Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edytko,nie wiem czemu ale ubzdurałam sobie ,że Ty w Szczecinie mieszkasz.. :oops: A do Milanówka wcale tak daleko nie jest..

Ja zadzwoniłam bym do tej firmy od kominków i z ciekawości dowiedziała się co i jak..Ja będę u nich też kominek zamawiała. Pozdrawiam serdecznie.

Do Szczecina chciałaś mnie wykurzyć? :o

Toż to koniec świata. :lol:

Przyjeżdża do mnie jutro pan kominkowy :lol: z Wawy, który miał być w zeszłym tyg. Przez telefon wydawał się miły, ale jutro zobaczę jakie zrobi na mnie wrażenie jego osoba i wycena. :lol:

Edytko,nie wiem czemu ale ubzdurałam sobie ,że Ty w Szczecinie mieszkasz.. :oops: A do Milanówka wcale tak daleko nie jest..

Ja zadzwoniłam bym do tej firmy od kominków i z ciekawości dowiedziała się co i jak..Ja będę u nich też kominek zamawiała. Pozdrawiam serdecznie.

Do Szczecina chciałaś mnie wykurzyć? :o

Toż to koniec świata. :lol:

Przyjeżdża do mnie jutro pan kominkowy :lol: z Wawy, który miał być w zeszłym tyg. Przez telefon wydawał się miły, ale jutro zobaczę jakie zrobi na mnie wrażenie jego osoba i wycena. :lol:

Czekam na relacje jak spodobała Ci się osoba Pana Kominkowego :lol:

Spotkanie z panem kominkowym bardzo udane. :D Facet ma świra na tym punkcie. Nawet jakąś książkę o kominkach napisał, fiufiufiu... :lol:

Pan mi się spodobał :lol: i jego wycena też. :D Umowa podpisana, wchodzi ok. 10 października. :D

A kominek zaciągnęłam z inspiracji Glamourmum :D (dzięki Glamurku) i będzie wyglądał tak, tylko w innych kolorach.

http://images44.fotosik.pl/9/4b34f9ec1ecaf3fa.jpg

Czołem dziewczęta!!! :D

No więc tak, co do kolorów to jeszcze nie do końca wiem. To znaczy w sumie będzie bardzo podobnie jak na fotce - ramka kominka będzie z gresu polerowanego koloru, pewne beż może kawa z mlekiem, a podest z kamienia (ciemniejszego) tylko muszę najpierw iść do kamieniarza i wybrać. :D Natomiast cała obudowa komina, to jeszcze nie wiem :oops: Ale chyba nie taki ciemny brąz jak na zdjęciu. :roll: Może coś podpowiecie w tym względzie. :D

A co do ceny, jestem mile zaskoczona (tak mi się wydaje) :roll: Pan wycenił materiały wraz z robocizną na 7.500 zł. Kosz znacznie by się powiększył jakbym zrobiła ramę też z kamienia. Ale z gresu też będzie wyglądał super. :D

Dobrze dobrze :)

Ja mam problem z kominkiem, mam kominek na srodku pomieszczenia ale nie za duzo miejsca jest. Wklad musi byc prosty i kominek musi byc dosc nowoczesny. Wiec albo jestem zdana na ramke marmurowa albo z nierdzewki bo inne to wygladaja ladnie jak sa duze, albo maja wystajace poleczki(tak jak w Twoim), ktorych u mnie nie moze byc

Edytko a jakie będziesz miała ściany w salonie?

I pytanie: czy chcesz aby ta ciemniejsza część się odznaczała czy, żeby się "ukryła" w kolorze ścian salonowych??? :roll:

Jakbyś jednak chciała, zeby się wyróżniała to może jakaś terakota, czekolada mleczna, albo hmmm.. no własnie...nie wiem jakie dodatki kolorystyczne planujesz :roll: