze. Ja chcę do waszej grupy dołączyć, przyjmiecie? Chodzi o grupę wzajemnej adoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 03.11.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Boże Marnia!!!!!!! Ależ siee pogubiłam Dziewczyny, zostało tam jeszce coś dla mnie? Bo tak na sucho to ja tego nie rozgryzę!!!!!!!!! Wiedziałam, że z wami nie nudzi się człowiek. A ja tu tak o suchym pysku siedze. Ja chcę do waszej grupy dołączyć, przyjmiecie? Chodzi o grupę wzajemnej adoracji jak najbardziej Wskakuj na nasze wszystkiu wątki. Do GWA również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.11.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Dzięki marnia, wiedziałam, że na ciebie moge liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 05.11.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No pieknie, taka impreza mnie omineła ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 05.11.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Aga, jeszcze nie jedna impreza przed nami. Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Sztachnęłam sobie z rana niebieskiego z cytrynką - to się nazywa Błękitna Kobra !! I nazwa jest oczeń adekwatna - zaczynam pluć jadem Pozdrówka Edmar!!! Weszli dzisiaj do tych fundamentów????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts