braza 09.06.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dobry wieczór A co tu tak cicho?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.06.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Wszyscy są wku.......... po meczu i wolą się chyba nie odzywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.06.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Mam nadzieję, że emocje pomeczowe już opadły?? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.06.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Cisza przed burzą. Wieści z wczoraj wieczora. WCHODZĄ TYNKARZE!!! Co prawda dopiero w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej, ale to już pewne. Nastąpiła też zmiana materiału na tynki. Pierwotnie miał być to Knauf, ale przystało na Nidzie. A w poniedziałek lub wtorek przyjdzie glazurnik oblukać sobie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.06.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 no to się zacznie obejrzałam mebelki te pierwsze rzeczywiście są bardzo ładne takie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.06.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Edytko ile teraz biorą za tynkowanie?? Pytam bo mnie w tym roku czeka taki wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.06.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Edytko ile teraz biorą za tynkowanie?? Pytam bo mnie w tym roku czeka taki wydatek Chodzi oczywiście o tynki wewnętrzne, gipsowe. 30 zeta wraz z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.06.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Edytko ile teraz biorą za tynkowanie?? Pytam bo mnie w tym roku czeka taki wydatek Chodzi oczywiście o tynki wewnętrzne, gipsowe. 30 zeta wraz z materiałem. a ja myslałem ze zewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witanko wtorkowe Salon się robi jeno powoli, bo ździebko padnięta wracam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.06.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.06.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witanko wtorkowe Salon się robi jeno powoli, bo ździebko padnięta wracam! Witoj! Spoko. Damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Jakie kolory przewidujesz w salonie??? Poza podłog.ą i meblami, oczywiście, bo o tych już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.06.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Jakie kolory przewidujesz w salonie??? Poza podłog.ą i meblami, oczywiście, bo o tych już wiem Ściany bez specjalnych udziwnień. Główna ścianę i komin oddzielający kuchnię od salonu mam zamiar obłożyć cegiełką, taka samą jak na kominach. Kolor ścian jakiś kremik, ecru, w każdym bądż razie coś jasnego aby z lekka rozświetlić ten salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
francach 19.06.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam forumowiczów - prosze o pilna pomoc - to pytniae do tych z Was, którzy już budują Wdzięcznego - czy okno balkonowe znajdujące się w salonie, wychodzoące na zadaszony taras nie jest za wysokie i za wąskie? Ma wymiary 0,9 m na 2,55 m - jak wygląda taka chuda kiszka w praktyce? Musze szybko podjąc decyzję czy zostawic jak w projekcie, a jestem zaniepokojony długością balkonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.06.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam forumowiczów - prosze o pilna pomoc - to pytniae do tych z Was, którzy już budują Wdzięcznego - czy okno balkonowe znajdujące się w salonie, wychodzoące na zadaszony taras nie jest za wysokie i za wąskie? Ma wymiary 0,9 m na 2,55 m - jak wygląda taka chuda kiszka w praktyce? Musze szybko podjąc decyzję czy zostawic jak w projekcie, a jestem zaniepokojony długością balkonu... Witaj nowy wdzięczniaku!!! Niestety ja Ci nie pomogę, bo ja z tego okna w ogóle zrezygnowałam. Ale gajoch i rocco mogą coś na ten temat się wypowiedzieć. Tylko, czy oni tu zajrzą? W sumie dawno ich nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Cisza przed burzą. Wieści z wczoraj wieczora. WCHODZĄ TYNKARZE!!! Co prawda dopiero w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej, ale to już pewne. Nastąpiła też zmiana materiału na tynki. Pierwotnie miał być to Knauf, ale przystało na Nidzie. A w poniedziałek lub wtorek przyjdzie glazurnik oblukać sobie co i jak. Edytko moje gratulacje Ty już masz taki mocno zaawansowany etap i zastanawiasz się czy dasz radę wprowadzić się w tym roku, a jeszcze nawet dachu nie mam i wyliczenia mówią, że wprowadzę się w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.06.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Cisza przed burzą. Wieści z wczoraj wieczora. WCHODZĄ TYNKARZE!!! Co prawda dopiero w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej, ale to już pewne. Nastąpiła też zmiana materiału na tynki. Pierwotnie miał być to Knauf, ale przystało na Nidzie. A w poniedziałek lub wtorek przyjdzie glazurnik oblukać sobie co i jak. Edytko moje gratulacje Ty już masz taki mocno zaawansowany etap i zastanawiasz się czy dasz radę wprowadzić się w tym roku, a jeszcze nawet dachu nie mam i wyliczenia mówią, że wprowadzę się w tym roku Aniu nawet nie wiesz jak ja tego pragnę. Ale te cholerne podłączenia prądu i gazu. Elektrownia miała czas do końca maja, więc jest szansa, że nawet jak będzie jakieś opóźnienie, to się wyrobią. Ale schody zaczynają się z gazownią, która w umowie ma nas podłączyć w październiku. A jak mnie oleją i spóźnią sie nawet o jeden m-ąc to ja zamarznę w tej chałupie, nie umyję się i nic nie ugotuję. Szlag by to trafił!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Cisza przed burzą. Wieści z wczoraj wieczora. WCHODZĄ TYNKARZE!!! Co prawda dopiero w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej, ale to już pewne. Nastąpiła też zmiana materiału na tynki. Pierwotnie miał być to Knauf, ale przystało na Nidzie. A w poniedziałek lub wtorek przyjdzie glazurnik oblukać sobie co i jak. Edytko moje gratulacje Ty już masz taki mocno zaawansowany etap i zastanawiasz się czy dasz radę wprowadzić się w tym roku, a jeszcze nawet dachu nie mam i wyliczenia mówią, że wprowadzę się w tym roku Aniu nawet nie wiesz jak ja tego pragnę. Ale te cholerne podłączenia prądu i gazu. Elektrownia miała czas do końca maja, więc jest szansa, że nawet jak będzie jakieś opóźnienie, to się wyrobią. Ale schody zaczynają się z gazownią, która w umowie ma nas podłączyć w październiku. A jak mnie oleją i spóźnią sie nawet o jeden m-ąc to ja zamarznę w tej chałupie, nie umyję się i nic nie ugotuję. Szlag by to trafił!!! Trzymam kciuki za ten gaz, w końcu umowa zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Edmarciu, takie coś wyszło! Chyba jednak nie najgorzej się prezentuje ten kolorek mebli na tle podłogi. Meble są dokłądnie takie właśnie: czereśnia miodowa; tekstura wzięta ze strony producenta.http://images25.fotosik.pl/232/7ab7070e72024048m.jpghttp://images34.fotosik.pl/292/cf1de4483ed6f204m.jpghttp://images32.fotosik.pl/291/41ad0190e31c6b94m.jpghttp://images25.fotosik.pl/232/d90f23681bee0bc8m.jpghttp://images31.fotosik.pl/292/091acda878d67505m.jpghttp://images31.fotosik.pl/292/90a5c55a5d6c895cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts