OK 05.11.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A co to ? Imprezka z poniedziałku, a mnie tu nie ma ? Dajcie kochane jakąś lufę pod te fundamenty, bo mnie jaka nostalgia naszła straszliwa i ryczeć mi się chce bez powodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Dajcie kochane jakąś lufę pod te fundamenty, bo mnie jaka nostalgia naszła straszliwa i ryczeć mi się chce bez powodu ... Tu masz na to ryczenie coś odpowiedniego, ale skończ z tym, bo Ci makijaż spłynie http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/180/18018.jpg A tu na poprawę nastroju na życzenie "lufa" - elegancka - pragnę zauważyć http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_czerwony_ladny_276_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.11.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Dzięki wielkie Lufa wielce elegancka, od razu się człowiekowi lżej na duszy robi, jak taką elegancką lufę walnie Za chusteczki też ogromnie dziękuję, chociaż na makijaż nie miałam dziś nastroju i łażę goła na gębie, i straszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2007 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Pozdrówka Edmar!!! Weszli dzisiaj do tych fundamentów????? I owszem weszli, ale już od samego rana niezła jazda była. Już po pierwszym uruchomieniu betoniarki walły główne bezpieczniki. No i co tu robić? Skrzynka zaplombowana i robota stoi. Zrywam plombę...powiadamiam o tym zdarzeniu elektrownię... przyjmują zgłoszenie... ktoś się zjawi w środę ... straszą mnie karą ... i tyle wrażeń od rana. Ja też chyba coś se łyknę http://www.lek.com.pl/media/persen_forte.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Uuuuuu!!! Straszyć sobie mogą, na pewno z tego wybrniesz W końcu mus to mus!!! Pozdrawiam ciepło i zaciskam kciukasy za powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.11.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Pozdrówka Edmar!!! Weszli dzisiaj do tych fundamentów????? I owszem weszli, ale już od samego rana niezła jazda była. Już po pierwszym uruchomieniu betoniarki walły główne bezpieczniki. No i co tu robić? Skrzynka zaplombowana i robota stoi. Zrywam plombę...powiadamiam o tym zdarzeniu elektrownię... przyjmują zgłoszenie... ktoś się zjawi w środę ... straszą mnie karą ... i tyle wrażeń od rana. Ja też chyba coś se łyknę http://www.lek.com.pl/media/persen_forte.jpg Ej tam, co się będziesz chemią szpikować, walnij sobie lepiej czystej http://e-lama.pl/_libs/_cache/_thumbs/2e9a20ebfec4aaa8f162dc94efd3b2c0.jpg Co za dzień, jakiś taki do niczego... Pogoda barowa... Nic tylko się urżnąć w trupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2007 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ej tam, co się będziesz chemią szpikować, walnij sobie lepiej czystej http://e-lama.pl/_libs/_cache/_thumbs/2e9a20ebfec4aaa8f162dc94efd3b2c0.jpg Jezusicku! Aż tyla A właściwie to co mi tam... guuulguuulguuul... Najwyżej zwalę się pod biurko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.11.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ej tam, co się będziesz chemią szpikować, walnij sobie lepiej czystej http://e-lama.pl/_libs/_cache/_thumbs/2e9a20ebfec4aaa8f162dc94efd3b2c0.jpg Jezusicku! Aż tyla A właściwie to co mi tam... guuulguuulguuul... Najwyżej zwalę się pod biurko. Pij, pij, na zdrowie, dobrze będzie, tylko znieczulić trza się nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 05.11.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Nie przejmuj się elektrownią, przecież im zgłosiłaś. Na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki. Proszę wklej jakąś nową fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 05.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 O kurcze, to z takimi rzeczami trzeba tyle czasu tracić i nerwów.Gdybym nie był pozytywnie nastawiony i gdybym nie poznał osobiście tak uroczej osoby jaka jesteś powiedział bym K..wa mać , żeby przez głupi bezpiecznik mieć 2 dni w plecy??Ale ponieważ przy damie się nie bluzka, powiem tylko " to nie w porządku"itd..Persen to tutaj nie poradzi. Szklaneczka jak najbardziej , w odpowiedniej proporcji tzn. nie wolno zapomnieć zabarwić np. soczkiem , dla niepoznaki. Trzymaj się ED.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2007 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Widzisz Marku, bo ja wiedziałam, że jeśli zadzwonię do elektrowni i poproszę o przybycie, to zjawią się najmarniej za 2 dni. Więc sama się porządziłam nie bacząc na konsekwencję Pożyjemy... zobaczymy... Głowy mi chyba nie urwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 06.11.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Głowy nie urwą, ale nie potrzebne nerwy. Dobrze będzie, postraszą , że następnym razem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.11.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Wczoraj przyjechało dwóch panów z elektrowni i powiedzieli ,że sprawdzają liczniki. Poszli ,zobaczyli i stwierdzili,że licznik jest uszkodzony i brakuje dwóch plomb .Co się nagadali...gorzej od kobiet..Jak przyjechali ok 11 to po 14 wyjechali.. Licznik zdjęli, zdjęcia porobili,protokoły pisali i pisali myślałam ,że nie skończą..Ten licznik mieliśmy założony w 1994 r. Prawdopodobnie któryś z wymieniających uszkodził...Wiem ,że to z innej beczki ale też dotyczy elektrowni.Napisałam to żebyś nie myślała,że jesteś sama z problemem,coś czuję,ze tak szybko to się nie skończy... Pozdrawiam i głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2007 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Nie cierpię elektrowni. Cholerne państwo w państwie. Jutro mogą pocałować mnie w t...ek. Mam całodniowe szkolenie i nie będę mogła im towarzyszyć i wysłuchiwać ich moralitetów. Skrzynka jest na zewnątrz, więc sobie poradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 06.11.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 coś czuję,ze tak szybko to się nie skończy... No i masz babo placek. \To ja Edytkę przed rozpacza bronię , pocieszam a Aneczka z grubej rury. Edyta Ty lepiej leć do monopolowego i po kiełbachę na grila, dla elektryków rzecz jasna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2007 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Edyta Ty lepiej leć do monopolowego i po kiełbachę na grila, dla elektryków rzecz jasna... Nigdy w życiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2007 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ale przynajmniej mam coś dzisiaj na pocieszenie http://images31.fotosik.pl/36/8f65dd24abb42384med.jpg I mój przesympatyczny szefunio z poziomnicą, dla którego z niczym nie ma problemu. http://images32.fotosik.pl/35/62e81f32e3f609bamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.11.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 coś czuję,ze tak szybko to się nie skończy... No i masz babo placek. \To ja Edytkę przed rozpacza bronię , pocieszam a Aneczka z grubej rury. Edyta Ty lepiej leć do monopolowego i po kiełbachę na grila, dla elektryków rzecz jasna... Ja to życzę sobie i Edmar żeby to się jak najszybciej skończyło,ta cała sprawa z elektryką.A wódeczka i kiełbaska to dla nas na pocieszenie a nie dla jakiś tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.11.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Edmar a te bloczki to tak prosto z przyczepy wysypali nie humanitarnie.. no widać,że panowie się uwijają, a radio jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.11.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Edmar a te bloczki to tak prosto z przyczepy wysypali nie humanitarnie.. No, dokładnie tak było. Też mnie to zadziwiło , myślałam, że to w jakiś paczkach przyjedzie, albo co. no widać,że panowie się uwijają, a radio jest? Radio jest obowiązkowo. Tylko dzisiaj troszku nie mieli czasu na słuchanie, bo robota im się w rękach paliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts