edyta_10 23.09.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Edyś!!! Ale fantastycznie wpisał się Wasz domek w działkę. Bardzo podoba mi się domek i otoczenie. Gratuluję !!!!!!!!!! I z niecierpliwością czekam na aranżację wnętrz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.09.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dobrze dobrze Ja mam problem z kominkiem, mam kominek na srodku pomieszczenia ale nie za duzo miejsca jest. Wklad musi byc prosty i kominek musi byc dosc nowoczesny. Wiec albo jestem zdana na ramke marmurowa albo z nierdzewki bo inne to wygladaja ladnie jak sa duze, albo maja wystajace poleczki(tak jak w Twoim), ktorych u mnie nie moze byc U mnie też był problem. Już myślałam, żę nie będę mogła mieć tego kominka. Jak gościu zaczął mi na posadzce rozrysowywać dokąd będzie wystawał, to okazało się, że nemal na pół salonu. Myślę sobie, papapa...mój kominku. Ale pan znalazł wyjście. Będzie skuwał część komina, coby można było wkład wsunąć i w ten sposób zyskuję jakieś 40 cm. Gdyby nie to rozwiązanie, jedynym wyjściem byłby tylko płaski kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.09.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu ściany w salonie planuję w jasnych kolorach, czyli kremik. Nie wiem jeszcze , czy chcę aby obudowa komina się wyróżniała, czy nie. Jakoś nie za specjalnie umiem eksperymentować z kolorami. Ale mleczna czekolada nawet mi się spodobała. Nie za ciemna, nie za jasna. A myślisz, że kolor obudowy można zrobić pod kolor dodatków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 mi się podoba taka kawusia jak te fotele przy donicy u mnie w komentarzach. albo taki brudny średniojasny zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.09.2008 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Edyś!!! Ale fantastycznie wpisał się Wasz domek w działkę. Bardzo podoba mi się domek i otoczenie. Gratuluję !!!!!!!!!! I z niecierpliwością czekam na aranżację wnętrz.... Edytko dziekuję, faktycznie otoczenie robi swoje, a szczególnie ogromniaste dęby za domem i cała masa niedużych drzewek, które nawet nie mam pojęcia ja się nazywają. No i bez przed tarasem, który cieszy me oczko każdej wiosny. Tylko szkoda, że tak krótko kwitnie. A tak przy okazji, czy wie ktoś kiedy przycinać suche gałęzie i kwaitostany? Drzewko widzę nie jest młode i sterczy cała masa suchych gałęzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.09.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 mi się podoba taka kawusia jak te fotele przy donicy u mnie w komentarzach. albo taki brudny średniojasny zielony W zieleniach nie gustuję, ale za to kawusia jak najbardziej. A i doniczka ma ładny kolor, na ściany by mi pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 ja też nie (gustuję w zielonych)ale jak wklejałam kiedyś sypialnie to taka zielona o dziwo mi spasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Bo zielony zielonemu nierowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.09.2008 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Bo zielony zielonemu nierowny ot to... I jeszcze musi do całości pasować, bo u mnie ten zielony to by wyglądał jak doopa zza krzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 to tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.09.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu ściany w salonie planuję w jasnych kolorach, czyli kremik. Nie wiem jeszcze , czy chcę aby obudowa komina się wyróżniała, czy nie. Jakoś nie za specjalnie umiem eksperymentować z kolorami. Ale mleczna czekolada nawet mi się spodobała. Nie za ciemna, nie za jasna. A myślisz, że kolor obudowy można zrobić pod kolor dodatków? Bardzo dobry wybór - uwielbiam kremik na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 ja mam teraz caluteńkie mieszkanie w jednym jasnokremowym kolorze i jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 24.09.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Kremik na ścianach jest super. Nawet widziałąm taką farbę która daje efekt przestzreni - do małych pmieszczeń. Własnie w kolorze kremu. Super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 jaka to?pewnie z jakimiś mikro coś tam co odbija światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 24.09.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Pewnie tak.... o ile sie nie myle to dulux ma taka serie. Nawet myslałam czy nie pomalować nią wiatrołapu. Chciaz z psem to ja musze miec wiatrołap pomalowany czyms zmywalnym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 tam to w ogóle sie brudzi i obdłubuje - i tak będzie szybko do przemalowania. a nie ma co robic tam piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.09.2008 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Kremik na ścianach jest super. Nawet widziałąm taką farbę która daje efekt przestzreni - do małych pmieszczeń. Własnie w kolorze kremu. Super... Czego to ja się jeszcze dowiem na tym forum? Toż to rewelacyjna sprawa. Ciekawe ile taki wynalazek kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.09.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Edytko, jak postępy na budowie? Może jakieś fotki wkleisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.09.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Edytko, jak postępy na budowie? Może jakieś fotki wkleisz Fotki zapodam jak już poddasze będzie skończone. W tej chwili chłopcy zaczęli montować k-g. Glazurnik mi się rozchorował i miałam kilka dni przestoju. Tak więc pom. gospodarcze nie jest jeszcze skończone. Trwają też prace nad doprowadzeniem tynków do jako takiego wyglądu. Nie jest to prosta sprawa, ponieważ trzeba najpierw zeszlifować jakąś tam warstwę, a potem znów naciągać gipsem i to jeszcze nie wiadomo, czy jedna warstwa wystarczy, aby pokryć wszystkie doły jakie mi poprzednia brygada zafundowała. A poza tym kuchnia się robi, drzwi wewnętrzne i wejściowe też, wkład kominkowy już w przyszłym tygodniu zjedzie na budowę, ogrodzenie jest w trakcie przesuwania. Jakby nie patrzył idę do przodu, choć jeszcze dużo przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No ładnie, ale masz ruch na budowie Na jakie drzwi ostatecznie się zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts