monia i marek 08.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Edyś, to Twój chop taki uparciuch jak mój - też mu się nie widzą A takie ładne som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Umywalki wybrane przez Ciebie bardzo mi się podobają ... ja chyba też tradycjonalistka jestem Kafle z drugiego zdjęcia są świetne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Oczywiście, ze piękne i kibelek też mi się podoba, no i płytki najbardziej te z 1 fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 U mnie nie ma Opexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.07.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 U mnie nie ma Opexu Aguś, nie płacz proszę. Mam zamiar jeszcze raz odwiedzić Opex i wtedy wszysto dokładnie spisywać i podać Ci niezbędne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.07.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 U mnie nie ma Opexu Aguś, nie płacz proszę. Mam zamiar jeszcze raz odwiedzić Opex i wtedy wszysto dokładnie spisywać i podać Ci niezbędne informacje. Kochana jesteś. A płaczę tak ogólnie, bo stale coś czytam, że ktoś był na Bartyckiej albo w Opexie, a u mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 U mnie nie ma Opexu Aguś, nie płacz proszę. Mam zamiar jeszcze raz odwiedzić Opex i wtedy wszysto dokładnie spisywać i podać Ci niezbędne informacje. Kafle z pierwszego zdjęcia są REWELACYJNE!!!! Podłączam się do prośby mojej sąsiadki Edyś koniecznie się dowiedz proszę o szczegóły A umywalki są ładniusie i myslę, że faceci to tak mają, że na niebanalne rozwiązania to się nie zgadają, choć oczywiście pewnie nie wszyscy. Ja już postanowiłam, że umywalka i szafki do łazienki będą z IKEI, przetestowałam osobiście przez 2 lata w poprzednim domku i sie sprawdziły. Cena przystępna (jak na meble łazienkowe), wykonanie bardzo ładne, umywalka duża Jeśli pozwolisz Edyś to wkleję u Ciebie Będzie taka szafka http://www.ikea.com/PIAimages/36748_PE128024_S3.jpg Po obu jej stronach staną takie szafki http://www.ikea.com/PIAimages/36745_PE128021_S3.jpg A taka jest umywalka http://www.ikea.com/PIAimages/27691_PE098055_S3.jpg Jak będzie miejsce i taka potrzeba to będzie jeszcze taka szafka http://www.ikea.com/PIAimages/36746_PE128022_S3.jpg I oczywiście do kompletu jest lustro z półką http://www.ikea.com/PIAimages/36747_PE128023_S3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.07.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dziewczyny choćbym skisła, to jeszcze Wam pomogę. Aniu widzę, że masz już wszystko dokładnie zaplanowane. A umywalki mamy bardzo podobne. Już tak dawno nie byłam w Ikea, że nawet nie wiedziałam, że mają takie ładne zestawy łazienkowe. Aniu już pewnie nie możesz się doczekać urządzania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.07.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Urządzanie to chyba będzie koszmar Nie wiem jak dla Ani. Ja mam przynajmniej o 3 łazienki za mało... Podoba mi się beżowa mozaika z limonkowymi dodatkami oraz jasna szarość z drewnem - taka jak tu na stronie Muratora: http://www.muratordom.pl/zdjecia/lazienka1_tm.jpg i jeszcze kilka zupełnie innych wersji. To wszystko do jednej łazienki - tej na parterze Na górę mam inne pomysły oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.07.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 http://images34.fotosik.pl/313/56e7364d461cd06emed.jpg hej Dziewczyny! podzielę się wiedzą : to są płytki firmy Naxos - kolekcja X-OTIC w Poznaniu te płytki widziałam na ul. Głogowskiej - tuż przed wiaduktem na Górczynie (jadąc w kierunku Poznania) po prawej stronie jest sklep z wyposażeniem łazienek (nie pamiętam nazwy) - nie wiem jakie są odczucia Edmar, ale płytki zrobiły na mnie mniejsze wrażenie w realu niż na zdjęciu pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 10.07.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dzięki Jasia, wiem który to sklep to sobie po drodze z pracy wskoczę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.07.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 podzielę się wiedzą : to są płytki firmy Naxos - kolekcja X-OTIC w Poznaniu te płytki widziałam na ul. Głogowskiej - tuż przed wiaduktem na Górczynie (jadąc w kierunku Poznania) po prawej stronie jest sklep z wyposażeniem łazienek (nie pamiętam nazwy) - nie wiem jakie są odczucia Edmar, ale płytki zrobiły na mnie mniejsze wrażenie w realu niż na zdjęciu pozdrawiam! Cześć Jasia. Jestem Ci wdzięczna za podanie namiarów na te kafelki. Teraz Aga nie będzie się już smucić i płakać. A glazurka zrobiła na mnie tak miłe wrażenie, że aż musiałam ją pogłaskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.07.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Urządzanie to chyba będzie koszmar Nie wiem jak dla Ani. Ja mam przynajmniej o 3 łazienki za mało... Podoba mi się beżowa mozaika z limonkowymi dodatkami oraz jasna szarość z drewnem - taka jak tu na stronie Muratora: http://www.muratordom.pl/zdjecia/lazienka1_tm.jpg i jeszcze kilka zupełnie innych wersji. To wszystko do jednej łazienki - tej na parterze Na górę mam inne pomysły oczywiście Aga nawet nie wiesz jak bardzo pomogłaś mi wklejając to zdjęcie. Dokładnie taki blat chcę mieć pod umywalką. Pokażę tę fotkę mojemu glazurnikowi, aby wiedział o co mi chodzi. A tak w ogóle, to armatura jest zdaję się taka sama jak ja sobie wybrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 10.07.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Edyś, bardzo mi miło To zdjęcie z czołowej strony Muratora A ta dolną półeczkę też chcesz, czy tylko blacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.07.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Edyś, bardzo mi miło To zdjęcie z czołowej strony Muratora A ta dolną półeczkę też chcesz, czy tylko blacik? ] Oj tak, półeczka będzie koniecznie. Takie same kosze mam w planie zakupić. Nie wiem tylko, czy z jednej strony nie zakończyć tego blatu boczną śianką? Chyba będzie to lepiej wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 10.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Boczna ścianka - na pewno będzie łatwiej to zbudować niż tak w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.07.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Ja tez bym zrobiła ściankę Bardzo fajna ta armatura. Pozdrowieńka, Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.07.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Cześć Jasia. Jestem Ci wdzięczna za podanie namiarów na te kafelki. Teraz Aga nie będzie się już smucić i płakać. A glazurka zrobiła na mnie tak miłe wrażenie, że aż musiałam ją pogłaskać. ależ to sama przyjemość otrzeć czyjąś łzę! zawsze do usług! ja oczywiście też musiałam pomacać - zwłaszcza białe kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena28 14.07.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam cię nareszcie Edytko! Jakie to szczęście, że Ty i inne Twoje forumowe koleżanki mieszkacie w dużych miastach i macie większe możliwości wyboru mebli i w ogóle całego wyposażenia. Ja mieszkam w Lublińcu i największe miasta wokół mnie to: Częstochowa 40km, Opole 55km, Bytom 50km. Wszędzie trzeba dojeżdżać, tracić czas i pieniądze na paliwo (coraz droższe!), nie mówiąc już o tym, że zawsze muszę brać dzieci ze sobą - nigdzie się bez nich nie ruszamy. Więc u nas wyjazd do duuużego sklepu do wycieczka rodzinna. A jeśli jeszcze weźmie się pod uwagę fakt, że mąż pracuje na zmiany i bardzo często ma w soboty bądź niedziele dniówki, to rzadko kiedy mamy możliwość gdzieś jechać - a po nocce to się musi wyspać. Zazdroszczę Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 14.07.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Cześć Edytko, jak idzie praca tynkarska? kiedy zapodasz fotosy? Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts