efilo 19.09.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.09.2008 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Edytko,nie wiem czemu ale ubzdurałam sobie ,że Ty w Szczecinie mieszkasz.. A do Milanówka wcale tak daleko nie jest.. Ja zadzwoniłam bym do tej firmy od kominków i z ciekawości dowiedziała się co i jak..Ja będę u nich też kominek zamawiała. Pozdrawiam serdecznie. Do Szczecina chciałaś mnie wykurzyć? Toż to koniec świata. Przyjeżdża do mnie jutro pan kominkowy z Wawy, który miał być w zeszłym tyg. Przez telefon wydawał się miły, ale jutro zobaczę jakie zrobi na mnie wrażenie jego osoba i wycena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.09.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no kogo? No właśnie kogo??? Pytamy po raz czwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.09.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 No właśnie kogo? Też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.09.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Edytko,nie wiem czemu ale ubzdurałam sobie ,że Ty w Szczecinie mieszkasz.. A do Milanówka wcale tak daleko nie jest.. Ja zadzwoniłam bym do tej firmy od kominków i z ciekawości dowiedziała się co i jak..Ja będę u nich też kominek zamawiała. Pozdrawiam serdecznie. Do Szczecina chciałaś mnie wykurzyć? Toż to koniec świata. Przyjeżdża do mnie jutro pan kominkowy z Wawy, który miał być w zeszłym tyg. Przez telefon wydawał się miły, ale jutro zobaczę jakie zrobi na mnie wrażenie jego osoba i wycena. Czekam na relacje jak spodobała Ci się osoba Pana Kominkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.09.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no kogo? No właśnie kogo??? Pytamy po raz czwarty. sorki myślałam że w ogóle mi sie nie udało odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.09.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 oooo kogóż ja tu znalazłam mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.09.2008 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Spotkanie z panem kominkowym bardzo udane. Facet ma świra na tym punkcie. Nawet jakąś książkę o kominkach napisał, fiufiufiu... Pan mi się spodobał i jego wycena też. Umowa podpisana, wchodzi ok. 10 października. A kominek zaciągnęłam z inspiracji Glamourmum (dzięki Glamurku) i będzie wyglądał tak, tylko w innych kolorach. http://images44.fotosik.pl/9/4b34f9ec1ecaf3fa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Super A kolorki to jakie będą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Bardzo mi się podoba Ja też czekam na info o kolorkach A wycena jak? Może chociaż p.w.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 22.09.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dzieńdoberek znalazłam właścicielkę dzienniczka , bo do tej pory tu nie gościłam przepraszam że musiałyście pytać tyle razy ale wiecie pakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no tak niektórzy to mają fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no tak niektórzy to mają fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dziendoberek Edytko, super kominek Podziel się wyceną. Efilo, co Ty ostatnio takie dubelki strzelasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no nie wiem wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.09.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Czołem dziewczęta!!! No więc tak, co do kolorów to jeszcze nie do końca wiem. To znaczy w sumie będzie bardzo podobnie jak na fotce - ramka kominka będzie z gresu polerowanego koloru, pewne beż może kawa z mlekiem, a podest z kamienia (ciemniejszego) tylko muszę najpierw iść do kamieniarza i wybrać. Natomiast cała obudowa komina, to jeszcze nie wiem Ale chyba nie taki ciemny brąz jak na zdjęciu. Może coś podpowiecie w tym względzie. A co do ceny, jestem mile zaskoczona (tak mi się wydaje) Pan wycenił materiały wraz z robocizną na 7.500 zł. Kosz znacznie by się powiększył jakbym zrobiła ramę też z kamienia. Ale z gresu też będzie wyglądał super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Kominek ladniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.09.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Kominek ladniusi Dzięki Markotko. Skoro tak dużej rzeszy forumowiczek się podoba, to chyba dobrze wybrałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Dobrze dobrze Ja mam problem z kominkiem, mam kominek na srodku pomieszczenia ale nie za duzo miejsca jest. Wklad musi byc prosty i kominek musi byc dosc nowoczesny. Wiec albo jestem zdana na ramke marmurowa albo z nierdzewki bo inne to wygladaja ladnie jak sa duze, albo maja wystajace poleczki(tak jak w Twoim), ktorych u mnie nie moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.09.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Edytko a jakie będziesz miała ściany w salonie? I pytanie: czy chcesz aby ta ciemniejsza część się odznaczała czy, żeby się "ukryła" w kolorze ścian salonowych??? Jakbyś jednak chciała, zeby się wyróżniała to może jakaś terakota, czekolada mleczna, albo hmmm.. no własnie...nie wiem jakie dodatki kolorystyczne planujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts